Vse o kopalkah
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 2484 prispevkov
• Stran 2 od 166
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 166
Naslednja
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
vse kopalke mam od benettona in sem do zdaj bla se z vsemi zadovolna...ce sedis na betonu in ne pazis vsaj malo na njih se pa itak vse kopalke scufajo in zbledijo ne glede na to ktere firme so!sem se pa odlocla da letos sprobam victorio secret..upam da ne bom razocarana
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
CommandykA napisal/-a:sem se pa odlocla da letos sprobam victorio secret..upam da ne bom razocarana
a ti tud? Mene tud ful mikajo, tko da si jih bom najvrjetneje naročila.
Sicer pa nimam sploh nobenih Benetton kopalk, samo spodnje perilo. Pa mi ni lih slabo, niti ni ful za hvalt. Neki povprečnega pač.
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
-
SKY PRINCESS - Sramežljivka
- Na forumu od: 20. 3. 2005
- Kraj: MaRiBoR
Men se zdijo za tak denar kopalke od Benettona zlo slabe kvalitete...zlo hitro se zmuckajo in postanejo lozne.Jaz jih ne kopujem več,čeprav imajo lepe modele.Ampak škoda denarja za tak fuč...
-
Emina - Debatorica
- Na forumu od: 17. 3. 2005
Blondie napisal/-a:Zanima me kakšne so kaj vaše izkušnje z Benetton kopalkami?
Meni so zelo všeč... Kar se pa kvalitete tiče, groza! Scufajo in obledijo že po eni sezoni! Mislim da se z kvalitetnimi kopalkami to ne bi smelo zgoditi...
Imam dvoje Benettonovih kopalk. Ene so se scufale, druge so kot nove.
Seveda, zraven plačaš še znamko, kvaliteta je pa odvisna od materiala.
- Blondie
- Komunikatorka
- Na forumu od: 8. 3. 2005
fiona napisal/-a:hotela kupit, ampak spodnji del bimoral bit 44, tak male kroje imajo (al pa jaz vlko rit-no sploh ni tak grozno velika...) v glavnem, modeli mimo.... Izbire pa itak ni neke velike....razen barv
Ja tudi mene to moti, da so nekatere kopalke v kompletu, da ne moreš posebej kupit zgornji in spodnji del... ker zgoraj pač rabim malo večjo številko...
-
fiona - Komunikatorka
- Na forumu od: 6. 8. 2004
Blondie napisal/-a:fiona napisal/-a:hotela kupit, ampak spodnji del bimoral bit 44, tak male kroje imajo (al pa jaz vlko rit-no sploh ni tak grozno velika...) v glavnem, modeli mimo.... Izbire pa itak ni neke velike....razen barv
Ja tudi mene to moti, da so nekatere kopalke v kompletu, da ne moreš posebej kupit zgornji in spodnji del... ker zgoraj pač rabim malo večjo številko...
no jaz pa vecjo spodaj...medve bi se lahko se kaj zmenile...
zezam se.........
- Blondie
- Komunikatorka
fiona napisal/-a:Blondie napisal/-a:fiona napisal/-a:hotela kupit, ampak spodnji del bimoral bit 44, tak male kroje imajo (al pa jaz vlko rit-no sploh ni tak grozno velika...) v glavnem, modeli mimo.... Izbire pa itak ni neke velike....razen barv
no jaz pa vecjo spodaj...medve bi se lahko se kaj zmenile...
zezam se.........
Bi bilo praktično ja ...
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Offtopic - a za letošnje poletje ste že kej vidle kakšne modele majo in kakšne vzorce? Jst sem čist za svetom kar se teh kopalk tiče. Morm it mal v akcijo, čene bom res sam na nudo plažah celo poletje .
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
- Blondie
- Komunikatorka
Za vse, ki vas zanima nova kolekcija Benettonovih kopalk ---> www.benetton.com/undercolors
-
sweet_kitty - Debatorica
- Na forumu od: 24. 2. 2005
Blondie najlepša hvala :bussi: !!!
Ni moj trip v svetu sanj-
Moj trip je lajf!
Moj trip je lajf!
-
Ange|ina - Komunikatorka
- Na forumu od: 26. 8. 2004
- Kraj: Pred tipkovnico in ekranom :)
khm.. jst pa že najmanj 6 let zapored, vsako leto vsaj en model benetonovih kopalk kupm, pa nobene niso uničene, samo pač tolk so mi všeč, da mi ni škoda tistih par jurjev zanje.. znucale so se mi edino ene, k so ble napol plišaste in se je na riti pliš zdrgnu (zarad toboganov in sedenja na kamnih v vodi).. zlo zadovoljna, ne kupim nikjer drugje..
Aye papi eres tan grande y tan duro, Y me lo da tan bueno, Tu eres mi pecado mortal, Coje lo otra vez!!
-
electra - Sramežljivka
- Na forumu od: 31. 3. 2005
- Kraj: Maribor
Mam par kopalk od Benetona, pa mi niso tak slabe (ne strinjam se ravno s tem, da so slabe kvalitete- ker se vsake kopalke scufajo, če sediš na onih ostrih kamnih...) so mi pa vseeno lepše od S. Oliverja al seafolly
I used to be a scared of the dick, but now I throw my lips to the shit, handle it like a real bitch.
Prvi neprebran prispevek • 2484 prispevkov
• Stran 2 od 166
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5 ... 166
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov