Vse o kopalkah
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
fuul lepe a niso imeli enakega spodnjega dela? kje/koliko?
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
kupla sem jih v hali12 mislim, da so ble okol 40€
no angel men so takoj v oči padle in sm še tuhtala ja al ne amapk sm jih pol kr vzela ... čist hude so mi
no angel men so takoj v oči padle in sm še tuhtala ja al ne amapk sm jih pol kr vzela ... čist hude so mi
Somebody save me
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
I don't care how you do it
Just save, save me
Come on
I've been waiting for you
-
Mrs Beauty - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 11. 2006
Jaz tudi nimam rada trakcev ob strani. Bolj mi je všeč, če je spodnji del kopalk navaden, po možnosti s kakšnim krogcem ali čim podobnim namesto traku (da drži skupaj). Drugače pa so mi ful lepi modeli kopalk od Nancy Aljančič. So in love with them! In te so prekrasne, ampak vprašanje, kje bi se jih dalo dobit.
"If a guy doesn't call you, he doesn't want to call you. And if a guy treats you like he doesn't give a shit, it's because he doesn't give a shit." (He's Just Not That Into You movie)
-
no angel - Cosmofrik
- Na forumu od: 2. 11. 2004
- Kraj: vzhodno od LJ
inchy84 napisal/-a:kupla sem jih v hali12 mislim, da so ble okol 40€
Hehe sej js si jih bom tud verjetn kupla, ker so taaaak dobre da se ne morm več upirat.
little dandelion
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
let your heart keep time
now the clouds are gone
all of your tomorrows shine
-
Mrs Beauty - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 11. 2006
A-a, te niso od Nancy Aljančič, zato me ravno zanima, kje bi se jih dalo dobiti.
"If a guy doesn't call you, he doesn't want to call you. And if a guy treats you like he doesn't give a shit, it's because he doesn't give a shit." (He's Just Not That Into You movie)
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov