What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Men tud boljš zgledajo na širše hlače ,
na "skini" mi ubistvu dost trapsto zgleda (čeprav to tud sama počnem ).
na "skini" mi ubistvu dost trapsto zgleda (čeprav to tud sama počnem ).
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Men so tud awesome hlače une verižce 3 kilometrske so mi yuk, ampak ok.
Čist not to wear so pa teli copatki, ki so zadnja leta(in še posebej to poletje) "in fešn" pri nas- espadrile al wtf...nagravžni cunjasti palačinkasti čevlji.
Čist not to wear so pa teli copatki, ki so zadnja leta(in še posebej to poletje) "in fešn" pri nas- espadrile al wtf...nagravžni cunjasti palačinkasti čevlji.
It was forever..but it didnt last long..
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ O ja, espadrille
+ vsi takole "šivani spredaj"
+ vsi takole "šivani spredaj"
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Eeeejjjj, "špagarce" so bile pa The Obutev mojega otroštva (poleg coklov)!
(ja ja, že takrat mi ni blo nč jasno )
(ja ja, že takrat mi ni blo nč jasno )
-
*mala* - Cosmopsiho
ti drugi niso espadrille Samo vsi na tak način šivani so mu čudni
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Jap, thats it. In letos bojo pomoje vse ženske to nosile.
Haha Konkubina to so old lady shoes. To je tist..čudovit oddelek v vsaki prodajalni čevljev, kjer vidiš raznorazne, nalašč dolgočasne in ogabne čevlje, narejene za vsako nožico žensk nad 40
Haha Konkubina to so old lady shoes. To je tist..čudovit oddelek v vsaki prodajalni čevljev, kjer vidiš raznorazne, nalašč dolgočasne in ogabne čevlje, narejene za vsako nožico žensk nad 40
It was forever..but it didnt last long..
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
purple_rain napisal/-a:Eeeejjjj, "špagarce" so bile pa The Obutev mojega otroštva (poleg coklov)!
Ja pa jaaaa... špagrce smo pa takrat v tistih cajtih ful nosili (tud jaz sem mela en kratek čas ene ko sm bla micena), to so bla nekje 90ta, če prav spomnim? Sam zdaj mi pa sploh niso všeč... vse tisto na sliki zgoraj mi je ntw
Yada, yada, yada...
-
*mala* - Cosmopsiho
Pa tele "loafers" so čist prepogosto na mladih puncah
kitten heels (čudni spredaj, grda peta, zadnji so pa itak obup s temi paščki)
kitten heels (čudni spredaj, grda peta, zadnji so pa itak obup s temi paščki)
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Konkubina* napisal/-a: meni čevlji, s peto, nižjo od 8 cm sploh lepi niso!
No no Se najdejo tudi fini čevlji s peto, nižjo od 8cm - saj ni treba, da je ravno stiletto petka, ali pa da so salonarčki - npr. tole je meni prav luštkan čevelj, pa je peta samo 5cm visoka. Se pa strinjam, da te kitten heels niso ne tič, ne miš, in da precej grdo izgledajo.
Every rose has its thorn
-
schpeltza - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 1. 2005
Uf... Kitten Heel. Baje niso zdrave za držo in hrbtenico med drugim. Meni je večina teh salonarjev s tole petko ogabnih. Priznam pa da imam ene japanke s tole mini petko. Še kar uredu zgledajo.
"Nicht die Schönheit entscheidet, wen wir lieben, sondern die Liebe entscheidet, wen wir schön finden." (Sophia Lauren)
- Džeki
- Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 2. 2010
Ok, vidim, da so ene tu gor ful kritične praktično do vsega.
Kaj ste že pomislile, da se mogoče tudi vaš stil zdi komu obupen?
Jaz se oblačim, tako kot meni paše in mi je ravno, kaj si misli nekdo, ki me ne pozna. Mislim, npr. če bom na nekem forumu prebral, da so črne casual jakne bljak, ne bom nehal nosit črne jakne, lol.
Kaj ste že pomislile, da se mogoče tudi vaš stil zdi komu obupen?
Jaz se oblačim, tako kot meni paše in mi je ravno, kaj si misli nekdo, ki me ne pozna. Mislim, npr. če bom na nekem forumu prebral, da so črne casual jakne bljak, ne bom nehal nosit črne jakne, lol.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov