Vse o kopalkah

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 18. 3. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 01. Jun. 2005 9:13

p0LhY napisal/-a:
fishi napisal/-a:ja za lisco in beti vem sam mi se nobene niso ble vsec (tiste k so mele tud vecje kosarce) ker cim je zgori velka kosarca so pol tud spodi bol model za staro mamo...js bi pa rada spodi take k bikinke npr. na trakce za zavezat, zgori pa kompakten modrcek....sam ocitno ne bom nkol nasla :roll:

jst te cist razumem!!! mam isti problem :(

Bomo še skušal pomagat, čakte da mal pomislm.
Kaj pa seafolly?
This too shall pass.
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 01. Jun. 2005 12:14

Jest mam kr Nancy pa sm zlo zadovoljna. :D
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.
fishi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fishi » 01. Jun. 2005 13:02

nc kar majo npr. v emporiumu in drugje do zdej ni bo v redu....bom sla vrjetn v tujino iskat, al pa si res pr nancz dala delat, sam sm mela njene ene 2 leti nazaj in mi niso ble vsec
keep on smiling:)
Uporabniški avatar
x_nika_x
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 5. 2005
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a x_nika_x » 01. Jun. 2005 13:41

hmmm....jst bi mela pa en uprasanje.....(mam fuuulll svetlo kozo....(poleti sn tok rjava kot so drugi pozimi
:lol: :lol: :lol: :oops: )pa me zanima kasno barvo kopalk mi kej priporocate da nebi se bl bleda zgledala k sn.....
Poison Girl
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 26. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Poison Girl » 01. Jun. 2005 13:47

*melby* napisal/-a:Če si pripravljena dati "malo" več denarja greš lahko k Nancy v Naklo in ti jih naredi po meri :razz: pa še unikatne bodo!

To je nrdila ena naša družinska prjatlca (pač ni dobila svoje številke) in je bla full zadovolna, sam je pa tut dost plačala (kok, pa ne vem :? )...

Ah, js bom pa najbrž s5 pr Benettonu pristala :D, čeprov morm še mal Calzzedonio obdelat :alien: Sm se pa neki se nad hotkami navdušla :) ...
Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 01. Jun. 2005 17:10

Nika, jst sm tut bleda ful, tko da sva na istm pa podobno postavo mava, sam da sm jst mal manjša, tko da nasveti tut men prov pridejo, ker morm nujno kupt še ene kopalke čeprov že mam ene roza :D
This too shall pass.
Uporabniški avatar
Ledenka
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 21. 2. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Ledenka » 01. Jun. 2005 17:17

bucka 81:
Ja te se res srčkane, a kaj ko pristojijo le tistim z manjšim oprsjem. Pa če se preveč migaš v vodi (beri: skačeš v vodo, plavaš, se igraš...) je še nevarno, da ti pade zgornji del dol.

Tiste, ki ste full bele, ne kupit belih in bledih enobarvnih kopalk. Za vas so kake žive barve, vzorčaste (po mojem še najboljša odločitev na kake rožice), črne...
Don't worry, be happy!!!
Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 01. Jun. 2005 17:34

bucka81 napisal/-a:
Ledenka napisal/-a:bucka 81:
Ja te se res srčkane, a kaj ko pristojijo le tistim z manjšim oprsjem. Pa če se preveč migaš v vodi (beri: skačeš v vodo, plavaš, se igraš...) je še nevarno, da ti pade zgornji del dol.

Tiste, ki ste full bele, ne kupit belih in bledih enobarvnih kopalk. Za vas so kake žive barve, vzorčaste (po mojem še najboljša odločitev na kake rožice), črne...

jah, se strinjam, tudi pri meni tele ne pridejo v poštev, ker sem malo preveč bogata tam zgoraj :D .
So mi pa take lušne.

Jst pa lih tak model iščm, pa še pl ploh sm :lol: , tko da če se dobijo pr ns, upam da se! :D
Sm bla don u Calzedonii pa jih nism vidla :(
This too shall pass.
Uporabniški avatar
Ledenka
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ledenka » 01. Jun. 2005 17:43

SIIENA take kopalke so imeli v Calzedoniji lani ali predlani. Letos pa nimajo takih, ne... Pa vseeno se najde dosti lepih modelov tudi letos!!!
Don't worry, be happy!!!
Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 01. Jun. 2005 17:47

Ledenka napisal/-a:SIIENA take kopalke so imeli v Calzedoniji lani ali predlani. Letos pa nimajo takih, ne... Pa vseeno se najde dosti lepih modelov tudi letos!!!

Ja, a pa mislš da bi se dal kje dobit useen kšne take, k sm res ploh od ploha fishi a mi podariš mal??? :lol: :wink:
This too shall pass.
Uporabniški avatar
Ledenka
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ledenka » 01. Jun. 2005 17:54

Bageera napisal/-a:
x_nika_x napisal/-a:hmmm....jst bi mela pa en uprasanje.....(mam fuuulll svetlo kozo....(poleti sn tok rjava kot so drugi pozimi :lol: :lol: :lol: :oops: )pa me zanima kasno barvo kopalk mi kej priporocate da nebi se bl bleda zgledala k sn.....

mogoče svetlo roza? Take nežne barve al pa svetlo modre? Al pa bele? Mogoče bi ble te :)

Ma neeeee!!! Lih take še bolj povdarijo bledo polt!!! To je še hujše, res!!!
Don't worry, be happy!!!
Uporabniški avatar
Ledenka
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objavaNapisal/-a Ledenka » 01. Jun. 2005 17:56

SIEENA napisal/-a:

Ja, a pa mislš da bi se dal kje dobit useen kšne take, k sm res ploh od ploha fishi a mi podariš mal??? :lol: :wink:

he,he,he... ne, ne, ti ne podarim nič malo!!! Komaj komaj je zame dovolj!!!! :lol:

Boš sigurno kje dobila tak model brez naramnic, vendar moreš malo poiskat.
Don't worry, be happy!!!
Uporabniški avatar
x_nika_x
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 20. 5. 2005
Kraj: Domžale

Neprebrana objavaNapisal/-a x_nika_x » 01. Jun. 2005 19:16

waaaww!!! :eek: fuullll hude kopalke :eek: une rdece rumene is kiklco so pa tok hude :D :D :D ......pa hvala za nasvet glede kopalk,ful ste prjazne.....ce slucajno kera ve ke majo ksne lustkane kopalke ce si totaln ploh od dile :oops: :? .......se tut priporocam :hallo:
Uporabniški avatar
SIEENA
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objavaNapisal/-a SIEENA » 01. Jun. 2005 19:27

x_nika_x napisal/-a:waaaww!!! :eek: fuullll hude kopalke :eek: une rdece rumene is kiklco so pa tok hude :D :D :D ......pa hvala za nasvet glede kopalk,ful ste prjazne.....ce slucajno kera ve ke majo ksne lustkane kopalke ce si totaln ploh od dile :oops: :? .......se tut priporocam :hallo:

A ti tut, no sva že dve :D
This too shall pass.
fishi
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 22. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a fishi » 01. Jun. 2005 20:15

SIEENA dam ti kokr ces :D drgac je pa men ful velik kopalk vsec, lusni so trikotnicki, ce mas male psi si pa umisl ksne s podlozenim modrckom oz. take bol kompaktne, bo zgledal vec, pa svetu zgornji del...
keep on smiling:)

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov