Vse o kopalkah
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Vermilion - Kofetarica
- Na forumu od: 16. 3. 2005
- Kraj: Kranj
x_nika_x napisal/-a:hmmm....jst bi mela pa en uprasanje.....(mam fuuulll svetlo kozo....(poleti sn tok rjava kot so drugi pozimi )pa me zanima kasno barvo kopalk mi kej priporocate da nebi se bl bleda zgledala k sn.....
js sm tud full bela...
zj mam rdeče pa roza kopalke... pa kr dobr izpadejo... al pa turkizne se mi zdijo tud kr ql...
sam ne si dat gor kšnih strupeno rumenih, belih, črnih...k pomoje še bl posvetlijo polt...
-
Smejkica - Kofetarica
- Na forumu od: 28. 4. 2005
- Kraj: MaLo Tu, MaLo Tam
Jst sem pa glih včerej kupila nove kopalke... take rozne pa mal modre. So mi ble takoj všeč, tko da sem jih kr hitr kupila. Letos sem se odločila, da jih bom kupila z podloženim modrčkom, ker sem mela zej vse brez. Pa so mi všeč, upam da se bodo tut nosile fajn.
Uživejte!
Uživejte!
Moja Sladka Si Razvada, Kot Pred Spanjem Čokolada.
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
Punce poglejte si letošnjo kolekcijo trgovin Golden Point tuki:
http://www.goldenpointonline.it/b2c/goldenfr.asp?bgcolor=5D0012&page=marche/marche.html
To trgovino najdete v Trstu v centru Torri d'Evropa. Podobna je kot Calzedonia in ima tudi full lepe modele.
http://www.goldenpointonline.it/b2c/goldenfr.asp?bgcolor=5D0012&page=marche/marche.html
To trgovino najdete v Trstu v centru Torri d'Evropa. Podobna je kot Calzedonia in ima tudi full lepe modele.
Don't worry, be happy!!!
- glamBABY
- Kofetarica
- Na forumu od: 1. 6. 2005
jest sm mela 2leti nazaj seafolly kopalke in so zakon!
ful so super. lansko poletje sem imela pa kopalke od miss sixty so se mi tudi dopale.
kaj pa imate izkušnje s kopalkami od la perle?
vem da je much money samo tako informativno me zanima
ful so super. lansko poletje sem imela pa kopalke od miss sixty so se mi tudi dopale.
kaj pa imate izkušnje s kopalkami od la perle?
vem da je much money samo tako informativno me zanima
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
js mam od lanskeg aleta fuuuul lepe turkizne nancy... wiiiiiiiiiw..
-
alina - Debatorica
- Na forumu od: 28. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
jst sm šla pa v ponedeljek čist na blef v h&m, sploh nism mislila kupovat kopalk in so mel glih novo kolekcijo od fioruccija in sm si kupla ene lušne oranžne kopalke! lani sem dala celo premoženje za kopalke v calzedoniji (tiste,ki so ble na jumbo plakatih), pa sej so res fulllll fajn in mi ni žal, samo letos sm si pa rekla, da če že slučajno kupim nove kopalke, da ne mislim dajat spet toliko denarja.
It looks like we could have made it baby...me and you!
-
Ledenka - Debatorica
Dorotea napisal/-a:Ledenka napisal/-a:Punce poglejte si letošnjo kolekcijo trgovin Golden Point tuki:
par kopalk oz ene določene so mi ffffuuuul hude. Po moje pa je cena tudi taka da bye..
Katere so ti full všeč??
Meni je tudi enih par.
Cene pa so take kot v Calzedoniji!
Don't worry, be happy!!!
-
Ledenka - Debatorica
Full lepe, take sexy!! Tudi meni so všeč take mini bikini! Meni so pa všeč ene tudi tako minimalne turkizne z belim vzorčkom.
Imam katalog doma in sem pogledala ceno tistih, ki so ti všeč. Stanejo 38 evrov, model Bikini Essence. Obstajajo tudi v svetlo modri barvi.
Imam katalog doma in sem pogledala ceno tistih, ki so ti všeč. Stanejo 38 evrov, model Bikini Essence. Obstajajo tudi v svetlo modri barvi.
Don't worry, be happy!!!
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
tamala82 a pričakuješ?? al ns mal hecaš ...?
... se non ti cerco non vuol dire che mi hai perso <3
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov