What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Zdej sem pa zvedla, da nisem prava LjubljančankaMarceLiica napisal/-a:Ampak, če je ona posploševala Mb stil, potem bi vsi lahko rekli, da v Lj pa so vse klonirane in izgledajo precej takole : Podaljški, ki bi se videli iz satelitske slike, way 2 much makeup-a tangice, ki se bodo videle ven iz hlač, petke, v katerih ženska ne zna hodit, oranžna od solarija in oblečena v Dolče sa Balkana ali kaj podobnega..
Smisel tegale (in podobnih zadev) pa tud men nikakor ni jasen.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ Jp, ne vem zakaj bi v tej vročini hotla imet še neki okol gležnja. Kar tak za foro, da me ne zebe (pa še grdo mi zgleda)
Zadnjič spremenil *mala*, dne 22. Jul. 2010 12:55, skupaj popravljeno 1 krat.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- meli241177
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2010
O ja, ti čevlji so tudi pri meni na vrhu seznama WHAT NOT TO WEAR
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
^^
S tem se pa res ni za sončit!
S tem se pa res ni za sončit!
- meli241177
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 5. 2010
Meni so tudi na splošno vsi ti široki pasovi mimo. Sploh pa, če so barvno totalni kontrast.
-
hautehippie - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2010
*mala*, mislim da si zadela vse te slike, uuuh!! (bravo za trud )
danes sem pa videla žensko, verjetno presežek tedna... "modni" dodatek: naramnice (hozentregerji), "modna" frizura: čopki na strani
danes sem pa videla žensko, verjetno presežek tedna... "modni" dodatek: naramnice (hozentregerji), "modna" frizura: čopki na strani
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov