What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
inaa - Cosmofrik
- Na forumu od: 9. 11. 2005
- Kraj: tu pa tam
ajajo no...starejša ženska 30-35 let..dej no
drugač mi pa niso všeč one torbe ki so dovolj velike da spraviš notr prtljago za pardnevne počitnice...kaj nosijo notr? pa te čevlji ki so spredaj narejeni kot japanka ali natikač okoli gležnjev pa so zaprti..
drugač mi pa niso všeč one torbe ki so dovolj velike da spraviš notr prtljago za pardnevne počitnice...kaj nosijo notr? pa te čevlji ki so spredaj narejeni kot japanka ali natikač okoli gležnjev pa so zaprti..
Zivljenje je piskotek!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Kaj pa sploh se ostane fantom poleti?
Men so npr. grdi za fante tisti ”natikaci”, ki spredaj bolj zaprti, usnjeni kao. Yuck.
Men so npr. grdi za fante tisti ”natikaci”, ki spredaj bolj zaprti, usnjeni kao. Yuck.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
schpeltza napisal/-a: Zadnjič sem vidla eno starejšo žensko (tam okrog 30-35)
?? lol to je mela verjetn frej dan v domu upokojencev pa je hotla mal pofrajarit
Drugač pa tiste torbice zgoraj so precej neugledne in kičaste za vidt, ja .. sam kokr vidim, je par knock offov vmes, pri čemer naj bi bili originali zelo moderni za nosit (npr. tisto čudo z narisano žensko je knock off slavne Pradine linije, pa ene so podobne Jimmy Choo torbicam ipd.) Meni tud originali niso všeč, da ne bo pomote
-
Tananda - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 5. 2010
*mala* napisal/-a:^^ Kaj pa sploh se ostane fantom poleti?
Sj vem, da ni lih veliko izbire, ampak si ne morem pomagat. Vse zadeve za med prsti so mi grde, tudi na puncah. Js se prav defektno počutim, ko je tok vroče, da si japanke obujem ali pa da nimam drugih primernih čevljev tist trenutek.
Na tipih so mi najbolj všeč superge. Ampak se zavedam, da jim je poleti vroče. Pač jih ne gledam v stopala takrat, pa je.
Because I can.
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
Meni so pa japonke ful luškan šuhek. Obožujem jih, tudi na drugih ženskah so mi všeč. Predpogoj so seveda luštkane nogice in lepo nalakirani nohtki
Medtem, ko so mi balerinke *bruh*...nikoli ne bi obula balerink, nimam nobenih in sem rajši bosa, kot pa da bi v tem okoli skakala.
Medtem, ko so mi balerinke *bruh*...nikoli ne bi obula balerink, nimam nobenih in sem rajši bosa, kot pa da bi v tem okoli skakala.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
sončk napisal/-a:Vem, da je tema not to wear, ampak men je imenovanje japank "flipflopke" rahlo pretenciozno. Kao, dejmo bit američani al kaj
Men pa ni jasno zakaj nekateri pravite japAnke, kaj niso japOnke, glede na tvoj komentar, bi bilo pa še najboljše, da bi bile slovenke- še najbolj slovensko.
-
McLarnovc - Cosmofrik
- Na forumu od: 26. 6. 2007
Tananda napisal/-a:Enako za balerinke. Ma ne stopim v te čevlje pa če bom morala bosa okoli hodit.
This. Najbolj odvratno obuvalo, kar si ga je človek lahko zmislil...
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
Tearjerker - Cosmopsiho
- Na forumu od: 12. 7. 2007
sirova štručka napisal/-a:Men pa ni jasno zakaj nekateri pravite japAnke, kaj niso japOnke
Ja pač pravimo v enih dialektih tak. Jaz tudi ne vem, zakaj je naslov ene teme tam ''nožnost da zanosm'', če je pa prav ''možnost, da zanosim''. Jaz že od nekdaj govorim japanke, čedasiravno vem, da je japonke pravilen izraz. Đapanke pač, sej vsi vemo za kaj se gre
+ 1 na balerinke, bruuuuuuuuuuuh kak grd šuuuuuuuuuuh
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Jz sm tud bla takega mennja..ampak ko obuješ ta nebesa.. now i love them!
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Bing [Bot]