What NOT to wear

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 03. Jul. 2011 18:37

@Evelyn: Jp jp, tista Kim je men itak ena čudna gmota ponavad :D Gucci je tisto, če se ne motim..

Alba je pa upam, noseča? Ker če ima pa tako postavo zdej, naj se pa rajš ne slika :D

rokerca napisal/-a: In pa seveda, klasika:

http://www.thefashionpolice.net/wp-cont ... ps_2_3.jpg .

Omg, zakaj bi pa kdo kej takega nosil? Oziroma kako bi mu to sploh ratalo :D ... nisem še nikoli česa takega videla, tko da upam, da ni zares klasika... bi verjetno preveč časa vzelo, da bi si doma zatlačil tisto japonko med štumfe :P .

Navadni natikači z nogavicami so pa tudi grozni, ampak moram priznat, da tud tega še nisem videla v živo, je bolj kot nekakšna grozna legenda samo v zraku :D
Zadnjič spremenil dot, dne 03. Jul. 2011 18:38, skupaj popravljeno 2 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 03. Jul. 2011 18:38

Nisem bla pozorna, da to prov trend. I like :top:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 03. Jul. 2011 18:39

Slika
Evo :? :?
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 17. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a kikyca » 03. Jul. 2011 20:18

^^oh god, ew! :eew: :flop:
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
eclipse.
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 29. 6. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a eclipse. » 03. Jul. 2011 20:40

Uporabniški avatar
White_Widow
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 8. 5. 2010
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a White_Widow » 04. Jul. 2011 13:39

če ima ženska oblečen top in odspodaj modrc z naramnicami!

ja, seveda...ce bi pa vidla zensko z ogromnimi joskami, ki uposteva tvoj nasvet, bi pa spet pristala med NTW...
Uporabniški avatar
rokerca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 20. 7. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a rokerca » 04. Jul. 2011 15:35

dot napisal/-a:
rokerca napisal/-a: In pa seveda, klasika:

http://www.thefashionpolice.net/wp-cont ... ps_2_3.jpg .

Omg, zakaj bi pa kdo kej takega nosil? Oziroma kako bi mu to sploh ratalo :D ... nisem še nikoli česa takega videla, tko da upam, da ni zares klasika... bi verjetno preveč časa vzelo, da bi si doma zatlačil tisto japonko med štumfe :P .

Saj obstajajo tudi take nogavice, ko majo med palcem in kazalcem na nogi luknjo-pač odprtino, da ja lahko na tisto potem normalno obuješ japonke; dostikrat jih vidim v takko-ju in podobnih trgovinah :D
Ljudi cenimo bolj na osnovi tega, kako uporabni so za nas, kot pa na osnovi tega, kar so.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 04. Jul. 2011 15:41

^^ No, to za štumfe verjamem, nisem pa še videla, da bi si dejansko kdo čez to pol nataknil japonke :D mogoče kakšna stara mama za na vrt, sam dvomim, da one sploh nosijo japonke :P

Tisto glede modrčkov se pa tud strinjam, tisti brez naramnic so kr neki, jaz se grozno oz. nesigurno počutim s takim, pa imam komaj A košarico, tko da sklepam, da je za bolj obdarjene to še manj sprejemljiva možnost :) So pa super raztegljivi bombažni topki brez naramnic, ampak verjetno bolj obdarjenim ne nudijo dovolj podpore:)
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 04. Jul. 2011 22:50

^^Ravno brez naramnic je lepse, kot pa da prozorne naramnice "krasijo" ramena, al pa naramnice v eni x barvi, kot je majcka, ali celo kaj takega. Jaz mam kosarico B in nosim modrcke brez naramnic brez problema, samo kvalitetnega moras najt, pa stoji cel dan na mestu. Na splosno pri meni velja pravilo, da ce majcka ne skrije modrcka, je ne kupim, ker mi je zelo grdo, ce gleda ven.
dot
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 05. Jul. 2011 11:18

Sej ne govorimo o tem, kaj je lepše (zadnjih par postov), ampak ravno o tem, da brez modrčki naramnic tistim ženskam, ki imajo večje in težje prsi, ne nudijo zadostne opore :wink: Sem namreč na tole replicirala zgoraj:

White_Widow napisal/-a:
če ima ženska oblečen top in odspodaj modrc z naramnicami!

ja, seveda...ce bi pa vidla zensko z ogromnimi joskami, ki uposteva tvoj nasvet, bi pa spet pristala med NTW...

Se spomnim ene sošolke iz gimnazije, ki je bila preceej obdarjena, in se je začela smejat enkrat, ko je šla mimo sošolk, ki smo se neki pogovarjale o takih modrčkih, in rekla, da ona niti pomislit ne more na kaj takega, ker ji ne bi nič pomagalo :P Ja, za B košarico pa verjamem, da je še ok :)

Jaz sem načeloma pri poletnih topih itak najraje brez vsega spodaj :D me pa tudi ne motijo naramnice kdaj, ker ponavadi nimam klasičnih modrčkov, ampak kakšne kjut topke spodaj (ampak to samo če grem npr. na hitro do trgovine, drugače ne:)).. pri drugih ljudeh me pa itak ne moti, ker jih niti malo ne opazujem oz. se ne zanimam za njihov izgled :)
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 05. Jul. 2011 13:25

2x
Zadnjič spremenil claire, dne 05. Jul. 2011 13:28, skupaj popravljeno 1 krat.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 05. Jul. 2011 13:25

- prozorne naramnice? totalno češko. fuj. pocensko.

- več barv? zakaj pa ne, če jih ženska zna skombinirat. jaz sem že zdavnaj opustila pravilo "dveh barv" ki v glavah mnogih očitno še kar ostaja ustaljena praksa. kot dolgi lašaki. namesto krasnih kratkih sexy frizurc nosijo leta in leta in leta en rep ali spuščene lase. in ni šans da bo skombinirala zeleno in oranžno ker pol bo izven "pravila". :roll: meni so pa všeč punce, ki si upajo! (pa ne takšne ki "si upajo" kazati kile šeha iz pretesnih kavbojk!)

- kratke hlače + spodaj legice so zakon! pa ne na debelo rit! meni je to bomba sploh ob točno teh večerih kot so zdaj. ko ni ne toplo ne mrzlo. pa spodaj ene petke pa gor ena majčka pa sako pa sem prva liga. :D
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
gmajnalj
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 29. 10. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a gmajnalj » 07. Jul. 2011 14:16

Evo, za moj okus so pa vse takele pajkice noro dobra kombinacija s hotkicami. Men je namreč to najboljš za nost, da se mal pokrije kakšno napako. :razz: Drugač pa, men so prozorne naramnce še kar ok, samo za nost niso čist prav udobne, ker se kar popajo na kožo. Tiste kombinacije: črn modrc pa roza majica so pa bolj za čist mlade punce, k sem jim zdi ful fajn, da nosjo modrc. Ampak, to so mladi, ni kej.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 07. Jul. 2011 14:21

^^ O bog, tudi tako ogabne "pajkice" obstajajo? :eek:
Totalno NTW!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 07. Jul. 2011 14:26

Danes je en tip mel oblečeno nekaj podobnega temu:
KLIK

KLIK

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov