Vse o kopalkah

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
mrs.lucy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 14. 2. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a mrs.lucy » 08. Maj. 2010 9:07

s0nckic4 napisal/-a:začela sem razmišljat o nakupu novih kopalk za letos, in sicer nekaj v tem stilu, ampak v rdeči barvi:
http://www.couturecandy.com/store/asset ... aw-fnt.jpg

a je katera zasledila kje kaj podobnega?

v pull and bearu imajo full lepe :hearts: - bikini model, v mbju modre z belimi pikami in bele z modrimi :) mogoče bi imeli kje v lj tudi rdeče... je pa res lep model, obrobljene so s tako malo, pleteno čipkico :)
Grešiti je človeško, občutek pa je božanski.
morganmorgan
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 5. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a morganmorgan » 09. Maj. 2010 19:32

v pull & bear (v Lj) so mel, ko sm bla js nazadnje tm, zlo zlo mal izbire :( sm nekak upala, da bo kj ve za videt. Drugač sm si pa js nazadnje kupila bikinke v taki svetlejši zlati barvi, ful so mi všeč :)
Uporabniški avatar
Dizzy.girl
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 20. 10. 2009

Neprebrana objavaNapisal/-a Dizzy.girl » 09. Maj. 2010 19:37

js bi pa lih tak model (ne nujno vzorca) k je s0nckic4 nalepla slikco :)

a jih je kera že letos kje vidLa??
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 3. 8. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 09. Maj. 2010 19:46

H&M :wink:

Slika Slika Slika Slika

ali:
Slika Slika

V glavnem jih je tud povsod polno :D
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
girlcosmo*
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 22. 3. 2009
Kraj: zagorje

Neprebrana objavaNapisal/-a girlcosmo* » 11. Maj. 2010 20:22

*mala* napisal/-a:Kolk kopalk pa imate punce kej? :D

Js sm na morju recimor da 2 tedna na leto povprečno (maksimalno 4 tedne, če je dobro leto). V toplice me pa itak ne spraviš. Pa ne vem, če se mi "splača" še 3 kopalke kupit :D Bodo pa ene od teh, če se mi bo zdelo, da jih rabim.

Slika Slika Slika Slika
Bom pa seveda počakala na spletno in trgovinsko razprodajo.
(ja, ko imaš konkretne joške, rabiš konkretno podporo :D)

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaau hude wijolčne !!!! sploh za joškice .... take bi jaz rabla ..
ne nehaj sanjariti ;)
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 5. 2010

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 30. Maj. 2010 9:50

Vprašanje za bejbe z malo večjo številko modrca (DD-E) in ozkim obsegom (75-80).
Kje kupujete kopalke, ki držijo težo, ne lezejo dol, so mladostnih krojev (stara mama style odpade) in niso drage? In se po možnosti prodajajo spodnji in zgornji deli posebej?
Vsako leto mi je napreč muka se spravit po trgovinah, sovražim večurno pomerjanje, ko ti ni nič prav. Različne Calzedonia, Intimissimi in podobne znamke so rahlo drage, nakup v spletnih trgovinah odpade, ker je treba nujno pomerit, v bolj poceni trgovinah pa ne najdem lepih zadev taprave velikosti.
Kakšen predlog? :)
Because I can.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 30. Maj. 2010 9:54

La Senza. :wink: Poglej si na spletni strani: KLIK. Sicer nimajo še vseh pri nas v trgovinah, bodo pa dobil :wink:
Imajo pa res vse možne številke.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 30. Maj. 2010 10:11

LaSenza je fajn, kar se tiče izbire, ja. :) Ampak me še zmeraj motijo cene - 25€ samo za zgornji del, ki se ga bom po eni sezoni naveličala, mi je pač preveč...
Because I can.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 30. Maj. 2010 10:15

Počakaj na razprodaje v začetku julija. Če imaš bolj nenavadno številko bo zihr ostalo. Takrat pa večinoma -50%.
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 30. Maj. 2010 10:55

Tananda napisal/-a:Vsako leto mi je napreč muka se spravit po trgovinah...
Tananda napisal/-a:..za zgornji del, ki se ga bom po eni sezoni naveličala
Ne se tko kmal naveličat, pa bo problem rešen. :P

Seriously, jz ne razumem tega trenda, da se vsako leto kupuje nove kopalke. Kaj je narobe z lanskoletnimi (boh ne dej, da so še starejše, a)? Razen če si res vsak vikend od marca do oktobra na morju, vmes pa še večkrat na večdnevnih potovanjih.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objavaNapisal/-a *mala* » 30. Maj. 2010 11:11

Problem je, ker je preveč lepih kopalk, pa se težko upret :lach:

Odkar sem spet vzljubila morje (2-3 leta nazaj :lach: ) sem si vsako leto kupila nove in mi še vedno prve najbolj všeč.
Letos izbiram med 3emi. Ne vem katera barva bi mi najbolj pasala (najraje bi vijolčne, sam se bojim, da ne bo dovolj podpore zame :D)

Slika Slika Slika
Uporabniški avatar
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 13. 2. 2006
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a purple_rain » 30. Maj. 2010 11:14

Eh, babe smotane. :P

BTW, moj glas gre za vijolčne, če kej pomaga pri odločitvi. :D
Al pa tadesne - v vijolčni, če obstajajo.
Uporabniški avatar
Dita-
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 8. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Dita- » 30. Maj. 2010 11:27

moj glas pa gre modrim, so tut meni noro všeč :) Kere ti bodo pa bolj pasale je pa itak odvisno od tvoje barve polti in las.

Tudi jaz sem pristašica tega, da si raju kupim cenejše kopalke (rang HM), pa si kupim vsako leto nove, ker je toook lepih in se ne morm upreti :)
babe, ja, maš čisto prov purple_rain :wink:
Our passion is our strength <3
Uporabniški avatar
Tananda
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objavaNapisal/-a Tananda » 30. Maj. 2010 11:29

@ purple_rain:
Ni problem, da bi se res naveličala kopalk kot tiste razvajenke, ki si morejo skoz neki novega privoščit. Nimam niti denarja za to.
Bolj me matra to, da po daljšem nošenju opazim pomanjkljivosti pri zgornjem delu. Recimo da padajo dol, če preveč skačem, da ena stran "vn uhaja" itd. Takih stvari ne opaziš pri pomerjanju v trgovini.

Da bi recimo letos nosila lanske kopalke, kjer mi vse vn pade, ko se sklonim... Ne bi no. :) Mam pa itak samo ene na sezono, tako da si lahko privoščim nove vsako leto, se mi zdi.
Because I can.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 30. Maj. 2010 14:39

*mala* napisal/-a:Slika

uuuuuu iz kje so pa tele - tut h&m? Me likes a lot :D
Live. Love. Surf.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani