Vse o kopalkah

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 16. Maj. 2009 10:37

Odgovor:
Sizes A-D have removeable pad sections and the cups on sizes DD- E are moulded.

Torej, ne nima kosti :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
KiLLyKa
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a KiLLyKa » 16. Maj. 2009 11:07

Oh te k jih je *mala* nalepla so krasne!
If you don't like me there's nothing I can do - NEWS FLASH BITCH, I don't live to please you.
Uporabniški avatar
mrs.lucy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a mrs.lucy » 16. Maj. 2009 13:03

ve katera slučajno kje bi lahko dobila (po možnosti v mb) kopalke s push-up zgornjim delom, sem že probala enih par v new yorkerju pa res vse ful čudno stojijo :S sicer mam košarico 75B, tak da morajo biti malo manjše št. pa po možnosti tak da lahko kombiniram zgornji in spodnji del... da niso v kompletu
Grešiti je človeško, občutek pa je božanski.
Uporabniški avatar
Roisin
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 6. 2008
Kraj: ankaran

Neprebrana objavaNapisal/-a Roisin » 16. Maj. 2009 14:45

spelasavoj napisal/-a:Tudi jaz sem si šla ogledat kopalke 69slam in si kupila te na sliki spodaj - 49 eur. Res je da so vse malo bolj pisane in žive barve, kar pa me ne moti. Saj vse rade malo izstopamo - a ne???? :) ...

noro, noro, noro lepeeeee!!!
takoj bi jih mela+tako oblikovano in zagorelo postavco, da bi res pasale hehe ...
jst sem pa letos svoje v calzedonii našla. super mi je, da lahko kombiniraš zgornji in spodnji del, mi je pa ful čudno, da majo sam tko majhne cifre. zgornji del sem vzela največji, kar ga majo, pa se ne uvrščam ravno med najbolj prsate dekline :) sem pa hotla res nepodložene, ker to mi je najhujš, da so kopalke podložene. ok, do ene mere že, sam če maš za cel štunf podloge noter, se tisto na tebi sploh ne posuši, ko prideš enkrat iz vode. sem že sprobala in nikoli več!
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LanaMaxim » 16. Maj. 2009 20:01

Moje nove kopalke, kupljene v New Yorkerju. Upam, da so vsaj malo kvalitetne. :)

Slika
Liena
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 5. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a Liena » 17. Maj. 2009 8:25

mrs.lucy, si že bila v Calzedoniji? Mogoče tudi kakšen H&M.
Uporabniški avatar
smiley_ka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 19. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a smiley_ka » 17. Maj. 2009 13:20

ijooj men so tud te kopalke noro lepe sam ko niam glih jošk za ta model.. :? a ve katera kje v celju oz. blizini imajo lepe kopalke tud mal na push-up? za kombinirat zg. in sp.del? :) ...
Uporabniški avatar
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 2. 2008
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a evahunnie » 18. Maj. 2009 13:01

Joooj, zakaj ma roxy australia drugačne kopalke kot so evropske :( tm so fuuul lepše...
Uporabniški avatar
Aloha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 9. 2005
Kraj: Havajsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a Aloha » 18. Maj. 2009 18:09

Avstralski in ameriški trg mata (men osebno) od nekdaj lepše cotke (mnja, the grass is always greener on the other side :D ) ...
Če bi bla jst uvoznik, bi tut evropske poličke duble marskej še bolšga. Well, someday ...
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Uporabniški avatar
densy
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 5. 3. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a densy » 18. Maj. 2009 18:14

spelasavoj in ostali niki s tremi prispevki. A daste že mir z reklamami za te pisane kičaste gate!! Prej bi šla mogoče še pogledat v trgovino, zdej pa že tako utrujate, da bom šla rajši po drugi poti, če bom morala tam mimo.. :roll:
Uporabniški avatar
chaotic_freak
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a chaotic_freak » 18. Maj. 2009 18:25

mene pa zanima kje vse so te trgovine 69slam.. a se dobi izdelke samo v ljubljani.. kje v italiji tudi mogoče?
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 6. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a jullia_ » 18. Maj. 2009 18:27

Ti bo spelasavoj prijazno priskočila na pomoč. Verjetno čisto po naključju ve naslove in obratovalne čase vseh njihovih štacun.

Btw, če je ne bi poznali, bi za Aloho tudi komot sumili, da je plačanka Roxy štacun ;)
LanaMaxim
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 3. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a LanaMaxim » 18. Maj. 2009 18:30

jullia_ napisal/-a:Btw, če je ne bi poznali, bi za Aloho tudi komot sumili, da je plačanka Roxy štacun ;)

:D
Uporabniški avatar
evahunnie
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 15. 2. 2008
Kraj: Tihomorsko otočje

Neprebrana objavaNapisal/-a evahunnie » 20. Maj. 2009 10:54

Aloha napisal/-a:Avstralski in ameriški trg mata (men osebno) od nekdaj lepše cotke (mnja, the grass is always greener on the other side :D ) ...
Če bi bla jst uvoznik, bi tut evropske poličke duble marskej še bolšga. Well, someday ...

Aloha začni delat na tem...ti zagotaulam, da bo to hud biznis. :D
Uporabniški avatar
chaotic_freak
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a chaotic_freak » 20. Maj. 2009 16:38

jullia_ napisal/-a:Ti bo spelasavoj prijazno priskočila na pomoč. Verjetno čisto po naključju ve naslove in obratovalne čase vseh njihovih štacun.

Btw, če je ne bi poznali, bi za Aloho tudi komot sumili, da je plačanka Roxy štacun ;)

ok lei jaz iščem kopake, ki zgledajo kot hot pants že nekaj časa.. edine ki so mi bile všeč so v calzedoniji ampak so enobarve.. jaz pa bi imela pisane... če si ti tako zafustrirana(sama, brez družbe, fanta in familije) da moraš gledati po forumu kdo kaj oglašuje oz. kdo napiše kakšen napačen post potem se mi zelo zelo smiliš. Pa kaj si ti? Za mene ki te ne poznam si nič.. in če hočem jaz točno te kopalke iz te trgovine , potem jih bom imela.. in če mi je LJ malo predaleč potem uprašam za trgovino, ki je meni bliže,. Boli me če ona oglašuje.. jaz bi rada bi bila njihova stranka, če imajo lepe stvari. Raje išči napake na sebi ne v postih osebe, ki je niti ne poznaš.. Hudo ti mora biti, da je forum tvoje življene.. žalujem s tabo

in še poglej moje poste pa boš videla, da do zdaj niti en ni oglaševanje..
dei zresni se punca

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov