What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
*mala* - Cosmopsiho
Ja, sej je kar velik stvari, ki mi niso vsec, celo v H&M
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Jaz p se ne morem odločit ali so mi všeč ali ne. Bi morala videt v živo in kombinirat.
- peppermint
- Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 10. 2010
meni ful niso všeč... spodnji del me spominja na tiste cokle, ko jih večinoma medicinske sestre nosijo, le da majo ti peto, potem pa še nek trakec pri gležnjih
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Omg Jela, teli čevlji..ogabno si jih pa predstavljam v izboljšani različici(ne plastične, bolj na balerina stil čevlje), kot fenomenalne.
It was forever..but it didnt last long..
-
*mala* - Cosmopsiho
Timberland čevlji- dvomim da jih bom kdaj vzljubila. Še posebno na naših ulicah jih ne znajo nosit glede na fotke... (+ vse jakne/bunde z "naših" so mi NTW )
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov