What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
emanuela - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 28. 7. 2005
V službo ne, tukaj kjer sem trenutno-je zapovedan konzervativen stil oblačenja, kjer je kazanje nožnih prstov že kriza.
Drugače pa se poslužim tudi japonk ja, ker obstajajo-ne moreš verjeti tudi modeli, ki nimajo natiskanih palm itd.
Drugače pa se poslužim tudi japonk ja, ker obstajajo-ne moreš verjeti tudi modeli, ki nimajo natiskanih palm itd.
The world is as you are.
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Libido. napisal/-a:lovefrance napisal/-a:jeans kratke hlače malo nad koleni (dolžina, ki že dolgo ni več aktualna)
a zdej moremo vsi nosit tisto, kar je letos moderno? naslednje leto pa vse te cunje v smeti in nakupit nove, da bomo oblečene po zadnji modi, ker bohnedaj da bi oblekle kaj lanskega, kar je že ven iz mode
Jaz imam take hlače že nekaj časa in jih tudi nosim. Se ne obremenjujem s tem, ali je moderno ali ne. Čeprav se mi zdi, da so letos kar v modi. Sem jih videla že v več trgovinah in tudi na spletu. Tako da niso bavbav
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
ja meni so pač hlače nad koleni absolutni NO GO
o crocsih pa ne bi... razumem, da jih maš za psa ven peljat al pa na vrt it po solato, ampak za na faks je pa to zelo neprimerna obutev
o crocsih pa ne bi... razumem, da jih maš za psa ven peljat al pa na vrt it po solato, ampak za na faks je pa to zelo neprimerna obutev
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
no, enim je pač bolj udobno pridet v crocsih in hlačah in se jim ne zdi primerno za na faks mini krilo in 12 centimeterske pete. lahko poveš da ti pač crocsov ne bi obula, ne moreš pa zdej obsojat vsakega ki jih ima. kot da bi jst zdej rekla da so mi kul samo črne superge in kaj je narobe z vsakim, ki nosi superge kakšne druge barve.
Let's swim to the moon .....
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
Crkosiiziris napisal/-a:hodiš urejena in v japonkah v službo? mislim, resno?
japonke in crkosi, še enkrat, fuj fej za kaj več kot doma.
Em, fuj za kej več kot doma? Kaj pa pol ti po plaži skačeš v supergah? Al, bohnedej, v petkah? S kolegico na kavo? Do štacune skočit? ..japonke so multi-uporabne!
- spice girl
- Cosmofrik
Purple si pozabila na plažo
Evo, pa še nova ideja: NTW superge, petke za na plažo in po plaži
Evo, pa še nova ideja: NTW superge, petke za na plažo in po plaži
-
joy23 - Cosmofrik
- Na forumu od: 28. 6. 2007
iziris, kaj pa ti potem poleti nosiš? Japonke so super, sploh pa za poleti so meni top, takšne lahke, odprte in kot da ne bi imel nič obuto. Najde se pa seveda tudi ogromno japonk, ki so bolj fine in jih lahko obuješ za skoraj povsod. Hlače nad koleni pa jst tud ful rada nosim poleti. Nisem opazla, da bi že ble out (glede na trgovine in kaj druge nosijo; sicer pa mi je tako vseeno). So pa meni osebno 3/4 hlače NTW
Use your head and follow your heart.
- spice girl
- Cosmofrik
purple_rain napisal/-a:^^ne pa nisem
Sori, sem spregledala
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
spice girl napisal/-a:Kaj potem ne nosiš kratkih hlač?
ja, nosim KRATKE (=največ do sredine stegen dolge) hlače, ta "kekec-dolžina" mi pa ni. In nisem napisala, da take ljudi obsojam, ker ljudi ne sodim po videzu, temveč sem napisala, da je to zame not-to-wear-style. Svoje mnenje lahko izrazim, ali pač?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov