What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Meni so všeč, vendar če se omejim na prvo Slovenko in na slikce čez mejo. Ne vem pa, če bi jih sama kupila.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Nike gladiatorke. juck....
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
.sončk napisal/-a:Te stvari. Preprosto... ne. Kreatorji pa res nimajo več idej.
meni je pa to kul. (ne ona roza jopa na britney)
NTW- ponaredki uggic (tudi orginali no). če je kaj bolj nagravžnega kot vsaka druga v teh šuhih, ki se nekako posedejo na petah, da reve komaj hodijo. zgledajo prav kot neke sirotice. smešno.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Uf, tole je blo pa 10+ let nazaj priljubljeno med, erm, rap/hip-hop fani (me included)*mala* napisal/-a:Timberland čevlji
..medtem ko moja teta še vedno "prisega" nanje.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
sončk napisal/-a:Te stvari. Preprosto... ne. Kreatorji pa res nimajo več idej.
Meni so te stvari všeč. Ok, pustmo Spearsovo, ki je bila v tisti jopici slikana 10let nazaj. Na tej spletni strani so mi majčke kul
-
somebody - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 6. 2005
sončk napisal/-a:Te stvari. Preprosto... ne. Kreatorji pa res nimajo več idej.
men so tut všeč. sam k jih bodo spet nosile punce z neprimerno postavo...
drugač ti timberland čevlji: to bo ista fora k uggice- kr naenkrat jih bodo mele vse. ravno danes sem vidla dve punci n kupu k sta meli to. no, moram priznat, da so na eni kr dobr zgledale (mela je oprijete kavbojke, ne čisti skiny, ravno tolk da je s hlačnicami pokrila tist del okol gležnja)
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
kar se riti tiče, res ne delajo neke usluge...
mene (še) niso prepričale...
mene (še) niso prepričale...
-
*mala* - Cosmopsiho
Eh, če bi se vse stvari nosile zato, da bi delale postavi uslugo, nebi nobena nosila hlač na trapez in širokih hlač, ter kril na A, širokih majic, itd... Z ritjo se hvali pač v drugih outfit-ih
Ko je men neverjetno udobno, mi je čist vseeno, če me kdo gleda v rit, ker dobr zgleda, al pa zato ker se je ne vidi Še rajš, če sploh ne
Ko je men neverjetno udobno, mi je čist vseeno, če me kdo gleda v rit, ker dobr zgleda, al pa zato ker se je ne vidi Še rajš, če sploh ne
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
^^ Al nima smisla dokazovat Okusi so različni, enim so všeč, enim ne.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov