What NOT to wear
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- iziris
- Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 10. 2006
strgane jeans hlače (tisto znucano čez stegna plus rob zadaj, ko je tacala po njih), šaaajni pas, bela majčka (šajni napis) z dekoltejem, črn modrc, cokli (leseni) šajni s peto in torbica, z napisom, ki je povedal vse: priceless.
jaaaao!!!
jaaaao!!!
-
abstraktna - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 8. 2009
črna bluza, črn mini, črne najlonke, cez najlonke pa štumfi, taki čis navadni neki k ti lih čez gležnje pridejo pa petke. pač grdo za vidt no
-
*SunFlower* - Kofetarica
- Na forumu od: 20. 5. 2009
Zadnjič videno: punca urihtana, ena oprijeta majčka, sončna očala, fensi rdeči čevlji s peto, potem pa kavbojke, ki so pod koleni oprijete, nad koleni pa baggy Verjetno je to kao moderno, ampak njej res ni pasalo ... nasploh so meni take hlače ali pa tiste alladin style v redu samo na res določen tip postave.
Every rose has its thorn
-
Dreamer_90 - Sramežljivka
- Na forumu od: 10. 4. 2010
- Kraj: Velenje
približno od 30-35let stara ženska, nežno pink japonke, vijolčne pajkice do mal čez kolena, kavbojski minič, črna majčka in šajni pink torbica
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
erika žnidaršič na svojih nogometnih javljanjih iz LJ. oblečena v dres in jeans krilo (kao športno), potem pa tono srebrnega nakita, make-up in frizura pa kakor da bi se norca delal iz nje. vsa navita in napleskana
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
Tananda napisal/-a:Hawaiian shirts, ki so jih včeraj v Inboxu nosile Cosmo maturatke. Me prav zanima, zakaj so boge punce prisilili, da oblečejo kaj takega.
me pa res zanima kake so ble
-
haley - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 11. 2007
rinca napisal/-a:erika žnidaršič na svojih nogometnih javljanjih iz LJ. oblečena v dres in jeans krilo (kao športno), potem pa tono srebrnega nakita, make-up in frizura pa kakor da bi se norca delal iz nje. vsa navita in napleskana
Ja to je blo men tud čist not to wear.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ športno- elegantni stil
Vse se da vidt: KLIK
Men pa ni tak slaba, samo nekatere kombinacije so mi obupne
sirova štručka napisal/-a:Tananda napisal/-a:Hawaiian shirts, ki so jih včeraj v Inboxu nosile Cosmo maturatke. Me prav zanima, zakaj so boge punce prisilili, da oblečejo kaj takega.
me pa res zanima kake so ble
Vse se da vidt: KLIK
Men pa ni tak slaba, samo nekatere kombinacije so mi obupne
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
lovefrance - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2008
rinca napisal/-a:erika žnidaršič na svojih nogometnih javljanjih iz LJ. oblečena v dres in jeans krilo (kao športno), potem pa tono srebrnega nakita, make-up in frizura pa kakor da bi se norca delal iz nje. vsa navita in napleskana
men se zdi, da je Erika vedno malo zgrešeno namazana in oblečena in nakičena Tud na Piramidi jo vedno zgrešijo, razmišljam če njenega vizažista plačujejo za to, da jo naredi grozno?
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
^^ponavad tud men ni všeč, pretiravajo z vsem.
-
hautehippie - Komunikatorka
- Na forumu od: 31. 1. 2010
Uuu, danes videno: močnejša ženska z visečim trebuhom, ultra kratkimi hot pants v rdeče-črnem škotskem karu, kombiniranimi z majčko z leopardjim potiskom. Niiiiice!
Me je že ta del oprave tako zamotil, da obutve sploh videla nisem... verjetno je bila tudi priceless.
Me je že ta del oprave tako zamotil, da obutve sploh videla nisem... verjetno je bila tudi priceless.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov