What NOT to wear

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 01. Okt. 2010 15:40

Meni je vedno smešno, ko vidim tipa v črni jakni, po možnosti usnjeni, obute pa bele superge.Ali pa rjava jakna in bele superge...
Uporabniški avatar
Libido.
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 30. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Libido. » 01. Okt. 2010 16:12

rinca napisal/-a:meni je to že 2 leti všeč, ampak si ne upam nosit :oops: za v službo ni šans, mogoče za na kakšno pijačo zvečer...

joooj, isto ... meni je to že takooo dolgo všeč ... ampak enostavno nisem nikoli upala oblečt, ker bi me verjetno ljudje čudno gledali ....
no, mogoče bo zdej več tega videt na puncah, ker bo moderno, pa bom lahko tudi jst oblekla :D
Uporabniški avatar
Dizzy.girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Dizzy.girl » 01. Okt. 2010 17:14

Libido. napisal/-a:
rinca napisal/-a:meni je to že 2 leti všeč, ampak si ne upam nosit :oops: za v službo ni šans, mogoče za na kakšno pijačo zvečer...

joooj, isto ... meni je to že takooo dolgo všeč ... ampak enostavno nisem nikoli upala oblečt, ker bi me verjetno ljudje čudno gledali ....
no, mogoče bo zdej več tega videt na puncah, ker bo moderno, pa bom lahko tudi jst oblekla :D

sej govorimo o nogavicah čez koleno, ane? :) no tiste slikce k jih je prej *mala* nalimala so men totalno božanske in res res zgleda super luškano :hearts: nevem zakaj si ne upate oblečt, jst že nekej časa nosim in me noben čudno ne gleda :) edino nekateri me vprašajo če me nič ne zebe - ker mam pač kratke hlače oziroma krilo in čezkolenke in ostane še nekaj deset centimentrov gole kože. in ne, nič me ne zebe :roll: zdle za jesen čist sede če maš kkšno luškano kombinacijo, tudi za pozimi pa jst včasih prakticiram najlonke kožne barve in barvaste volnene čezkolenke ter kratke hlače ali krilo, ker je pač bolj mraz :cool:
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 7. 2. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Džeki » 15. Okt. 2010 17:57

Jaz pr nas v Mariboru opažam, da se folk poleti ne zna oblečt.Tipi vsi furajo bele hlače, ženske pa vse nekaj tigrasto, zlato, sačuvaj bože.

V hladnejših mesecih je stanje bistveno boljše.Sej, pozimi nimaš kaj falit, ene normalne kavbojke, pa normalna jakna, pa si ok.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 15. Okt. 2010 18:47

se mi zdi da tega ^^^ ni veliko le v Mbju, ampak tudi v prestolnici in lahko da tudi drugje....ampak sej to smo ze obdelali nekaj strani nazaj....
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 15. Okt. 2010 19:29

Džeki napisal/-a:Jaz pr nas v Mariboru opažam, da se folk poleti ne zna oblečt.Tipi vsi furajo bele hlače, ženske pa vse nekaj tigrasto, zlato, sačuvaj bože.

V hladnejših mesecih je stanje bistveno boljše.Sej, pozimi nimaš kaj falit, ene normalne kavbojke, pa normalna jakna, pa si ok.

Tole nisamo v Mariboru. Je v Ljubljani ravno toliko večjih in manjših failov, pa tudi v katerem koli drugem kraju. Samo v velikih mestih je veliko folka in posledično več opaznih failov, kot v eni vasi s 150 prebivalci.

Sem pa kar nekaj ljubljanskih damic ta teden videl v razno raznih tigrastih vzorcih.... :tot:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 15. Okt. 2010 22:28

^^joj, ja, tigraste pajkice so že same po sebi umor, če pa jih natakneš še na malo jaće bedrce je pa itak polom...videno danes v Leclercu!
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 26. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a McLarnovc » 16. Okt. 2010 8:33

Tudi če bedrce ni nič jaće je tole IMO že samo po sebi fail. Poleti bi še nekako štekal, mogoče... Ampak zdaj, ko se zunaj komaj ogreje nad 7, 8 stopinj? Enako velik fail mi je pri teh temperaturah mini krilo... Pa so lahko nevem kake žabe spodaj... Ne mi govorit, da tako naštimanih, ne zebe.... :eek:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
kokica87
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 18. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a kokica87 » 16. Okt. 2010 10:42

^^poizkusi :) jaz ti garantiram da ti bo bolj toplo če boš imel tople žabe pa krilo, kot pa samo hlače. No vsaj iz mojih izkušenj... mene v kavbojkah pozimi zebe, medtem ko me v krilu in volnenih žabah ne :)
Uporabniški avatar
softTouch
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 16. 2. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a softTouch » 16. Okt. 2010 11:07

zdaj v bistvu še ni krize, vendar pa obstajajo dekleta, ki krila nosijo celo zimo. jaz nimam nič proti, ampak meni osebno je definitivno bolj hladno v krilu kot v hlačah, ker mi piha mrzel zrak pod krilo, in jaz se vedno bojim da ne bi fasala vnetja mehurja ali jajčnikov...
dokolenke so mi pa tudi zelo luštne
you believe lies so you eventually learn to trust no one but yourself
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 16. Okt. 2010 11:12

Meni je zmagovalna kombinacija za sibirski mraz:
- debele žabe
- nadkolenke
- krilo (ne mini :) )
- škornji
- plašč

Tako se oblečem recimo takrat, ko gremo pred božičem na pohod po štantih. Je pa to popolnoma neprimeren outfit za karkoli, kar se dogaja v zaprtih, ogrevanih prostorih, ker se utegnem skuhat, čeprav plašč valjda slečem.

Pod hlačami pa nikakor ne morem nosit žab, niti najlonk, ker me vse srbi.
Uporabniški avatar
Dizzy.girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Dizzy.girl » 16. Okt. 2010 12:30

jullia_ napisal/-a:Meni je zmagovalna kombinacija za sibirski mraz:
- debele žabe
- nadkolenke

- krilo (ne mini :) )
- škornji
- plašč

Tako se oblečem recimo takrat, ko gremo pred božičem na pohod po štantih. Je pa to popolnoma neprimeren outfit za karkoli, kar se dogaja v zaprtih, ogrevanih prostorih, ker se utegnem skuhat, čeprav plašč valjda slečem.

Pod hlačami pa nikakor ne morem nosit žab, niti najlonk, ker me vse srbi.

debele žebe in nadkolenke, točno tako, te nikamor ne zebe :P
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 26. Okt. 2010 16:17

Na tipu so mu full grde tale hlace oz. kopalke al whatever... :eek:

Slika
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 26. Okt. 2010 16:27

^^ meni je pa bolj prvi outfit od Paris totalno NTW. Juck!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 26. Okt. 2010 16:55

^^Se strinjam.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov