What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
delusional napisal/-a:mene zanima, če je čudno, če poleti - čeprav ni poletno vreme, recimo tako kot zdaj, pač da je ponoči mal mraz... če je čudno, da maš oblečene žabe? pač mislim da si v neki fensi oblekci in maš žabe in salonarje?
Meni je to zelo všeč + še precej moderno je, kakor vem, npr. kakšne vzorčaste tanke žabe s poletnimi čevlji (zadnje čase so v modnih revijah še sandali z bombažnimi nogavičkami ipd., čeprav tisto je men mal pretirano)
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
No, še en NTW: vzorčaste žabe (oz. 99% le teh), še posebno s kakšnimi vrtnicami ob strani
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
^^ ker ne vem res zakaj zakaj si ga kupijo samo tiste, ki jim ne paše!
kombinezon paše visoki in suhi ženski. + visooke pete in je the best.
na manjših in suhih puncah je tudi še kar ok, čeprav je zelo zelo odvisno od modela. + visoooke petke. ne moreš skombinirat kombinezona z balerinkami in debelimi bedrami. fail.
jaz imam sploh fobijo pred tem, da bi izgledala hecno v kombinezonu ker sem majhna. čeprav sem se enako bala tudi za spuščene kavbojke, pa ko sem našla model, ki mi paše, bi jih takoj imela vseh barv.
NTW: bleščičasti natikači in francoska manikura na nogah. dvojni NTW. fuj fuj. vidla včeraj eno.
kombinezon paše visoki in suhi ženski. + visooke pete in je the best.
na manjših in suhih puncah je tudi še kar ok, čeprav je zelo zelo odvisno od modela. + visoooke petke. ne moreš skombinirat kombinezona z balerinkami in debelimi bedrami. fail.
jaz imam sploh fobijo pred tem, da bi izgledala hecno v kombinezonu ker sem majhna. čeprav sem se enako bala tudi za spuščene kavbojke, pa ko sem našla model, ki mi paše, bi jih takoj imela vseh barv.
NTW: bleščičasti natikači in francoska manikura na nogah. dvojni NTW. fuj fuj. vidla včeraj eno.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Men so pa zgornje lepše, kot tele za športat seveda.
Za na lepš itak nebi nobenih.
Nikakor ne morem vzljubiti teh, res ne:
Za na lepš itak nebi nobenih.
Nikakor ne morem vzljubiti teh, res ne:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- sončk
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 12. 2005
floribunda napisal/-a:slovensko -> japonska -> japonke
hrvaško -> japan -> japankejapónka -e ž (ọ̑) nav. mn. obuvalo z dvema jermenoma, ki se združena namestita med prvi in drugi prst: natakniti japonke; japonke iz gumija, iz plastične mase
vir
Očitno smo potem vsi Hrvati al kako? No, jaz poznam Ljubljančane, ki tako govorimo, ne Hrvate SSKJ ni ravno znan po svojih posodobitvah. A flipflopke je not?
-
cukr8 - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 9. 2005
^^ Lol, sej tud večina povprečnih Slovencev govori 'valjda', pa je to hrvaška beseda, kaj ima to zdej veze upam, da je SSKJ ne bo uvrstil noter ob naslednji posodobitvi
Japanke je pač pogovorno, kar ne izključuje možnosti, da je slovnično napačno - sej tud nekateri govorijo kóšarka, pa je pravilno košárka ipd. ali pa vizuelno (tega slišiš in prebreš ogroooooooomno, pa je hrvaško v bistvu), pa je pravilno vizualno, ali pa vzami namesto vzemi... Japanke so govorili že 50 let nazaj in se je izraz ohranil med ljudstvom očitno, čeprav je pravilno japonke:)
Flip-flops je pa angleški izraz za te natikače oz. japonke in so ga očitno Slovenci tud željno pograbili, ker se bolj nobel sliši (v stilu ala wokanje doga)
Japanke je pač pogovorno, kar ne izključuje možnosti, da je slovnično napačno - sej tud nekateri govorijo kóšarka, pa je pravilno košárka ipd. ali pa vizuelno (tega slišiš in prebreš ogroooooooomno, pa je hrvaško v bistvu), pa je pravilno vizualno, ali pa vzami namesto vzemi... Japanke so govorili že 50 let nazaj in se je izraz ohranil med ljudstvom očitno, čeprav je pravilno japonke:)
Flip-flops je pa angleški izraz za te natikače oz. japonke in so ga očitno Slovenci tud željno pograbili, ker se bolj nobel sliši (v stilu ala wokanje doga)
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
cukr8 napisal/-a:sej tud nekateri govorijo kóšarka, pa je pravilno košárka
Tukaj te moram pa popravit - je namreč oboje prav po SSKJ
Every rose has its thorn
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Ma ja, sej kakšnemu folku znajo res pasat, sam ko pa vidiš vsakega drugega na cesti-specifično ženske z njimi, je pa počas za bruhat pa nekak ne dojamejo vsi, da vsem ne pašejo.
It was forever..but it didnt last long..
-
barbie_girl_85 - Cosmofrik
- Na forumu od: 15. 1. 2010
Konkubina* napisal/-a:+ dodajam tole: http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSA1JXg3a2rww13qUYsXSqiF0Xy_qgaiN6vXlvYi2sltJPaF_5g
Ew ew ew in še 1x ew. Sploh za v mesto, na kavbojke in neko fancy majico. Vidim eno v šoli, ko skoz to nosi. Jaz jih niti ne kupim, kaj šele obujem za športne dejavnosti.
No, take mam jst Drugač pa, k praviš, da so tiste pumice boljše za šport kot nike.....kaj ti pojmuješ pod "biti športno dejaven"? Sprehod ob Ljubljanici?
NTW: takele svetleče, usnjene, zagiftane pumice z milimetrskim podplatom za športat.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov