What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
bunncy - Sramežljivka
- Na forumu od: 29. 4. 2010
Men je pa taka bunda lepa sam da je un navadn material, drugač pa res črna + tak material res izpade k vreča za smeti
“Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.” Coco Chanel
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
a si to mene kje vidla?
vglavnem, naj ti samo povem, da če kje vidiš kako v teh šuzah po mestu, na javnem placu itd. (in NE športa), je velika verjetnost, da ima malico.
jaz med šihtom komaj čakam tiste pol urce, s preobuvanjem bi se zamudila 5 min (da se 2krat preobuješ). v petih minutah pa že čik skadim.
vglavnem. mene isto čudno gledajo včasih. jebiga, če je šiht kot da si na fitnesu.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Meni so tudi te črne kul, kar pa je na zlato in srebrno po možnosti pa še bronasto pa
-
positive vibration - Cosmofrik
- Na forumu od: 19. 3. 2006
18 in 22 so še znosne...pa 35 brez čevljev. Ostalo pa... Ej, pa ta ženska se ne zaveda, da ti joški niso sexi? Čist preogromne joške ma, pol pa jih še tak poudarja, da ja zgledajo še bolj pri popku. Mal je shujšala na prvih slikah, se mi zdi. Da je bla včasih bolj zaobljena, ji lepo paše -5 kilc.
Ej, sam v trgovinah pa ni več drugih bund za dobit, kot pa te vreče za smeti
Sn se odločla, da bom šla na Finsko z mojo staro bundo, najtoplejšo zadevo, kar jo mam v omari in jo gulim že iz cajtov srednje šole, pa si bom gori v njihovih trgovinah kupla nekaj tooooplega....ker v vreči za smeti pa ne bom okrog hodla. Če vsaj ne bi ble svetleče, da bi bil mat material, bi vzela, ampak šajni black...no go, bejbi.
Ej, sam v trgovinah pa ni več drugih bund za dobit, kot pa te vreče za smeti
Sn se odločla, da bom šla na Finsko z mojo staro bundo, najtoplejšo zadevo, kar jo mam v omari in jo gulim že iz cajtov srednje šole, pa si bom gori v njihovih trgovinah kupla nekaj tooooplega....ker v vreči za smeti pa ne bom okrog hodla. Če vsaj ne bi ble svetleče, da bi bil mat material, bi vzela, ampak šajni black...no go, bejbi.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
-
Sp3lca - Kofetarica
- Na forumu od: 15. 7. 2004
Danico sem na koncu poletja srečala na avtobusu v Lj. Vedno sm mela predstavo, da je to ena res "ornk" ženska. Ampak punca je dokaj suha in zelo majhna (sm si vedno predstavljala eno čez 170cm pa enih 70kg). In sm se kr malo zgrozila kolko kg ti kamera doda (kot tisti punca, ki vodi Pazi, kamera http://shrani.si/f/1F/ry/R39bDEj/img0170.jpg , ki na TV zgleda ok, postavna- v živo pa SKORAJ kot ena anoreksija).
And if your head explodes with dark forebodings too
I'll see you on the dark side of the moon.
I'll see you on the dark side of the moon.
-
kepka - Cosmofrik
- Na forumu od: 24. 10. 2004
Uh, mislim da te kucme niso misljene kot modna muha, ampak ce je reeees mraz se je jaz nikakor ne bi branila, sploh kje pri -30 v Rusiji, pa se masko za cez obraz
Sicer pa moram rec, da so mi res grde tele Teva / Grey Ant. Fuj. In vecina teh cevljev, ki niso bili misljeni, da imajo petko (od all stark do skibuck).
Sicer pa moram rec, da so mi res grde tele Teva / Grey Ant. Fuj. In vecina teh cevljev, ki niso bili misljeni, da imajo petko (od all stark do skibuck).
Reality is that which, when you stop believing in it, doesn't go away.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Men so pa teli tazadni kr zanimivi.. so mi pa odurni uni allstarke wannabe petke
It was forever..but it didnt last long..
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov