Vse o kopalkah
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
barbie_girl - Kršitelj/ica 2. stopnje
- Na forumu od: 7. 6. 2005
- Kraj: Ljubljana
ja res, a se hecas?
-
Tamala` - Kofetarica
- Na forumu od: 31. 1. 2005
- Kraj: Ljubljana
ne ne, brez skrbi, ne pričakujem.. ampak glede na to, da samo jem in se nič ne gibam (beri: učenje) ni 2x za rečt, da bom res rabila take kopalke..
-
laram - Kofetarica
- Na forumu od: 29. 9. 2004
Zdaj sem se nasmejala ... sem takoj vedela, za kaj se gre, ker je tamala že nekaj tožila ... :bussi:
Drugače pa sama še ne nakupujem kopalk ... Sploh nimam posebne motivacije ob takooo mrzlem vremenu ... Naj gre nekam .. .
-
*Ela* - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 4. 2005
jas pa sem včeraj ene bikinke kupla pa so ful lepe spodni del tangice, zgorni pa pač bikini za zavezat...mi še najbolše zgleda
so pa bele z roza pa pink pikami različnih velikosti...meni so prau sexy pa luškane...komaj čakam da jih gor dam
so pa bele z roza pa pink pikami različnih velikosti...meni so prau sexy pa luškane...komaj čakam da jih gor dam
as if.
-
*Ela* - Kofetarica
LovelyM napisal/-a:Morm se počas odpravit v H&M, ker mam letos samo ene kopalke, pa še te mi niso ne vem kako všeč.
Rada bi imela takšne z vročimi hlačkami in bikini zgornjim delom.
jas sem pri mojih dobila 2 spodnja dela zraven, tangice in vroče hlačke, ampak bom hlačke nosla kot kratke hlače, ker nemislim met bele riti in se nebom sončla stem
as if.
-
steLLcy - Kofetarica
- Na forumu od: 9. 8. 2004
- Kraj: CeLjE
*Ela* napisal/-a:LovelyM napisal/-a:Morm se počas odpravit v H&M, ker mam letos samo ene kopalke, pa še te mi niso ne vem kako všeč.
jas sem pri mojih dobila 2 spodnja dela zraven, tangice in vroče hlačke, ampak bom hlačke nosla kot kratke hlače, ker nemislim met bele riti in se nebom sončla stem
in kolk si dala za ta kompletek....?....
a ve kera za link od calzedoniinega kataloga?
sej js mam katalog sam bi vam rada pokazala ene ubijalsko dobre kopalke.....me zanima vaše mnenje....
Waiting in the queue oh whoopee doo
-
*Ela* - Kofetarica
steLLcy napisal/-a:*Ela* napisal/-a:LovelyM napisal/-a:Morm se počas odpravit v H&M, ker mam letos samo ene kopalke, pa še te mi niso ne vem kako všeč.
in kolk si dala za ta kompletek....?....
sej js mam katalog sam bi vam rada pokazala ene ubijalsko dobre kopalke.....me zanima vaše mnenje....
hm...mislim da 7 al 8 tisoč-->meni se je zdelo ful poceni
as if.
-
.:sonchika:. - Komunikatorka
- Na forumu od: 11. 3. 2005
- Kraj: Malo tu, malo tam
Jaz sem si kupila kopalke v NY. Super so. Sploh pa mi je všeč, da lahko kombiniraš zgornji in spodnji del. Pa še edino tu sem videla spodnji del, ki niso ne vroče hlačke, ne boksarice, ampak nekaj vmes.
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
steLLcy napisal/-a:
Link od calzedonie: http://www.calzedonia.it/collections-beachwear.html
No kere so ti tako dobre??
Meni je tudi enih par full dobrih.
Don't worry, be happy!!!
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov