Vse o kopalkah
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Hyades - Kofetarica
- Na forumu od: 22. 6. 2008
_tejcha napisal/-a:ojla,
mene pa zanima če ima katera kopalke od Wicked Weasel?
Hihi.. ne se. Razmisljam da bi si jih nabavla ze cca 3 leta.. Ampak bi jih potem nosila samo na barki ali kje kjer me nihce ne pozna..
Ker sej so lepe in vse to, ampak so res majhne .
Tudi tiste navadne so me bolj majhnimi ce imamo navadne bikinke za standard .
-
ŽuŽa - Cosmofrik
- Na forumu od: 22. 11. 2006
Jst bi mela pa letos te kopalke:
Tele kopalke so mi res wau. So pa od VS.
Pa še ene so mi ful lepe, sam jih še ni na netu, sem jih pa najdla v Quelle katalogu .
Sem šla iz firbca vtipkat v googla Wicked Weasel, kok so pa to grde kopalke (še posebi une k se use čez vid, pol je usejen če si nudl), no ja ampak vsak ma svoj okus .
Tele kopalke so mi res wau. So pa od VS.
Pa še ene so mi ful lepe, sam jih še ni na netu, sem jih pa najdla v Quelle katalogu .
Sem šla iz firbca vtipkat v googla Wicked Weasel, kok so pa to grde kopalke (še posebi une k se use čez vid, pol je usejen če si nudl), no ja ampak vsak ma svoj okus .
-
red_rose - Cosmofrik
- Na forumu od: 12. 4. 2008
kako mate to lanske/letosnje?!?! a lanske stran vrzete, ceprav so se vredu, samo da mate potem nove lahko?!
mislim valda si js tut vsake tok casa kupim nove, ampak ce si jih bom letos, bojo valda se tut drugo leto vredu, sej jih vec uporabljam ne samo enih
mislim valda si js tut vsake tok casa kupim nove, ampak ce si jih bom letos, bojo valda se tut drugo leto vredu, sej jih vec uporabljam ne samo enih
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
ŽuŽa napisal/-a:Sem šla iz firbca vtipkat v googla Wicked Weasel, kok so pa to grde kopalke (še posebi une k se use čez vid, pol je usejen če si nudl), no ja ampak vsak ma svoj okus .
Sm šla tud js pogooglat Sem pa rajš brez vsega na plaži, kot pa v takih kopalkah. Ogabno...
Drgač bom mela pa letos iste kot lani, razen če še kakšne lepe najdem. Čakam na ponudbo La Senze So mi pa tele lepe:
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
Joj jaz bi si tudi letos ene nove kupila. Imam že dve leti iste.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
^^ Waaaw..fouš
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
^a pa so ti lepo stale te bele, ker so brez naramnic?
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
densy napisal/-a:^a pa so ti lepo stale te bele, ker so brez naramnic?
jaaa sam nimam tolk velikih jošk kot VS manekenke. sej drugač dobiš zraven še naramnico za okrog vratu.
pa imam še ene take, samo da druge barve. zgornje naramnice zavežeš zadaj na hrbtu in tud ful lepo pride. sovražim če se mi poleti poznajo bele naramnice od kopalk.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
pa sej si jih komot naročite. možno da bojo celo znižane, ker so lanski model. glede številk pa tud ni problem - jst si vedno naročim S, tako kot pri nas. pa mal morate še za poštnino prišparat...
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
Hmm..mal čudno vprašanje, rinca. Kok je pa pri teh kopalkah spodn del kej visok uzadi? Niso preveč nizke?
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov