What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
*mala* napisal/-a:^^ O bog, tudi tako ogabne "pajkice" obstajajo?
Totalno NTW!
1+
velika večina teh pajkic je pa res totalen NTW!!! o đizs. no jaz nisem mislila takih varjant. niti slučajno. pri meni pridejo kake pike v poštev pa vzporedne črtice pa enobarvne pajkice. (ne pa mrežaste, zlate, karaste, tigraste...- posensko za na tržnico).
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
v-e-s-n-a - Cosmopsiho
- Na forumu od: 10. 5. 2010
*mala* napisal/-a:^^ O bog, tudi tako ogabne "pajkice" obstajajo?
Totalno NTW!
danes zjutraj sem videla eno, ki je imela oblečene črne pajkice z zlatimi "bleščicami". Tako da so se "lepo" svetile na soncu!
Noro kaj folk vse da nase!
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Lahkotna, kratka (nad koleni) poletna oblekca ko piha veter Prepričajte se, da NE piha preden greste ven, da ne boste tak kot jaz danes Kaj me je blo sram ker mi je par krat nevarno veter od spodaj zapihal ampak sem pravočasno zgrabla, na srečo...
Yada, yada, yada...
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
kikyca... Žal so take oblekic najbolj udobne in prijetne na koži. Sicer pa meni osebno to čisto simpatično zgleda, če se zgodi spontano
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Ne znam najboljš opisat, zato najprej slikovni material..
...skratka, obleka/majica brez naramnic na večjem oprsju - men se zdi kr mal škoda, ker tko grdo "deformira" joške.
(jz osebno sem čist za, da se ima pisan modrček spodej )
...skratka, obleka/majica brez naramnic na večjem oprsju - men se zdi kr mal škoda, ker tko grdo "deformira" joške.
-
schpeltza - Kofetarica
purple_rain napisal/-a:Ne znam najboljš opisat, zato najprej slikovni material..
Ja madonca, za to pa obstajajo modrčki brez naramnic. Ker tole res grdo zgleda, ko zgoraj tako stisne potem pa prsi tako grdo štrlijo!
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^ampak lih par strani nazaj je bla tuki debata o tem, da kako znajo bit modrčki brez naramnic enako neuporabni za bolj obdarjene punce (slaba opora)...
- CaliLove*
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 31. 1. 2011
^^Se strinjam. Za C kosarico s kvalitetnim modrckom ne bi smelo bit problema (za vecje pa ze verjetno). Ce bi jaz imela velike prsi in modrcek brez naramnic ne bi prisel v postev, potem raje ne bi nosila takih topkov, kot pa da bi bila brez modrcka ali da bi mi ven gledale naramnice.
Poleg tega se en NTW na tej fotki - tan lines.
Poleg tega se en NTW na tej fotki - tan lines.
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
somebody napisal/-a:pravi modrčki morjo bit tako narjeni, da spodnji del nosi večino in ne naramnice, tko da niti za bolj obdarjene ne bi smelo biti problema.
Sprobala sem si že svašta modrcev in mi noben ne nudi opore, kot bi si jo želela in da bi nekak izgledalo...pa imam C. Tako da sem čiisto proti takim majčkam in oblekam, kjer ne moreš imeti modrcev z naramnicami.
The world is as you are.
-
schpeltza - Kofetarica
Jaz imam C pa sem nasla odlicen modrcek brez naramnic (in to celo v sparu- eduscho štant) Odličen je. Sem tudi imela že neke firme pa ni bil nobeden tako dober).
Se pa tudi jaz strinjam, da nebi nosila takih topkov, če bi vedla, da ne dobim primernega modrčka in mi zato prsi naredi majčka čudne oblike!
Se pa tudi jaz strinjam, da nebi nosila takih topkov, če bi vedla, da ne dobim primernega modrčka in mi zato prsi naredi majčka čudne oblike!
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
Topi brez naramnic na velike joške so no go. Z modrcem je grdo, brez modrca maš pa joške nekje pri kolenih. Razen če ma top/obleka elastičen del okoli oprsja, tisto je kul (lih mam oblečeno tako ).
Pa na malih joškah so mi topi brez naramnic tudi ogabni. Sploh če ma punca sključeno postavo, da jo potem vrh blaga "prelomi".
Pa na malih joškah so mi topi brez naramnic tudi ogabni. Sploh če ma punca sključeno postavo, da jo potem vrh blaga "prelomi".
Because I can.
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
vse iz te spletne trgovine
http://www.bodilepa.si/contents/sl/d105.html
http://www.bodilepa.si/contents/sl/d105.html
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov