Vse o kopalkah
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
mrs.lucy - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 2. 2009
http://www.arhivo.com/?gallery&g=105&single=1320
te so mi totalno hude... ampak nekako niso zame ker nočem enodelnih, prisegam na bikinke
P.S. rinca I'm in love with yours swimsuit
te so mi totalno hude... ampak nekako niso zame ker nočem enodelnih, prisegam na bikinke
P.S. rinca I'm in love with yours swimsuit
Grešiti je človeško, občutek pa je božanski.
- TrixyPixie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2009
- Kraj: The world
A pol je še kira za to, da se nas več zbere pa da naročimo usaka nekaj od VS?
Ker bi se ful splačalo glede poštnine..
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Pomoje ja. Sicer pa, koga briga če so moderne ali ne, če so ti všeč, jih nosi js bom moje pikčaste še od lani
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
Mrs Beauty - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 11. 2006
Jaz pa kopalk nikoli ne naročam preko katalogov ali interneta, ker moram model vedno najprej pomeriti in se pregledati iz vseh možnih zornih kotov, ali vse stoji kot treba, sicer jih raje ne kupim. Dokler ne bom spet šla kam dlje na potovanje, še najraje preko "luže", bo pač treba počakati na VS, jbg. Čeprav dvomim, da bo to zelo kmalu...
"If a guy doesn't call you, he doesn't want to call you. And if a guy treats you like he doesn't give a shit, it's because he doesn't give a shit." (He's Just Not That Into You movie)
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
slivica napisal/-a:TrixyPixie napisal/-a:A pol je še kira za to, da se nas več zbere pa da naročimo usaka nekaj od VS?
Mene najprej zanima cena, drugače pa sem za. Aja, pa kak je glede številk?
poštnina se obračunava glede na znesek naročila. torej več kot naročite, višja bo poštnina. enako je s carino, ki je itak določen procent od vrednosti blaga. tko da neki ful ne boste prišparale.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Aloha- lepe. Nad firmo pa nisem presenečena zame isto nebi prišle v poštev, ampak res lepe!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov