Vse o kopalkah
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Na njeni spletni strani piše nekaj o tem ... slikce so pa tukaj čisto na koncu.
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
- Barbi5
- Sramežljivka
- Na forumu od: 6. 7. 2004
Zanima me koliko kopalk imate za menjavo doma??
V našem (dokaj) majhnem mestu pa je edina zadovoljiva trgovina Clark (no, kako naletiš na kolekcijo); zato bolj hodimo v MB, CE ali v Avstrijo. Vendar sem v tej trgovinci zasledila fuuuullll lepe kopalke - rumene in modre (za barvo še nevem, itak je vseeno, sem temna) z rožicami. Imate izkušnje? No, glede na ceno.... (5.000) je skoraj vseeno.
Uživajte v sončku!
V našem (dokaj) majhnem mestu pa je edina zadovoljiva trgovina Clark (no, kako naletiš na kolekcijo); zato bolj hodimo v MB, CE ali v Avstrijo. Vendar sem v tej trgovinci zasledila fuuuullll lepe kopalke - rumene in modre (za barvo še nevem, itak je vseeno, sem temna) z rožicami. Imate izkušnje? No, glede na ceno.... (5.000) je skoraj vseeno.
Uživajte v sončku!
-
tiasha - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 29. 6. 2004
Jejjjj jst sm si pa dons kupla kopalkice v Zari ... in to dvoje ... heheh ... jase nism mogla odločt kere so mi lepše ... sm pa za oboje skupi dala 10 čukou pa so čist nore ...
Nosso amor é como o vento.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
Năo posso vę-lo ...
... mas, posso senti-lo.
-
SIEENA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 18. 3. 2005
inchy84 napisal/-a:bubyka napisal/-a:Kaksne so pa cene kopalk od Rebeke?
Jst sm tut glih zadnč jih gledala....pa so tm okol 10.000 naprej........sam tok lepe pa spet niso..... no vsaj tist modeli k so bli tam
Ja sej men tut niso ble druge ušeč, sam te so mi pa u oči padle pa nekak so zgledal na men k sm po pravic povedan, k dila
This too shall pass.
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
A kej veste, a ima Lisca kvalitetne kopalke?
Te so mi ful ušeč, pa tudi niso drage (5.450) ... tko, da če ima katera kaj izkušenj z Liscinimi kopalkami, naj prosim pove svoje mnenje.
Pa te od Beti so mi tud hude (ampak potem, ko bi bla res že mal bolj rjava), cena je pa tud ugodna (6.670).
Te so mi ful ušeč, pa tudi niso drage (5.450) ... tko, da če ima katera kaj izkušenj z Liscinimi kopalkami, naj prosim pove svoje mnenje.
Pa te od Beti so mi tud hude (ampak potem, ko bi bla res že mal bolj rjava), cena je pa tud ugodna (6.670).
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
Lastovica - Kofetarica
- Na forumu od: 24. 12. 2004
*melby* napisal/-a:A kej veste, a ima Lisca kvalitetne kopalke?
http://www.emporium.si/slike/predstavitve/1103.jpg
http://www.emporium.si/slike/predstavitve/1123.jpg
Mislim, da s kvaliteto ne bi smelo bit prevelikih tezav.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov