What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Ava_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2010
haha stripper shoes - definitivno ntw
ntw: "mom jeans"
joj, zakaj takšna občutljivost? =)
1. jk = just kidding = samo hecam se (samo poudarjam)
2. glede na povedano od cca. 80. strani naprej, bi se skoraj lahko reklo, da je stereotip, ki pa "ni zrasel na mojem zelniku", samo pohecala sem se iz le-tega.
ntw: "mom jeans"
emanuela napisal/-a:Ava_ napisal/-a:Izjema, ki potrjuje pravilo .. jk lol.
Od kdaj pa je stereotip da se v Mb slabše oblačijo?Pa kakorkoli.....
joj, zakaj takšna občutljivost? =)
1. jk = just kidding = samo hecam se (samo poudarjam)
2. glede na povedano od cca. 80. strani naprej, bi se skoraj lahko reklo, da je stereotip, ki pa "ni zrasel na mojem zelniku", samo pohecala sem se iz le-tega.
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
to dejansko velja za stereotip?? never heard
-
Ava_ - Sramežljivka
- Na forumu od: 12. 8. 2010
lovefrance napisal/-a:to dejansko velja za stereotip?? never heard
. . .
glede na povedano od cca. 80. strani naprej, bi se skoraj lahko reklo, da je stereotip, ki pa "ni zrasel na mojem zelniku"
Razumem, da ne bereš 4. strani nazaj, ampak in the future pa vsaj zadnji post preberi, will you? Hvala
Kar se mene tiče sem končala s tem OT.
NTW- takšne vrste "bubble skirt". Nevem, morda mi še postane ušeč, samo zaenkrat sem mnenja, da za postavo ne naredi povsem ničesar.
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Men je pa specifično to krilo, k si ga nalimala ful lepo. Samo barva mi je zgrešena. Model pa perfect. Je pa res, da so balonasta krila za shiranke! Not for chubbies!
It was forever..but it didnt last long..
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
uuu. meni so tudi taka krila krasna! mam enega, ki je podoben model in mi je fuul fajn. nimam rada edio tako visokega pasu kot je na tej sliki (ali prav visoki, ali nizki)in ni res, da ne naredi nič za postavo! le predolgo ne sme biti. povdari noge- in to ni nič.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
-
Tonja - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 12. 2006
delusional napisal/-a:meni grejo ful na živce ljudje, ki ocenjuje druge, predvsem kako so oblečeni... pa kaj te briga! zadnjič je ena pršla v interspar v škornjih, pa so ene babe ful na glas rekle: "glej kaka moda" - posmehljivo.
pa kaj te briga! kolk je folk omejen. naj si da magar skledo na glavo če ji paše.
-
katy. - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 4. 2010
no jaz priznam da tudi večkrat komentiram koga, ki se res grozljivo obleče, ampak da bi se mu pa posmehovala to pa ne. nikoli.
ene slikce ki ste jih prilepile so res hudi primeri me pa moti ko se ne kdo obremenjuje s tem, da kdo v njegovi bližini ni barvo usklajen ali da ima velikokrat enaka oblačila. kako lahko to sploh obsojajo? vsi pač nimajo sredstev za modno garderobo, ki bi jo menjali vedno ko se menjajo tredni..
meni osebno niso všeč pajkice, nošene kot hlače, na močnejših stegnih in zadnjici.. in pa špičaki, ter visoke pete, ko jih ženska nezan nosit.. ampak hej, nekak pa se more naučit ne?
aja še to ja mogoče res vidiš kdaj v mariboru katero slabše oblečeno kot v ljubljani.. ampak to zlahka pojasnim zakaj je tako. mariborčanke smo pač drugače dovolj lepe, da je res vseeno kaj si oblečemo
ene slikce ki ste jih prilepile so res hudi primeri me pa moti ko se ne kdo obremenjuje s tem, da kdo v njegovi bližini ni barvo usklajen ali da ima velikokrat enaka oblačila. kako lahko to sploh obsojajo? vsi pač nimajo sredstev za modno garderobo, ki bi jo menjali vedno ko se menjajo tredni..
meni osebno niso všeč pajkice, nošene kot hlače, na močnejših stegnih in zadnjici.. in pa špičaki, ter visoke pete, ko jih ženska nezan nosit.. ampak hej, nekak pa se more naučit ne?
aja še to ja mogoče res vidiš kdaj v mariboru katero slabše oblečeno kot v ljubljani.. ampak to zlahka pojasnim zakaj je tako. mariborčanke smo pač drugače dovolj lepe, da je res vseeno kaj si oblečemo
-
creative PERSON** - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 1. 2009
- Kraj: Rateče - Planica:vikend ; Lj :med tednom
ok da še jst pokomentiram tole naglas opravljanje mimoidočih
vzadno sva s kolegico sedele u miklošičevmu parku, in je pršla mim ženska k je nosila peep toe čevlčke s petko in so ji spredni prsti kr precej naprej zlezli, in jst očitno mal preveč naglas rekla vaaa kva taj prsti gledajo čez petke in se una kr tm mal zdrznla pa nazaj pogledala pa hit naprej. js pa ups a sm tok naglas rekla xD
nism hotla bit nesramna ampk mi je kr ušlo, sm kr debeu pogledala. enkt bo pa sam kkšn kkšna pršla do mene pa me ošamarla xD
vzadno sva s kolegico sedele u miklošičevmu parku, in je pršla mim ženska k je nosila peep toe čevlčke s petko in so ji spredni prsti kr precej naprej zlezli, in jst očitno mal preveč naglas rekla vaaa kva taj prsti gledajo čez petke in se una kr tm mal zdrznla pa nazaj pogledala pa hit naprej. js pa ups a sm tok naglas rekla xD
nism hotla bit nesramna ampk mi je kr ušlo, sm kr debeu pogledala. enkt bo pa sam kkšn kkšna pršla do mene pa me ošamarla xD
ENJOY our lives ---> That's the only way to make us HAPPY
-
delusional - Cosmopsiho
- Na forumu od: 25. 4. 2007
danes sem vidla v city parku vse od japonk do uggs-ov
-
hautehippie - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2010
Sicer že nekaj časa nazaj, ampak zadnji modni biser z ulice je bila gospodična, oblečena v krilce, izpod katerega je gledala (sploh ne vem, kako se naj izrazim)... ena noga v tričetrt pajkici in druga brez
Skratka, ženšče si je odrezalo pajkice in ustvarilo enonožno oblačilo... priceless
Skratka, ženšče si je odrezalo pajkice in ustvarilo enonožno oblačilo... priceless
-
hautehippie - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2010
^Najdi Williama Sledda na Youtubu On je najbolj goreč sovražnik overallsov, kar sem jih kdaj slišala oz. videla
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
živo rumene hlače v kombinaciji z živo oranžno majico
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov