What NOT to wear

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 19. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a positive vibration » 21. Jul. 2010 9:27

^^No ja, pretiravat ti pa ni treba, ne :wink:
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 10. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a v-e-s-n-a » 21. Jul. 2010 12:27

joy23 napisal/-a:... 3 (!) ženske z belimi hlačami in spodaj črne tangice. Pa sem mislila da do sedaj že vsi vedo da tak pač ne gre :D

Očitno tudi marsikatera ne ve, da ne paše skupaj črni oz. temen modrček in čez bela oz. svetla majica....da se modrček ja čez vidi :eek:
Meni je to ogabno!

V MUllerju pa sem vidla prodajalko z tigrastimi (ZLATO - črnimi) balerinkami. Neka podobna varianta:

Slika

:eek: :eek: :eek:
MarceLiica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 7. 2010
Kraj: DreamLand

Neprebrana objavaNapisal/-a MarceLiica » 21. Jul. 2010 13:57

meli241177 napisal/-a:
MarceLiica napisal/-a:Claire , mislim da na podlagi enega festivala ne moreš določiti, kakšen stil imajo Mariborčanke. Če mene vprašaš, v Ljubljani, ta srednji sloj prebivalstva prikazuje total fashion disaster na podlagi večkratnega obiska glavnega mesta :D

V Ljubljani imaš vsaj raznoliko oblečene ljudi, z malo več okusa. V MB pa so sami kloniranci slabega stila. Za bruhat. Tudi v trgovinah je temu primerno založena roba. Sej pol ni čudno, da ljudje hodijo okoli tako oblečeni.

Jaz mislim, da ti z enim obiskom ne moreš vedeti, kakšen je stil v Mariboru. Glede na stile, v Mariboru ni hipijev in tistih čudnih kombinacij na način, kot je npr. v Ljubljani. Sem obiskovala oblikovalno šolo v Mariboru, tako da vem, kako in kaj je tam. Danes sem ravno tukaj, tako da ko bom v BTC-ju, bom prišla še enkrat preverit to temo in malo pokomentirala. Trgovine pa so enako založena roba kot v Ljubljani, tako da prosim, da prekineš s tem obrekovanjem stila, saj bi marsikateri lahko bruhali ob prihodu v Lj. Ni vse v tem, da se folk afna z blagovnimi znamkami, ampak da pravilno kombinira. :lol:
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 21. Jul. 2010 14:05

^^ Madonca smo užaljeni. Se slučajno najdeš v opisu? :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
meli241177
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a meli241177 » 21. Jul. 2010 14:10

MarceLiica napisal/-a:
Jaz mislim, da ti z enim obiskom ne moreš vedeti, kakšen je stil v Mariboru. Glede na stile, v Mariboru ni hipijev in tistih čudnih kombinacij na način, kot je npr. v Ljubljani. Sem obiskovala oblikovalno šolo v Mariboru, tako da vem, kako in kaj je tam. Danes sem ravno tukaj, tako da ko bom v BTC-ju, bom prišla še enkrat preverit to temo in malo pokomentirala. Trgovine pa so enako založena roba kot v Ljubljani, tako da prosim, da prekineš s tem obrekovanjem stila, saj bi marsikateri lahko bruhali ob prihodu v Lj. Ni vse v tem, da se folk afna z blagovnimi znamkami, ampak da pravilno kombinira. :lol:

Kdo govori o enem obisku. V Ljubljani sem živela 30 let, zdaj pa v MB živim 3 leta, že prej pa 2 leti občasno. Govorim iz čisto relevantnih izkušenj. Sploh pa ne govorim o blagovnih znamkah, ampak o povprečnih cotah za ljudi s povprečno plačo. Trgovine v LJ so veliko bolj založene, poleg tega pa jih je tudi precej več in so tudi stilno bolj raznolike. Aja, pa Ljubljana ni samo BTC. Precej bolj zanimive stvari se dobi v kakem malo bolj odročnem butiku in v centru Lj :P
Uporabniški avatar
sarchika09
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 4. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a sarchika09 » 21. Jul. 2010 14:13

Ja no, dejmo se zdej kregat v katerem mestu so punce bolje oblečene-predlagam lepotno tekmovanje :D
MarceLiica
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 7. 2010
Kraj: DreamLand

Neprebrana objavaNapisal/-a MarceLiica » 21. Jul. 2010 14:14

*mala* napisal/-a:^^ Madonca smo užaljeni. Se slučajno najdeš v opisu? :D

Nisem tega rekla, ampak ker ste ve Cosmo girls ali whatever, ste perfektne. Vesta, ljudje imajo svoje poglede na modo, oblačila kot sama. In ne, jaz se ne najdem v tem opisu, ampak me takšne stvari zmotijo. Bom nekega dne objavila kakšne svoje outfite in potem ti določi, če ustrezam opisu ali ne :lol: :lol:
meli241177
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 2. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a meli241177 » 21. Jul. 2010 14:15

sarchika09 napisal/-a:Ja no, dejmo se zdej kregat v katerem mestu so punce bolje oblečene-predlagam lepotno tekmovanje :D

Maš prav. Smo že off topic :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 21. Jul. 2010 14:17

Tema se imenuje what NOT to wear, tako da ne vem čemu drugemu naj bi bila namenjena kot pisanju faljenih kombinacij. Seveda pa vsaka piše po svojem okusu.

Če te moti tako opisovanje, ne odpiraj teme :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 21. Jul. 2010 14:29

MarceLiica napisal/-a:Nisem tega rekla, ampak ker ste ve Cosmo girls ali whatever, ste perfektne. Vesta, ljudje imajo svoje poglede na modo, oblačila kot sama. In ne, jaz se ne najdem v tem opisu, ampak me takšne stvari zmotijo. Bom nekega dne objavila kakšne svoje outfite in potem ti določi, če ustrezam opisu ali ne :lol: :lol:
Exactly. O okusih naj se ne bi debatiralo, pa vendar, le-ti ponujajo največ možnosti za debato. :D
Uglavnem, vsakemu svoje, ane; nekaterim zgleda že paše tak hodit okol, kot je blo prej opisano.
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 28. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a emanuela » 21. Jul. 2010 14:29

Posploševanje je čisto mimo...ne vem zakaj bi kjerkoli izmed teh dveh mest bile ženske oblečene boljše/slabše.In ne vem od kje ideja, da so v Mb slabše oblečene in da so slabše trgovine, svašta :roll:
Ok, lahko rečeš ta in ta kombinacija mi je mimo....butasto pa je, da rečeš ej, v tem in tem mestu so pa čisto mimo oblečene.
Faljena kombinacija je eno, nastrojenost proti populaciji celega mesta skoraj pa drugo.
Tole me malo spomni na cosmo maturantko...nisem nacionalistka, ampak ne maram folka iz Hrvaške.Živim v Mb-ju, vse so mi slabo oblečene, ampak jaz kljub temu nisem ena izmed njih ane.
Pa da ne bom čisto off topic.Mimo mi je kombinacija črne majčke na naramnice, črnih kapri hlač, črnih japonk, črne torbice in preveč zapetega belega pasu.
The world is as you are.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 21. 8. 2004
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 21. Jul. 2010 14:50

*mala* napisal/-a:Tema se imenuje what NOT to wear, tako da ne vem čemu drugemu naj bi bila namenjena kot pisanju faljenih kombinacij. Seveda pa vsaka piše po svojem okusu.

Če te moti tako opisovanje, ne odpiraj teme :D

a res moraš bit začimba v vsaki juhi :D
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 21. Jul. 2010 14:53

Že dolg nisem bla :P
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 21. Jul. 2010 15:00

meli241177 napisal/-a:Kdo govori o enem obisku. V Ljubljani sem živela 30 let, zdaj pa v MB živim 3 leta, že prej pa 2 leti občasno. Govorim iz čisto relevantnih izkušenj. Sploh pa ne govorim o blagovnih znamkah, ampak o povprečnih cotah za ljudi s povprečno plačo. Trgovine v LJ so veliko bolj založene, poleg tega pa jih je tudi precej več in so tudi stilno bolj raznolike. Aja, pa Ljubljana ni samo BTC. Precej bolj zanimive stvari se dobi v kakem malo bolj odročnem butiku in v centru Lj :P

več trgovin še ne pomeni, da bodo ljudje imeli več osebnostnega stila ;)

po mojem mnenju so si stili generacijsko med različnimi mesti, celo med državami zelo podobni. Z poplavo raznih blagovnih znamk, ki proizvajajo skoraj da iste stvari, mi včasih najstnice delujejo kopija kopije, ne glede kje se nahajam ... al je to pariz, franfurkt, atene, dunaj, ljubljana ali maribor.
Razlika je edino v tem, koliko individualne kreativnosti določeno okolje podpira... kar se pa tega tiče, sta ljubljana in maribor enako zaprta.
Uporabniški avatar
puma
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a puma » 21. Jul. 2010 15:01

*mala* napisal/-a:Že dolg nisem bla :P

hehe le daj si duška :D

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: Google Adsense [Bot]