Vse o kopalkah
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
^sej so čist navadne bikinke. Ja, ženska ma lepo postavo in polt, to je to
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Heh, me zanima kok teh (in podobnih) kopalk bi vam blo "waaaaw", če jih neb nosile take hude bejbe in ble razstauljene čist tko, same zase ...
Kr na dobrih in porjavelih geštelih zgledajo tut čist pouprečne in brezvezne kopalke oh in sploh, ko jih pa vidš binglat z obešalnikou ... yeah, well .
Kr na dobrih in porjavelih geštelih zgledajo tut čist pouprečne in brezvezne kopalke oh in sploh, ko jih pa vidš binglat z obešalnikou ... yeah, well .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
No, men so recimor te rumene že na tej ženski grde. Nekam preveč razgaljene se.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 17. Jan. 2010 10:47, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
^^ja dejansko so čist navadne rumene bikinke, res čist nč posebnega (usaj zame ne). Pač bejba je huda, to je pa tud vse . Isto pr unih modrih kopalkah, ki so nad rumenimi, že tko mi zgledajo preveč slutty oziroma sploh niso kot kopalke. Ampak dobr vsak ma svoj okus a ne.
-
OrangeLady - Komunikatorka
- Na forumu od: 25. 5. 2008
naj barva pri kopalkah mi je rdeča,ker lepo povdari zagorelost..tako da počasi bo treba na lov
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Jaz sem včeraj vidla v Calzedonie ene ful dobre kopalke! Sam škoda, ker jih še ni v katalogu.
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
..Evelyn.. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 4. 4. 2008
Hmm, kje pa lahko postavo teh babnc smotanih kupim!?
It was forever..but it didnt last long..
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
a_pikica_a napisal/-a:Jaz sem včeraj vidla v Calzedonie ene ful dobre kopalke! Sam škoda, ker jih še ni v katalogu.
Koliko majo pa že kej kopalk v Calzedonii; je velika izbira? Ker ko sem bla nazadnje so jih mel sam ene par, in so rekl da postopoma dobivajo.
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
ŽuŽa napisal/-a:a_pikica_a napisal/-a:Jaz sem včeraj vidla v Calzedonie ene ful dobre kopalke! Sam škoda, ker jih še ni v katalogu.
Koliko majo pa že kej kopalk v Calzedonii; je velika izbira? Ker ko sem bla nazadnje so jih mel sam ene par, in so rekl da postopoma dobivajo.
Ne vem
Sam v izložbo sem bulla, noter nisem šla
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
HuDoBa napisal/-a:..Evelyn.. napisal/-a:Hmm, kje pa lahko postavo teh babnc smotanih kupim!?
v photoshopu? al kaj je že tisto...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov