What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
dot napisal/-a:somebody napisal/-a:no, pozabla sm rečt d je blo to oblečeno na superge (čipkaste nogavice in superge?!)
Jah, tud lahko, zakaj pa ne Vsaj men je pa všeč zdej ta moda, sej so čipkaste žabe mišljene predvsem za v kombinaciji z jeansom, kiklcami ipd., ni treba da so zdej to ene poročne poštirkane oprave al pa za k maši .
Sicer jaz superg ne nosim drugač, ampak bi pa lahko čist simpatično izpadlo pomoje. Damn, sam zdele nobene slike kakšne podobne kombinacije ne najdem.. Npr. Dolce&Gabbana ima letos še posebi velik čipkic, pa je vse bolj tko 'cool' look, ne romantično-eleganten... Sam mora bit res kakšna dolgonoga in suha punca, na kakšni buckasti verjetno res ne bi preveč kul izpadlo
ma ja, žabe so kul, dokolenke neki druzga... pa ne, ni bla dolgonoga in suha punca.
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
Ja, to se pa strinjam, dokolenke redkokdaj dobro izpadejo, spoloh čipkaste žabe so 1000x boljše... Sem vmes pozabila, da je govora o dokolenkah (k si tadrugič napisala nogavice, pa sem avtomatično pomislila kr na žabe), tko da verjetno bi blo tud meni NTW tisto
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
^^ meni so pa ful lepe. Imam že par zbranih v H&M in jih grem kupit takoj, ko bo mogoče
- dot
- Cosmofrik
- Na forumu od: 27. 4. 2010
somebody napisal/-a:no, pozabla sm rečt d je blo to oblečeno na superge (čipkaste nogavice in superge?!)
Haha, btw, danes sem gledala nov Joy (revijo) in je noter med zanimivo in dobro oblečenimi mladimi v rubriki Ulični stil ena punca, ki nosi točno to (kratke črne hlače, čipkaste dokolenke oz. mrežaste s pikicami, sej je podobno in superge - celo rožast vzorec imajo).
Mogoče si pa to punco videla takrat Izpade pa.. hm, kaj pa vem, sama se ne bi tko oblekla, sem pa tud že kaj hujšega videla
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
superge v tej vročini... pol jim pa tko smrdijo noge
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^haha, jz pa lih obratno prišla povedat: nenavadno mi je, kolk je folka že zjutraj (med 6 in 7 h) že čisto poletno oblečenih-isto kot potem čez dan, ko je skoraj 10°C več kot zjutraj..
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Če je pa že zjutraj toplo
Mi je bilo pa grozno vidt zadnjič punco v balerinkah (točno teh), ki jim spredaj prst štrlel kak cm iz čevlja, čez podplat
Mi je bilo pa grozno vidt zadnjič punco v balerinkah (točno teh), ki jim spredaj prst štrlel kak cm iz čevlja, čez podplat
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
..in vse ostale podobne odprti-prsti-&-"zaprti"-gležnji variante - ni mi jasna fora tegale.
kill it, kill it with fire!
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Včasih se ne morem upret pogledat, kaj folk prodaja.
WTF je tole od torbic?
Še vedla nisem, da tak grde stvari prodajajo po svetu
So tudi v drugih njenih albumih biseri, ampak tole je pa višek
WTF je tole od torbic?
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
*mala* napisal/-a:Včasih se ne morem upret pogledat, kaj folk prodaja.
WTF je tole od torbic?
Pa še zelo ugodno 10-15€!!! jih proda
-
lipstick69 - Komunikatorka
- Na forumu od: 4. 6. 2011
- Kraj: LJ (okolica)
jemina napisal/-a:Pajkice v kombinaciji s čimerkoli so postale že prav ogabne
Ma poznam ene dve k sam pajkice nosta. Nisem še ju vidla v kavbojkah.. Najhujše pri tem je, da ma ena tšne tanke k se ceu celulit ven vidi, ki ji ga ne primankuje
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Uf ja, tole je definitivno NTW in to velik...
Zadnjič sem vidla eno starejšo žensko (tam okrog 30-35) v zivo rdečem "kombenizonu" - kratke hlačke in brez naramnic - in seveda jersey material ala trenirka. Največji problem je bil pa v tem, da je bila ženska malo močnejša, precej celulitasta rit in malo trebuha. Da ne govorim o tem, da je imela še lesene visoke petke. Obup!
Zadnjič sem vidla eno starejšo žensko (tam okrog 30-35) v zivo rdečem "kombenizonu" - kratke hlačke in brez naramnic - in seveda jersey material ala trenirka. Največji problem je bil pa v tem, da je bila ženska malo močnejša, precej celulitasta rit in malo trebuha. Da ne govorim o tem, da je imela še lesene visoke petke. Obup!
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov