Vse o kopalkah

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

cacao.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 6. 2008
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a cacao. » 07. Jul. 2008 21:56

Boardshortsi so čista odločitev posameznika...če je pač nekaterim to všeč, bomo to nosile(: Ni nikakršne fore, temveč se pač dobro počutimo v njih. Sicer pa hvala za nasvet, kje jih imajo...Danes sem malo zapravljala in nepričakovano našla take malo krajše na moškem oddelku h&m-a. In ker so prav lepe barve, se bodo podale k črnemu zgornjemu bikini delu(:
Uporabniški avatar
Fusion
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 17. 8. 2007
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a Fusion » 07. Jul. 2008 21:57

Ma jst pa tko težko najdem kopalke zase. Se posebi ker mam mal ene c učasih clo d košarico in vse kopalke, ki so mi všeč so mi premajne v modrcu al pa ne držijo jošk tako kot se zagre :/ upam da jutri v italiji dobim kaj lepega in pametnega drugače bom letos brez kopalk na morju :(
cacao.
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 13. 6. 2008
Kraj: Lj

Neprebrana objavaNapisal/-a cacao. » 07. Jul. 2008 22:01

Fusion napisal/-a:Ma jst pa tko težko najdem kopalke zase. Se posebi ker mam mal ene c učasih clo d košarico in vse kopalke, ki so mi všeč so mi premajne v modrcu al pa ne držijo jošk tako kot se zagre :/ upam da jutri v italiji dobim kaj lepega in pametnega drugače bom letos brez kopalk na morju :(

Držim pesti, da boš našla kaj lepega(: Ko grem sama v Italijo, vedno najdem kakšno malenkost...Sicer pa ti priporočam, da pogledaš v Calzedonii, sigurno se bo našlo kaj tudi zate!
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 07. Jul. 2008 22:13

cacao. napisal/-a:Hm...Billabong je res krasna firma. meni so všeč tudi take daljše kopalke (hlače kot jih imajo fantje). ampak zaenkrat v madnessu še nisem zasledila kakega takega ženskega modela. mogoče katera ve, kjer imajo tak tip kopalk za punce? kar se tiče zgornjega dela, pa sem do zdaj kopalke večinoma kupovala v Topshopu in imam dobre izkušnje.

Roxy ma zenske boardshortse. Sicer so men sam eni letos lepi (pa se teh niso mel nikjer moje stevilke, grrr), ampak ok, mogoce bojo pa teb ksni usec :)
Uporabniški avatar
Jess°
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 7. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Jess° » 09. Jul. 2008 9:10

*LooBika* napisal/-a:v Calzedonii majo tud dolocene modele ful dobre..js sm si kupla ene za 40€ in so ful dober model... :) sm zelo zadovoljna z njimi ...

LooBika.. sama mam namen in zdej kmal v Calzedonio, pa me zanima, kakšne kopalke si si ti kej izbrala? :D .. Pa kolk so cene? .. Dobiš sploh kej izpod 40, 30€? :D

edit: pozabla sm prašat če se da tam kombinirat, tko da vzameš en del iz enega modela in drug del iz drugega modela? :)
Aja, pa če ma kera tiste nasvete, kako izbrati kopalke glede na postavo .. Npr. kakšne hlače ti pristojijo, če mašš večji trebuh/rit/deblejša stegna...Mislim da je to pisalo že enkrat v cosmotu.. Morda lani, kakšen april/maj/junij izdanje?
Uporabniški avatar
malacveka
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 9. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a malacveka » 09. Jul. 2008 9:50

Jaz sem letos najdla popolne kopalke v Blu-ju v domžalskem Mercatorju. Ker imam precejšen obseg prsi, mi tam vedno pomagajo z modrčki, pa sem šla letos tudi za kopalke pogledat. Res so lepe, bronaste barve. njamiii :D
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 12. 12. 2006
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 10. Jul. 2008 8:39

Slika
Tole so pa moje nove kopalke,čeprov tuki na manekenki so mi kr mau grozne,sam men pa baje ful pašejo. :D Pa u emporiumu sm jih kupla,k majo že zdej 30% znižanje kopalk.K vem da dva dni po razprodajah jih ne bo več :wink:
Uporabniški avatar
lakeesha
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 10. 11. 2004
Kraj: domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a lakeesha » 10. Jul. 2008 8:45

^^ full lepe sam ni mi jasn kva je un štrikec ob strani?

v kere štacune v btc, cityju naj grem dons v lov za kopalkami? morjo bit pa bikinke na štrikce, pa podložen zgornji del (najbolš bi mi ble črne s kšnim vzorčkom)?
hvala za odg. :)
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 10. Jul. 2008 8:56

kamis napisal/-a:Slika
Tole so pa moje nove kopalke,čeprov tuki na manekenki so mi kr mau grozne,sam men pa baje ful pašejo. :D Pa u emporiumu sm jih kupla,k majo že zdej 30% znižanje kopalk.K vem da dva dni po razprodajah jih ne bo več :wink:

meni osebno živalski vzorci kjerkoli na oblačilih niso všeč. so pa kopalke lepe, če vzorca ne gledam. :wink:
Uporabniški avatar
Lejla86
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 23. 5. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a Lejla86 » 10. Jul. 2008 9:05

lakeesha napisal/-a:v kere štacune v btc, cityju naj grem dons v lov za kopalkami? morjo bit pa bikinke na štrikce, pa podložen zgornji del (najbolš bi mi ble črne s kšnim vzorčkom)?
hvala za odg. :)

Jst sm jih zadnjih par let vedno kupila v Emporiumu. Izbira je velika pa prodajalke znajo dobro svetovat.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 29. 4. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a ~NIA~ » 10. Jul. 2008 10:47

:)
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 08. Dec. 2010 19:52, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 13. Jul. 2008 13:50

a mislite, da bo ta teden, ko so razprodaje, še kaj pametne izbire v emporiumu, se mi splača hoditi gledat??

in kakšna je potem ponavadi cena ob znižanju? so še vedno nad 40e?
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 13. Jul. 2008 14:14

v emporiumu so mel že ta tedn kopalke znižane za 30%,tko da najbrž da jih bojo še znižal.Sam recimo kopalke k so zdj 100evrov zih ne bojo pod 50 evrov.Razn pol k ostanejo zadni kosi.
Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 13. Jul. 2008 14:16

aha, to potem zame ne pride v poštev. ker iščem bikinke tam do 25e. več skoraj da ne mislim dajat. tako da verjetno ne bom nič pametnega dobila v emporiumu.
Uporabniški avatar
kamis
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a kamis » 13. Jul. 2008 17:40

Jah bl težka.Ker u emporiumu maš kr zasoljene cene,tud če so znižane so zihr okol30-40 evrov.Najbolj se ti splača kakšen new yorker al pa H&M če iščeš cenovno ugodne kopalke.U samem btc-ju pa najbrž tud ne boš glih kej najdla,ker maš pač samo posamezne trgovince pa izbira najbrž ni ne vem kakšna.Mogoče kakšna Nama v centru,sam tm maš spet firme.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov