What NOT to wear

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 15. 1. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a barbie_girl_85 » 13. Jun. 2011 6:24

^^ tist "kup pene" je z razlogom :P

(repliko sem pa dala za to, ker ne poznam veliko punc, ki bi se pri nakupu obutve za šport odločale glede na "izgled" copata, ponavadi nas zanima blaženje, platfus, zavezovanje - in model čevlja, ki ga imaš ti za športat, je totalen fail, gledano iz strani "uporabnosti", ne mode)
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
lia7bibi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 16. 9. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a lia7bibi » 13. Jun. 2011 7:42

men je pa totalni ntw ko vidim na stadionu tečt punce v takih "pumicah" kot so bile nalepljene malo višje.prvo na kar pomislim je: poletje se bliža in zdej kr naenkrat vse tečejo ker imajo cilj v pol mesca dobit manekensko postavo :D take teniske sm imela jz v osnovni šoli, da si bil stajliš še med telovadbo.
in ja,tista pena na teniskah je z razlogom. ko tečeš vsak dan,se šele zaveš kolk močno so potrebne tiste "penaste" teniske da te ne bolijo sklepi,podplat,... :)
Uporabniški avatar
UG84
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a UG84 » 13. Jun. 2011 9:02

Verjetno nikoli ne bom dojela poante harem hlač, kjer maš rit na kolenih in krila, ki je ko balon...

Slika

Slika
Uporabniški avatar
haylee
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 9. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a haylee » 13. Jun. 2011 10:26

^^ Uf men so pa čiiiiiist hude na punci s top postavo, pa če zna prou skombinirat :) Ampak žou niso pa moj stil - pomoje bi se počutla k en klovn v njih :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 13. Jun. 2011 14:05

UG84 napisal/-a:Verjetno nikoli ne bom dojela poante harem hlač, kjer maš rit na kolenih in krila, ki je ko balon...

Sej še marsikaj, kar oblečemo nima ravno poante :P

Mi je pa totalen NTW pajkice, ki so smatrane kot hlače :? Še posebno v kakšnih svetlih barvah se res vsaka luknjica na riti vidi :?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 14. Jun. 2011 7:44

Konkubina* napisal/-a:Am, ne gre se za firmo pumice vs. najkice. Ampak za model čevlja. Pač ti celi gumijasti mi zgledajo, kot da bi si folk kup pene nataknil na noge. Tisti puma šuh sem pač prilepla za primer, nimam jaz takšnih šajni. Športno dejavnost si pa predstavljam kot tek, fitnes, kolesarjenje.

a juho tudi z vilico ješ? omg, če ti lahko normlano laufaš u takih pumicah... no comment.
to, da hodijo ene še na fax v takih čevlji je druga pesem. ampak hodijo tudi v običnih t-shirtih in prastarih kavbojkah in nikakvih čeveljcih in z mastnimi lasmi,... če greš pa na en ornk sprehod po lj pa nimaš ravno izbire.

meni gre tudi na živce ko hodijo z balerinkami okrog. ampak s tem ne škodujejejo svojemu zdravju (tako zelo). s tekom v čefurskih pumicah pa si zjebeš nogo. joj to pametovanje konkubina.
zakaj si pa ne kupiš 3 številke prevelikega čevlja? ker si zjebeš nogo. in zakaj ne premajhnega? ker si zjebeš nogo. in zakaj kupiš za tek dobro zadevo in ne taprvih znižanih? da si ne jebeš nog na dolgi rok!

-----------------------
mlade punce na porokah v omastih kladekih pa bog ne daj da bi se enkrat na leto malo lepše naličila. đizs.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 14. Jun. 2011 9:22

claire napisal/-a:mlade punce na porokah v omastih kladekih pa bog ne daj da bi se enkrat na leto malo lepše naličila. đizs.

Kaj pa je to?
The world is as you are.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 19. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a claire » 14. Jun. 2011 10:07

pomanjševalnica germanizma- kleid - klado - kladek. :D

taka nikakva krila/obleke staromodna za 45+.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 15. Jun. 2011 14:58

Konkubina* napisal/-a:Am, ne gre se za firmo pumice vs. najkice. Ampak za model čevlja. Pač ti celi gumijasti mi zgledajo, kot da bi si folk kup pene nataknil na noge. Tisti puma šuh sem pač prilepla za primer, nimam jaz takšnih šajni. Športno dejavnost si pa predstavljam kot tek, fitnes, kolesarjenje.

ta izjava je totalen fail, ker tiste teniske ki si jih ti prilepila niti slučajo niso za tek. Kaj pol če so ti čevlji za v hribe grdi, bi tud kar te obula ker so lepši? (čeprav v takih pumicah ne bi prav daleč prišla...)
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 15. Jun. 2011 15:04

claire, hvala za razlago :)

Zadnjič sem videla en velik NTW-majčka na naramnice, z neko številko odspredaj, bež barve, kratke hlače rdeče barve, črne čevlje s kitten heels, preko rame pa črna, mala, elegantna torbica... nič mi ni bilo jasno :o
The world is as you are.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 4. 4. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 15. Jun. 2011 15:57

Uu sej ta tip oblačenja je ful pogost pri bolj "konzervativnih" dekletih/ženskah. :D meni osebno je eek. :D
It was forever..but it didnt last long..
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 15. Jun. 2011 15:58

Stara je bila okrog 25 let :P Eh, to je ta, športno elegantni stil :D
The world is as you are.
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 15. Jun. 2011 16:00

Po možnosti lasje v čopu. Mislm..sj nč narobe s čopom hehe, sam si kr predstavljam take dečve.. Povečini je to kakšna kombinacija svetlo modre in živo rdeče barve. :D
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 15. Jun. 2011 16:23

Ojej emanuela, tota se je pa verjetno v temi oblačla... :lol: Ampak dejansko se da take slepe kure videt ful pogosto, posebej v kakih manjših mestih. In pol si še mislijo, kolk so cele hude :D
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
..Evelyn..
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a ..Evelyn.. » 15. Jun. 2011 17:55

Wooo?! Vojaške bulerje? Skrajno neudobne usnjene, ogromne, težke zadeve z dodatki s kovine maš ti za v gore? :D wtf :D kaj pa pohodna obuvala, sj se najdejo kaka luštna? :D

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov