Vse o kopalkah
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
a v calzedoniji imajo kul kopalke? nisem še nikoli tam gledala. mogoče bom letos kaj.
kakšne so kaj cene in kvaliteta?
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
rammsteingirl napisal/-a:a v calzedoniji imajo kul kopalke? nisem še nikoli tam gledala. mogoče bom letos kaj.
Meni imajo noro hude kopalke. Dosti modelov, barv, jaz vedno takoj najdem nekaj zase. In na koncu je odločitev zelo težka, ker se ne morem odločit le za ene. Jaz nimam nobenih slabih izkušenj, čeprav sem dosti v vodi in na soncu, se niso raztegnile in barva je še vedno enaka ^^ Kar se pa cen tiče, je res odvisno od modela.. dele lahko kupiš posebi, pa moje so skupaj stale, mislim da, okrog 50 €. Spodnji del okol 20, zgornji okol 30. Imaš pa tudi takšne za 30 € in takšne za 80 €.
Se ti pa zelo splača, če greš slučajno na morje proti koncu sezone, ko imajo veliko izbiro kopalk in so za polovico znižane ^^
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
waw, potem bomo pa šli letos na lov za kopalke v calzedonijo.
saj se da v trgovini probat kopalke ane? ker nikoli nisem opazila kabine v trgovini.
saj se da v trgovini probat kopalke ane? ker nikoli nisem opazila kabine v trgovini.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 17. Jan. 2010 10:50, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
- TrixyPixie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2009
- Kraj: The world
Zoey napisal/-a:densy napisal/-a:Gremo skupaj kakšne od VS naročit?
jaz sem takoj za
mi tuuu
-
candy. - Kofetarica
- Na forumu od: 21. 9. 2008
rammsteingirl napisal/-a:waw, potem bomo pa šli letos na lov za kopalke v calzedonijo.
Ja, seveda se da ^^ Je še priporočljivo da probaš
Imajo kabine, ampak navadno bolj zadi in se ne vidi takoj
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
Podatki z angleške strani:
zg. del: 15 funtov
sp. del: 8 funtov
(in glede na nizko vrednost funta je oboje skup 24,7 evrov). Pomoje bo pri nas malce dražje.
zg. del: 15 funtov
sp. del: 8 funtov
(in glede na nizko vrednost funta je oboje skup 24,7 evrov). Pomoje bo pri nas malce dražje.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
- Feist.
- Debatorica
- Na forumu od: 10. 1. 2009
Meni so te najlepše, takšen model kot ga ima Adriana gor KLIK. Iščem taki model hlačk pa ne najdem nikjer.. Če opazi katera kje, prosim naj sporoči.
pa te so še hude Klik
pa te so še hude Klik
And then she'd say, it's Ok, I got lost on the way but I'm a supergirl, and supergirls don't cry.
And then she'd say, it's alright, I got home late last night, but I'm a supergirl, and supergirls just fly.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov