What NOT to wear

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 15. Jun. 2011 17:56

Konkubina* napisal/-a: Pa nimam nobenega problema s stopali, ne s čimerkoli drugim. Sicer pa imajo tudi moji čevlji neko gumo spodaj, ampak se ne vidi. Meni je pač pomemben estetski videz obuvala in tista bela pena po celem šuhu mi pač čudno zgleda. Iz tega razloga tudi "gojzarjev" nikoli v življenju ne mislim kupit. Če grem v gore imam pa za to vojaške bulerje.

Problemov -še- nimaš. Včasih je bolje spregledati videz, posebej pri športu, drugače si ne delaš nobene usluge. Vojaške bulerje za v gore? Kam pa hodiš v gore, da ti uspe vzpenjanje s tem? Če bi se spravila na kakšno višjo, kjer je npr samo kamenje in šoder, ti ne bi bilo ravno lahko ...
The world is as you are.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 15. Jun. 2011 17:57

+ današnji viden NTW - srajca s kratkimi rokavi, pa preko majica na naramnice

Men so kar vse kombinacije, kjer neki bolj zaprtega+ povrh neki odprtega bljak. Kot npr. kakšni puliji+ korzeti/majčke/karkoli čez.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 15. Jun. 2011 18:23

Aja, tako pohodništvo imaš v mislih :D Sem mislila, da si na kaj višjega šla v takšni obutvi... meni je žal celo to, da sem si kupila samo pohodniške čevlje, ki nimajo zaprtega gležnja in je*em ježa, ko gremo na kaj višjega :?

Opažam, da je to "plastenje" v glavah tistih, ki to nosijo, sam vrh elegance :P
The world is as you are.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 15. Jun. 2011 18:42

Konkubina* napisal/-a:
..Evelyn.. napisal/-a:Wooo?! Vojaške bulerje? Skrajno neudobne usnjene, ogromne, težke zadeve z dodatki s kovine maš ti za v gore? :D wtf :D kaj pa pohodna obuvala, sj se najdejo kaka luštna? :D

Niso težki, vsaj ne za moje pojme, in so fajn udobni pa mehki. Napisala sem vojaške bulerje, ne standard metal scena bulerje. Sicer te imam tudi, ampak za ven :D In sem čisto lepo v njih prišla do polovice Boča, pa po Veliki Planini. Za tisto kamenje, ala Triglav, pa nisem, niti mi ni všeč taki teren oz že dobesedno aktivno "plezanje".

Enako *mala*, enako!

Wat! :D Jaz sem nosila oboje in definitivno so bolj udobni "metal" bulerji :D -martinske. Sprva sem imela pa te standardne vojaške, to je blo 3x težje :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
Anjeske
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a Anjeske » 15. Jun. 2011 21:23

Če maš vojaške čevle, že morjo bit dobri za hojo povsod. Kr pomislite, kje vse se vojska sprehaja :D
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 17. Jun. 2011 12:57

čizme se reče tem vojaškim čevljem...
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 17. Jun. 2011 12:59

Ne, se ne. Čizme ni sploh slovenski izraz. Čizme so škornji po srbohrvašk.
It was forever..but it didnt last long..
dot
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 27. 4. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a dot » 17. Jun. 2011 13:36

^^ Ja sej, to je verjetno zato ostalo, ker so včasih deci hodili na služenje vojaškega roka v južne kraje, pa so se zgleda tko naučili :D
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 18. Jun. 2011 8:56

aja pol pa nevem...jaap, vsak reče čizme, zato sem mislila :oops:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 21. Jun. 2011 1:41

a lahko zdej k je kakšen dan še vseeno mraz, sploh pa ponoči, če je 15 al manj stopinj, grem jst vn v škornjih - usnjenih?
CaliLove*
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 31. 1. 2011

Neprebrana objavaNapisal/-a CaliLove* » 21. Jun. 2011 2:59

men osebno je to cudn. isto kot tisti, ki se oktobra hodijo okrog v japonkah. ampak ce ti sede, jih pac obuj. sej folk nosi vse zivo. tukaj v juzni kaliforniji npr. punce celo leto nosijo skornje, ceprav je skoraj cel cas prevroce za njih. (in potem se moj meni smeji, ki imam en sam par skornjev, pa se te obujem mogoce 2x na leto samo na kaksen dezeven dan v decembru.)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 9. 12. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sirova štručka » 21. Jun. 2011 3:44

Js se pa oblačim/obuvam po vremenu, ne po letnem času. Tko da, če ti je mrzl obuj škornje ane :D
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a haylee » 21. Jun. 2011 12:34

Učeri pred Emporiumom - 25 stopinj, ena deklica pa je okol skakala v kiklci in Uggsih :eek:
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 25. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a delusional » 21. Jun. 2011 23:32

danes vidla: punca na biciklu v belih hotkah, spodaj črne tangice in belem topu, spodaj črn modrc, na topu pa napis SEXY. cheap.

pa hotke + bicikl + celulit... ojojojoj

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov