Vse o kopalkah

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

zvedicaA
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a zvedicaA » 28. Jun. 2009 14:29

jaz imam kar ene par lepih kopalk, in se mi jih je z leti kar nabralo, saj vsako leto kupim po ene ali dvoje nove, kolikor pač znese denarnica, sicer sem jih mogla pred 4 leti dati vse stran saj mi je bil zgornji del premajhne, zdaj se jih je pa spet nabralo.
Mam ene od beti, sicer sem prvo mela v planu neke druge ampak ko sem jih videla v živo so bile obupne ker so v katalogu zgledale totalno drugače. Mislim da je bilo to lani ali predlani, potem sem kupila tiste vijolične k so bile na onih velikih plakatih.
Potem imam ene 3 od calzedonie, sicer so malce dražje ampak so res lepe, so bolj enobarvne ker pri kopalkah ne maram kičastih in barvastih, ene so črne s takšnim plastičnim krogcen na hlačakah in na naramnicah in je res lepo, moram pa reči da se mi pri sonlenju ne pozna, ker prvič nisem cel dan na soncu enih kopalkah in drugič ni tako velik krogec.
Mam tudi ene 2 iz hm, pač ker so mi bile ušeč, me pa moti ker so bikinike in se vedno tisti trikotnik ki je notri, kao mini penca kadar jih dam prati zmečka in obrne okoli in moraš vedno okrog obračat in popravljat.
Letos sem pa kupla ene super lušne v yamamayu, rjave in tut niso ble tko drage.
zvedicaA
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 25. 6. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a zvedicaA » 28. Jun. 2009 14:42

me pa še nekaj zanima.
če je katera kje zasledila tiste sračje ali oblekice za čez kopalke, takšne bolj prozorne, nektere imajo tudi dolge rokave. Vem da jih imajo v calzedoniji ampak imajo sam takšne barvaste, ki jih res ne bi mogla kombinirati.
Nekaj takšnega kot je tole v tem katalogu calzedonie http://www.calzedonia.it/SUMMER09/ potem tam piše gisele, woman, itd...tam klikneš catalogue in je na strani rečmo 88, on the catwalk je ena zelena takšna pa ena belo modra, kaj takšnega mam v mislih.
Uporabniški avatar
mucamaca5
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 12. 8. 2007
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a mucamaca5 » 28. Jun. 2009 18:00

hey, je vidla mogoče kera tole oblekco v Calzedoniji? Me zanima če jo majo pr ns. Slika
SUMM€R_GIRł
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 31. 7. 2008

Neprebrana objavaNapisal/-a SUMM€R_GIRł » 29. Jun. 2009 11:59

chiqqa napisal/-a:jz bi kej od tegaaa, sam je dragoo :cry:

izbris ... prevelike slike

kje bi se jih dalo kupiit?kok so cute :eek:
Uporabniški avatar
saarijarvi
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka
Na forumu od: 18. 4. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a saarijarvi » 03. Jul. 2009 14:37

Še moje nove :)

http://i21.photobucket.com/albums/b298/Calyptica/IMG_2896.jpg

Intersport, okol 15 evrov (znižane).
Uporabniški avatar
electra*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 18. 8. 2007
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a electra* » 05. Jul. 2009 13:16

se mi zdi da letos ful nimajo fajnih pa lepih kopalk...če so lepe, potem majo čudne številke al pa niso podložene, če pa so, so pa kr nekii... :roll:
_tejcha
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 9. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a _tejcha » 06. Jul. 2009 5:54

A katera ve kje se da brazilke dobit?? V lj preiskala ceu BTC pa nč,grrr
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 06. Jul. 2009 7:40

^^ tud mene to zanima... kera ve?? :gruebel:
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
powerpuf
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 5. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a powerpuf » 06. Jul. 2009 7:42

jaz sem jih vcalezdonii kupila, imajo pa tak da si lahko izbiraš kakšne spodnje in zgornje dele bi rad.
lorelaj
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 27. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a lorelaj » 06. Jul. 2009 10:05

Aloha napisal/-a:Heh, kopalne hlače :lach: ...

Mene že en cajt čakajo tele:

http://www.roxy-europe.com/products/PE0 ... 70x778.jpg

Uf tele mam pa tud jaz. Pa še ene mam iz istim vzorčkom, samo da so cele svetlo modre barve, vzorčki so pa beli. :) Komaj čakam, da jih sprobam, res so super za športat. :D
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 06. Jul. 2009 21:00

Kje bi lahko dobila čist črn zgornji del kopalk (brez poslikav, slikc...)? Tok trgovin sm že pregledala, pa ni nikjer čist črnega zgornjega dela, če jih pa že najdem so pa v kompletu s hlačkami, ampak jaz hlačk ne rabim...
Uporabniški avatar
powerpuf
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 11. 5. 2009
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a powerpuf » 06. Jul. 2009 22:04

haley napisal/-a:Kje bi lahko dobila čist črn zgornji del kopalk (brez poslikav, slikc...)? Tok trgovin sm že pregledala, pa ni nikjer čist črnega zgornjega dela, če jih pa že najdem so pa v kompletu s hlačkami, ampak jaz hlačk ne rabim...

calzedonia!jaz sem si ga tam kupila.čisto navaden
chiqqa
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 9. 9. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a chiqqa » 06. Jul. 2009 22:18

^jp, se strinjam. sam tam nimajo neki podloženih, če pa tega ne iščeš pol pa super, sam t emodeli od njih nardijo use joškice dobre :D

čene pa poglej new yorker, tm majo tut take čist navadne :)
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 07. Jul. 2009 10:56

haley napisal/-a:Kje bi lahko dobila čist črn zgornji del kopalk (brez poslikav, slikc...)? Tok trgovin sm že pregledala, pa ni nikjer čist črnega zgornjega dela, če jih pa že najdem so pa v kompletu s hlačkami, ampak jaz hlačk ne rabim...

ja, calzedonia, undercolors of benetton ali pa h&m če iščeš kaj cenejšega (čeprav ne vem če še majo, ker glede na ceno bi razumela, da so jih že razgrabili)
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 20. 11. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a haley » 07. Jul. 2009 11:18

V h&m in new yorkerju sem že nekaj časa nazaj pregledala pa nism nikjer vidla...so mel same neke poslikave gor...
Drugače pa iščem nekaj cenovno ugodnega, ne pa da bom za en del kopalk dajala po 30 eur ali pa več :) Pa tud hočm, da je modrček mal podložen, pa s kostjo... (matr sm zahtevna :D )

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov