Vse o kopalkah
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
Js sm si u H&M kupla bikinke za 26€ (13 zgorn pa 13 spodn del), se pred razprodajami, neznizane. Tko da tm poglej, sam vprasanje kok je se kej ostal, zdej k so ble razprodaje.
-
Libido. - Cosmopsiho
- Na forumu od: 30. 7. 2007
moje nove kopalke ...
pa še ene si morem kupit, samo kaj ko zdej ko se jst spomnim da rabim dvoje nove za v grčijo je že vse razprodano že te sm težko dobila .. ker jst bi rada da je spodnji del na tak način kot boksarce, zgornji pa podložen (tko kot so te) ... samo nikjer več ne najdem takih da bi mi ble všeč in sploh da bi mi dobro stale - pri meni je itk res problem najt take da mi dobro stojijo
pa še ene si morem kupit, samo kaj ko zdej ko se jst spomnim da rabim dvoje nove za v grčijo je že vse razprodano že te sm težko dobila .. ker jst bi rada da je spodnji del na tak način kot boksarce, zgornji pa podložen (tko kot so te) ... samo nikjer več ne najdem takih da bi mi ble všeč in sploh da bi mi dobro stale - pri meni je itk res problem najt take da mi dobro stojijo
Let's swim to the moon .....
- fun
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 15. 8. 2005
jaz sem pa letos kupila ene kopalke v beti... (kombinacija rjavih trakcev, pa tako luknjičasto zeleno blago), potem pa šeene rdeče v calzedonii.
Poceni kopalke? Jaz sem enkrat nepričakovano odšla na bazen, pa sem mogla na hitr kupit en kopalke in nisem mela veliko denarja sabo... Za 5 evrov sem v two wayu kupila čist navaden turkizne bikinke, ki jih veselo gulim že 2 leti, pa so še vedno kot nove.
Poceni kopalke? Jaz sem enkrat nepričakovano odšla na bazen, pa sem mogla na hitr kupit en kopalke in nisem mela veliko denarja sabo... Za 5 evrov sem v two wayu kupila čist navaden turkizne bikinke, ki jih veselo gulim že 2 leti, pa so še vedno kot nove.
-
skinny - Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2006
- Kraj: Prlekija
Jaz že dalj časa razmišljam, da bi si naročila preko interneta na Victoria's Secret, samo me je malo strah zaradi številk pa tudi se mi zdi, da se cenovno ravno ne splača.
Kaj takega mi je res za dol pasti:
Drugače pa se mi še ta
in tale zelo dopadeta.
Ima katera izkušnje in je že naročala tu prek?
Drugače pa se mi še ta
in tale zelo dopadeta.
"Don't part with your illusions. When they are gone you may still exist, but you have ceased to live.”
~ Mark Twain
~ Mark Twain
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
skinny napisal/-a:Jaz že dalj časa razmišljam, da bi si naročila preko interneta na Victoria's Secret, samo me je malo strah zaradi številk pa tudi se mi zdi, da se cenovno ravno ne splača.
Drugače pa se mi še ta
in tale zelo dopadeta.
poglej v temiVIctoria's secret
- Betty25
- Sramežljivka
- Na forumu od: 11. 6. 2007
- Kraj: Ptuj
_tejcha napisal/-a:hej
a je kera že kdaj naročila kšne kopalke od Wicked Weasel prek interneta? Ker nevem a lahko naročiš posebni zgornji in posebni spodnji del(v različni velikosti)?če katera kaj ve
Ja. Če kupuješ celotni komplet, lahko za vsak del posebej izbereš svojo velikost. Sicer pa še vedno lahko kupiš posamezno vsak del kopalk.
skinny napisal/-a:Kaj takega mi je res za dol pasti:
Tiste, ki nosijo takšne kopalke, so potem tako čudno posončene, da je joj.
- _tejcha
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 9. 2007
- Kraj: Gorenjska
pinanina napisal/-a:_tejcha napisal/-a:ojla,
mene pa zanima če ima katera kopalke od Wicked Weasel?
Jaz jih imam in jih nosim občasno samo na morju, kjer me folk ne pozna, ker so res miniaturne. Na plaži sem pa itak brez.
aha,a pa lahko naročiš posamezno,ker jz zgorej rabim ene 85B ali C, spodej pa S....?
- pinanina
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2006
_tejcha napisal/-a:pinanina napisal/-a:_tejcha napisal/-a:ojla,
mene pa zanima če ima katera kopalke od Wicked Weasel?
Jaz jih imam in jih nosim občasno samo na morju, kjer me folk ne pozna, ker so res miniaturne. Na plaži sem pa itak brez.
aha,a pa lahko naročiš posamezno,ker jz zgorej rabim ene 85B ali C, spodej pa S....?
Ja, brez problema lahko naročiš posamezno.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov