Vse o kopalkah
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- cacao.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 6. 2008
- Kraj: Lj
Boardshortsi so čista odločitev posameznika...če je pač nekaterim to všeč, bomo to nosile(: Ni nikakršne fore, temveč se pač dobro počutimo v njih. Sicer pa hvala za nasvet, kje jih imajo...Danes sem malo zapravljala in nepričakovano našla take malo krajše na moškem oddelku h&m-a. In ker so prav lepe barve, se bodo podale k črnemu zgornjemu bikini delu(:
-
Fusion - Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 8. 2007
- Kraj: Gorenjska
Ma jst pa tko težko najdem kopalke zase. Se posebi ker mam mal ene c učasih clo d košarico in vse kopalke, ki so mi všeč so mi premajne v modrcu al pa ne držijo jošk tako kot se zagre upam da jutri v italiji dobim kaj lepega in pametnega drugače bom letos brez kopalk na morju
- cacao.
- Sramežljivka
- Na forumu od: 13. 6. 2008
- Kraj: Lj
Fusion napisal/-a:Ma jst pa tko težko najdem kopalke zase. Se posebi ker mam mal ene c učasih clo d košarico in vse kopalke, ki so mi všeč so mi premajne v modrcu al pa ne držijo jošk tako kot se zagre upam da jutri v italiji dobim kaj lepega in pametnega drugače bom letos brez kopalk na morju
Držim pesti, da boš našla kaj lepega(: Ko grem sama v Italijo, vedno najdem kakšno malenkost...Sicer pa ti priporočam, da pogledaš v Calzedonii, sigurno se bo našlo kaj tudi zate!
- legally blonde
- Kofetarica
- Na forumu od: 2. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
cacao. napisal/-a:Hm...Billabong je res krasna firma. meni so všeč tudi take daljše kopalke (hlače kot jih imajo fantje). ampak zaenkrat v madnessu še nisem zasledila kakega takega ženskega modela. mogoče katera ve, kjer imajo tak tip kopalk za punce? kar se tiče zgornjega dela, pa sem do zdaj kopalke večinoma kupovala v Topshopu in imam dobre izkušnje.
Roxy ma zenske boardshortse. Sicer so men sam eni letos lepi (pa se teh niso mel nikjer moje stevilke, grrr), ampak ok, mogoce bojo pa teb ksni usec
-
Jess° - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 7. 2007
*LooBika* napisal/-a:v Calzedonii majo tud dolocene modele ful dobre..js sm si kupla ene za 40€ in so ful dober model... sm zelo zadovoljna z njimi ...
LooBika.. sama mam namen in zdej kmal v Calzedonio, pa me zanima, kakšne kopalke si si ti kej izbrala? .. Pa kolk so cene? .. Dobiš sploh kej izpod 40, 30€?
edit: pozabla sm prašat če se da tam kombinirat, tko da vzameš en del iz enega modela in drug del iz drugega modela?
Aja, pa če ma kera tiste nasvete, kako izbrati kopalke glede na postavo .. Npr. kakšne hlače ti pristojijo, če mašš večji trebuh/rit/deblejša stegna...Mislim da je to pisalo že enkrat v cosmotu.. Morda lani, kakšen april/maj/junij izdanje?
-
lakeesha - Kofetarica
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: domžale
^^ full lepe sam ni mi jasn kva je un štrikec ob strani?
v kere štacune v btc, cityju naj grem dons v lov za kopalkami? morjo bit pa bikinke na štrikce, pa podložen zgornji del (najbolš bi mi ble črne s kšnim vzorčkom)?
hvala za odg.
v kere štacune v btc, cityju naj grem dons v lov za kopalkami? morjo bit pa bikinke na štrikce, pa podložen zgornji del (najbolš bi mi ble črne s kšnim vzorčkom)?
hvala za odg.
She can't even call up her friends and say "help me save my life"... She's so ashamed of herself that she's come full circle, nobody understands what it's like to be this girl... so she disappeared,
and she didn't say where she was going
and she didn't say where she was going
-
gaby_ - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 22. 8. 2006
meni osebno živalski vzorci kjerkoli na oblačilih niso všeč. so pa kopalke lepe, če vzorca ne gledam.
-
Lejla86 - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 5. 2007
lakeesha napisal/-a:v kere štacune v btc, cityju naj grem dons v lov za kopalkami? morjo bit pa bikinke na štrikce, pa podložen zgornji del (najbolš bi mi ble črne s kšnim vzorčkom)?
hvala za odg.
Jst sm jih zadnjih par let vedno kupila v Emporiumu. Izbira je velika pa prodajalke znajo dobro svetovat.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
a mislite, da bo ta teden, ko so razprodaje, še kaj pametne izbire v emporiumu, se mi splača hoditi gledat??
in kakšna je potem ponavadi cena ob znižanju? so še vedno nad 40e?
in kakšna je potem ponavadi cena ob znižanju? so še vedno nad 40e?
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
aha, to potem zame ne pride v poštev. ker iščem bikinke tam do 25e. več skoraj da ne mislim dajat. tako da verjetno ne bom nič pametnega dobila v emporiumu.
-
kamis - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 12. 12. 2006
- Kraj: ljubljana
Jah bl težka.Ker u emporiumu maš kr zasoljene cene,tud če so znižane so zihr okol30-40 evrov.Najbolj se ti splača kakšen new yorker al pa H&M če iščeš cenovno ugodne kopalke.U samem btc-ju pa najbrž tud ne boš glih kej najdla,ker maš pač samo posamezne trgovince pa izbira najbrž ni ne vem kakšna.Mogoče kakšna Nama v centru,sam tm maš spet firme.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov