What NOT to wear

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
_Klepetulja_
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a _Klepetulja_ » 03. Avg. 2011 15:29

- vsa oblačila živalskega izvora (krzneni plašči, lisice okoli vratu itd....blaaaak :eek: )
- leopardji in podobni vzorci v preveliki količini (naprimer pajkice + majčka v enakem vzorcu)
- ogromna sončna očala, ki pašejo redkokomu
- pozimi ko nekatere punce v neprimernem vremenu nosijo bele hlače, pol je pa "čobodra" in so hlače spodaj čist umazane in mokre
- mrežaste rokavičke z odrezanimi prsti
- puhaste jakne v roza barvi :D
- štumfi na sandale
- usnjene hlače
in še bi lahko naštevala :)
Parva scintilla saepe magnam flamam excitat...
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2011
Kraj: Šalovci

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 03. Avg. 2011 20:02

_Klepetulja_ napisal/-a:- vsa oblačila živalskega izvora (krzneni plašči, lisice okoli vratu itd....blaaaak :eek: )
- leopardji in podobni vzorci v preveliki količini (naprimer pajkice + majčka v enakem vzorcu)
- ogromna sončna očala, ki pašejo redkokomu
- pozimi ko nekatere punce v neprimernem vremenu nosijo bele hlače, pol je pa "čobodra" in so hlače spodaj čist umazane in mokre
- mrežaste rokavičke z odrezanimi prsti
- puhaste jakne v roza barvi :D
- štumfi na sandale
- usnjene hlače
in še bi lahko naštevala :)

hja, nisem se mogla upreti, da ne bi malce pokomentirala...
-oblačila živalskega izvora so res grozna, umetno krzno pa mam čist rada ali pa tako puhasto, ki izgleda kakor umetno, sam je iz nekega drugega puhastega materjala. imam iz NY šal in je super topel.
-em ja. v preveliki količini jih res ne prenesem in je vsekakor NTW. samo majčka ali šal in torbica je pa super.
-ok, bom protestirala. na srečo mam obrazm da mi taka očala pašejo in po moje ni NTW. je NTW samo, kadar jih iam kdo, ki mu res res res ne pašejo.
-bele hlače niso za pozimi. oz. so, če so zapasane za škornje ali za gležnarje. na športne copate so bele hlače tako ali tako ntw.
-rokavičke z odrezanimi prsti so super, sama sen ene take doma neridal, odrezana ene stare in so sedaj kul. mrežaste? ok ntw.
-to mi je pa všeč. ok, ne tiste pinki, drugače so pa ok, sam ne smejo biti v barbie stilu.
-ok, štumfi na sandale so res ntw
-proti usnjenim hlačam pa nimam nič. celo zakon so. smao moreš jih pač znati nositi.
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 05. Avg. 2011 12:17

^^Sej ne, da si z izjemo zadnje alineje napisala čist isto kot _Klepetulja_ :D
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
Uporabniški avatar
Limeta.*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 9. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Limeta.* » 05. Avg. 2011 16:35

pa mal se je še pohvalla zravn da ji pašejo velikasončna očala haha :D
wнoever ѕαιd мoɴey cαɴ'т вυy нαppιɴeѕ doeѕɴ'т ĸɴow wнere тo ѕнop :grinsevil:
Uporabniški avatar
Ninča
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 1. 2011
Kraj: Šalovci

Neprebrana objavaNapisal/-a Ninča » 06. Avg. 2011 16:43

Zapritas voje velke gobce če se vama pač ne pašejo. izrazila sem svoje mnenje. :D

-ntw zame...

-tangice ki gledajo izza pasa hlač
-špičaki
-elegantni čevlji k športnim oblačilom
-pajkice, ki se nosijo kot hlače
-premajhna oblačila
Uporabniški avatar
arrow
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a arrow » 08. Avg. 2011 14:05

Ninča napisal/-a:Zapritas voje velke gobce

:lol: skoč po en persen, bojo živčki takoj bolj mirni :D

Da nam samo OT, ntw so mi široke hlače na tipu, skombinirane z oprijeto majco oz obratno, oprijete hlače (te so mi že tko al tko no :D ) zgori pa hoodie
I fear to keep an open mind, for there are those who would use it as a door to my soul.
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a principesa » 09. Avg. 2011 12:08

claire napisal/-a:^^ kavbojk verjetno ne nosim ko je -10. ker đinsu mrzlo ne dela nobene usluge + ne morem obut škornjev ker zgleda grozno ko tlačijo kavbojke v zimske škornje. pol bi morala oblečt skinny+strogi korenček. za v zimske razmere- ne hvala. če so stopinje ok, je to super. sicer pa nosim debele žabe + dolge pletenine ali kratko krilo. dobijo se celo že tako fajn debele legice vseh barv, da sploh ni problem bit brez kavbojk v najhujši zimi. ne morš verjet ane? :roll:

no vsakmu svoje, ampak mal hodte tlele v skrajnosti,..ko je vročinski val se itak odvsetuje lutat po ulci,..tko da vsak normalen človek pri 36 ne bo šel ven lovit sončarce kaj šele da bi dal kavbojke gor,..pa tudi če jih, enim enostavno sede met takrt kavbojke gor,.kaj boš zdaj rekla, joj te starejše gospe, mislim, kako lahko julija hodijo v jopici, saj je vendar vroče.
jaz tud učasih dam kavobjke gor neglede kok je vroče, če moram na hitr kam skočit. vroče mi je pa pri 36 isto ko če bi mela krilo gor, sam da se mi stegna ne lepijo skupaj....:/ pa to ne pomen, da sm zej neka ogromna matrona, ampak ja mam mal močnejš stegna in polet je to hudič. tud kolegica ma podobne težave pa ma ubogih 53kg....pa sploh nima močnih stegn...ampak dost da se mal obdrgne pa maš polet sranje, tud ona da raj hlače gor:) magari krajše, svetlejše
in tole z -10 pozimi,..kokrat si pa še dozivela u zadnjih nevem 6 letih da smo mel konstantno - 10 in več. pa tko kot so punce rekle, kavbojke pa debele zabice pa zmagaš...al pa krilo
jaz druge opreme nevidim,.... nism tolk mlada ampak žametk še enih par let ne mislim nosit in mi jih tud ni potrebno:) mene je super s kavbojkam, dobrimi žimskimi čevlji, šalom in rokavicami,...paspodno majco, pa ni nau noben reku, da sm oblečena neprimerno:)
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 09. Avg. 2011 14:50

principesa napisal/-a:jaz druge opreme nevidim,.... nism tolk mlada ampak žametk še enih par let ne mislim nosit in mi jih tud ni potrebno:)

ne razumem kaj mate vsi prot žametnim hlačam?
principesa
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a principesa » 09. Avg. 2011 19:18

somebody napisal/-a:
principesa napisal/-a:jaz druge opreme nevidim,.... nism tolk mlada ampak žametk še enih par let ne mislim nosit in mi jih tud ni potrebno:)

ne razumem kaj mate vsi prot žametnim hlačam?

pravzaprav nič, ampak iskušnje mi pravijo, da niso nič bolj tople kot kavbojke z zabicam....oz. celo brez njih. kavbojke se nosi ponavad bolj ozke, žametke si pa ozke niti ne predstavljam,... in širš ko je cunja bolj in več placa je da mi pride mraz poleg. poleg tega inam garderobo bolj na kavbojke stil pa tud boljš zgleam v kavbojkah. pa ne da mam kaj proti, mi samo nsio všeč...in pa žametke nosi moja mama, jaz še nism našla lepih, pa tud nazadnje sm jih nosila pri 15:)
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 09. Avg. 2011 19:22

^^jaz pa ni šans, da se ločim od žametnih na "korenček". In če me res zebe, še kaj spodaj.

NTW: muffin top. Ki naredi tudi zelo suho žensko čudno.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Limeta.*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Limeta.* » 09. Avg. 2011 20:24

joj men so pa žemetke tok grozne :willnicht: pa seveda hlače na zvonc, tut ženske močnejše postave mistokrat bolš zgledajo v čist oprijetih hlačah k p te grozne na zvonc :roll:

kakšna je pa to muffin majca?
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 09. Avg. 2011 20:28

Tole je muffin top:
Slika.
ko vse visi preko. In ko vidim res suhice z zategnjenim pasom in ko potem visi še tisti gram preko boka, bi ji najraje pas vrezala stran.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
Limeta.*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a Limeta.* » 09. Avg. 2011 20:44

ojoj prvič slišm ampak se pa strinjam da je grozn :D
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 09. Avg. 2011 23:18

Jaz tud ne vem, kaj imate tako proti zametnim hlacam. Saj pod to ne spadajo samo tiste, ki smo jih nosili v osnovni soli, na zvonec in siroke rebraste. Se dobijo prav lepe zametke v kaksni Zari npr., modernih, bolj oprijetih krojev in gladek zamet, pa tudi kaksen tanko rebrast zamet zna lepo zgledat na lepem kroju.
I can explain it to you. But I can't understand it for you.
Uporabniški avatar
somebody
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 18. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a somebody » 11. Avg. 2011 21:49

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov