Vse o kopalkah
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
Jst mam od Lisce kopalke, sicer so stare že ene 3 let. Jst nimam pripobm čez njih.......edin kar je, da so mi mal pemale ratale kar se tiče pa barve so men nmal zbledela, amak sem mela ful žvahne farbe pa verjetn zato mal prej zbledijo
-
SIEENA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 18. 3. 2005
Bom šla, hvala, sam upam da nimajo kosti, ker mi bojo prevelike
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
kake so pa kaj cene v calzedonii? pa majo vsaj pol modelov z njihovega pagea?ene par je ful dobrih... oz. cist tak..se mi splaca vozit v lj po kopalke kr tu pri nas v mariboru ni ciiiist dobenih pametnih
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
Bageera napisal/-a:no pa a sm jzt edina k mi je kolekcija kopalk rebeke dremelj kr neki????
tut meni to kaj sem vidla vceraj v emporiumu ni nitit priblizno vsec... kr nekaj no..
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
- fishi
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2005
mucyka napisal/-a:V bistvu si vsako leto kupim nove kopalke, ker ne morem uporabljat dve sezoni istih kopalk...
Tokrat sem se odločila za približno takle model kopalk....
Mnenje.....
Js pa ne morm met na plazi vsak dan istih kopalk, enostavno to ne gre, zato si za vsak dan morja kupim nove. sam ucas se ustejem in ksen dan narobe prestejem in potem tist dan cepim v kopalnici in se jokam ok, joke, sam kako to misls ne mors uporablat istih kopalk? a se ti znucajo al to po tvoje sploh ne gre?
keep on smiling:)
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
fishi napisal/-a:Js pa ne morm met na plazi vsak dan istih kopalk, enostavno to ne gre, zato si za vsak dan morja kupim nove. sam ucas se ustejem in ksen dan narobe prestejem in potem tist dan cepim v kopalnici in se jokam ok, joke
Okj, bed! Sm misnla, da resno misliš.. Dej prvo napiši opozorilo, da je joke, pa pol šele ostalo ..
JZ grem pa v četrtek mal za kopalke pogledat, mam pa že ene ogledane (sam samo na slikci).. Pa bom vidla, kako kej stoji to na men.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov