Vse o kopalkah
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
iluzija - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 9. 3. 2007
smotkica_ napisal/-a:Mislim pa, da kopalke za 10€ čist zdržijo eno sezono, morda tudi več, če z njimi delaš dokaj lepo.
Jup - tudi če grdo delaš z njimi. Sem lani kupila ene za 10€ v rdečebeli kombinaciji... In sem se z njimi valjala po blatu, preživele so 14 dni toplic, morje... Pa še vedno stojijo na meni - v obeh bleščečih barvah - živo rdeči in belo beli . Res pa je, da so navadne bikinke .
-
Miss September - Debatorica
- Na forumu od: 7. 7. 2008
Js razmišlam o brazilkah.. Nisem še čisto odločena Lepo mi stojijo in lepe so, mal drage.. Motli bi me edino pogledi radovednih
Drgač mam pa najraj klasične (po možnosti podložene), živih barv, ker mi najbolj pašejo ker imam temno polt.. Pa največ barve dobim
Drgač mam pa najraj klasične (po možnosti podložene), živih barv, ker mi najbolj pašejo ker imam temno polt.. Pa največ barve dobim
Worship me or walk away.
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Jaz sem si pa končno kupila kopalke in sicer od Triumpha sem dala za črno bele kopalke 20€ od Nancy pa 60€ in sm zelo zadovoljna z njimi...
Sem jih pa težko dobila...ker imate res veliko srečo bejbe ki imate male joške ker vam soraj vsak model paše me pa nimamo potem več take izbire...
Sem jih pa težko dobila...ker imate res veliko srečo bejbe ki imate male joške ker vam soraj vsak model paše me pa nimamo potem več take izbire...
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
-
Sweet Princess - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 12. 2007
- Kraj: Ljubljana
Hm...jst sm ene 3 leta nazaj kupla u Hervisu dvoje kopalnke pa so ble usake 800 tolarjev...pa jih še dones nosm...pa niso čist nč barve zgubile al pa kej...toliko o kopalkah pa mal dnarja...
- estrella'
- Sramežljivka
- Na forumu od: 2. 6. 2008
smotkica_ napisal/-a:Am..kupila sem jih v intersportu. So pa od firefly.
Mislim pa, da kopalke za 10€ čist zdržijo eno sezono, morda tudi več, če z njimi delaš dokaj lepo. Mi je neumno dajati po 50€ za kopalke, ker si vsako sezono zaželim nove.
Ej neki bi te vprašala, v Intersportu imajo podložene kopalke?
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Jst pa sem letos kupila samo ene gatke v H&M-u za 7 €, ki so mi super, roza in rjava barvna kombinacija, s trakci ob straneh.
Modrca itak že več let sploh ne nosim; letos sem si ga sicer en dan dala gor, k smo šli nekam z eno barčico na izlet, pa sm mislila, da znorim, ker me je tako nerviral tisti trakec za vratom (imam pač večje prsi in se pozna "teža" , ki jo mora en bogi trakec gor držat),
drugačni modeli modrcev kot navadni trikotni bikini mi pa niso všeč, še najmanj kaki modeli s kostjo, huh...
Modrca itak že več let sploh ne nosim; letos sem si ga sicer en dan dala gor, k smo šli nekam z eno barčico na izlet, pa sm mislila, da znorim, ker me je tako nerviral tisti trakec za vratom (imam pač večje prsi in se pozna "teža" , ki jo mora en bogi trakec gor držat),
drugačni modeli modrcev kot navadni trikotni bikini mi pa niso všeč, še najmanj kaki modeli s kostjo, huh...
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
estrella' napisal/-a:smotkica_ napisal/-a:Am..kupila sem jih v intersportu. So pa od firefly.
Mislim pa, da kopalke za 10€ čist zdržijo eno sezono, morda tudi več, če z njimi delaš dokaj lepo. Mi je neumno dajati po 50€ za kopalke, ker si vsako sezono zaželim nove.
Ej neki bi te vprašala, v Intersportu imajo podložene kopalke?
Hm...nisem prepričana, a se mi zdi, da imajo samo nepodložene. Se ti splača pogledat.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
-
janchie - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2008
hey, mene pa zanima kake kopalke naj nosim če mam zgorni del telesa čist raven ob strani.. ker mam tk male prsi. rit pa to sicer mam pa bi rada nosla bikinke oz pač spodni del na štrikce..sam nemorem ker se mi ob strani poznajo izpuščaji od britja in je ful grdo, tk da nosim kopalke boksarce. ampak v teh kao hotkah kopalkah si ful nisem všeč bi jih rajš mela na štrikce. in sploh nevem kaj naj naredim, izpuščaji pa tut nočejo izginit, ko pa se malo manj vidijo je pa treba spet dlake odstranit..
res nevem kake kopalke si naj kupim. sicer mam lepo športno postavo sem visoka, ampak zarad izpuščajev in majhnih prsi si nemorem privoščit takih kopalk ki bi mi pasale...
help
res nevem kake kopalke si naj kupim. sicer mam lepo športno postavo sem visoka, ampak zarad izpuščajev in majhnih prsi si nemorem privoščit takih kopalk ki bi mi pasale...
help
-
MilkyWay - Cosmopsiho
- Na forumu od: 1. 3. 2007
- Kraj: ...en tu corazón..
Js sm si končno kupla kopalke... Sm šla en dan v GoldenPoint in sm dobila take: http://www.goldenpointonline.com/UGPST00S16T402.asp (v 1. vrsti zadnje). So ble samo 12€
janchie: A si ne bi te izpuščaje s čim namazala, ali s čim prekrila? Pa dlake odstranila s čim drugim, ker ti verjetno britje "škodi"?
Za majhne prdi si js predstavljam take: http://www.goldenpointonline.com/UGS0001601.asp (v 3. vrsti druge). Tak stil lahko nosijo manj obdarjene, ker na eni zelo obdarjeni punci ne zgleda lepo...
janchie: A si ne bi te izpuščaje s čim namazala, ali s čim prekrila? Pa dlake odstranila s čim drugim, ker ti verjetno britje "škodi"?
Za majhne prdi si js predstavljam take: http://www.goldenpointonline.com/UGS0001601.asp (v 3. vrsti druge). Tak stil lahko nosijo manj obdarjene, ker na eni zelo obdarjeni punci ne zgleda lepo...
-
janchie - Sramežljivka
- Na forumu od: 21. 7. 2008
MilkyWay napisal/-a:Js sm si končno kupla kopalke... Sm šla en dan v GoldenPoint in sm dobila take: http://www.goldenpointonline.com/UGPST00S16T402.asp (v 1. vrsti zadnje). So ble samo 12€
v bistvu si dlake odstranim z povoskanimi lističi. se opravičujem da sem napisala britje, mislila sem nasplošno odstranjevanje dlak
mam veliko krem, ki pa ne odstranijo izpuščajev dokončno. se mažem z bepathenom plus, pa z veet kremo po depilaciji..
a obstaja kak tak puder, ki ga bi lepo ostal na koži tudi po kopanju? oziroma s čim si mislila, da bi si prekrila izpuščaje?
hvala.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov