Vse o kopalkah
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
SIEENA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 18. 3. 2005
p0LhY napisal/-a:fishi napisal/-a:ja za lisco in beti vem sam mi se nobene niso ble vsec (tiste k so mele tud vecje kosarce) ker cim je zgori velka kosarca so pol tud spodi bol model za staro mamo...js bi pa rada spodi take k bikinke npr. na trakce za zavezat, zgori pa kompakten modrcek....sam ocitno ne bom nkol nasla
jst te cist razumem!!! mam isti problem
Bomo še skušal pomagat, čakte da mal pomislm.
Kaj pa seafolly?
This too shall pass.
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
*melby* napisal/-a:Če si pripravljena dati "malo" več denarja greš lahko k Nancy v Naklo in ti jih naredi po meri pa še unikatne bodo!
To je nrdila ena naša družinska prjatlca (pač ni dobila svoje številke) in je bla full zadovolna, sam je pa tut dost plačala (kok, pa ne vem )...
Ah, js bom pa najbrž s5 pr Benettonu pristala , čeprov morm še mal Calzzedonio obdelat Sm se pa neki se nad hotkami navdušla ...
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
bucka 81:
Ja te se res srčkane, a kaj ko pristojijo le tistim z manjšim oprsjem. Pa če se preveč migaš v vodi (beri: skačeš v vodo, plavaš, se igraš...) je še nevarno, da ti pade zgornji del dol.
Tiste, ki ste full bele, ne kupit belih in bledih enobarvnih kopalk. Za vas so kake žive barve, vzorčaste (po mojem še najboljša odločitev na kake rožice), črne...
Ja te se res srčkane, a kaj ko pristojijo le tistim z manjšim oprsjem. Pa če se preveč migaš v vodi (beri: skačeš v vodo, plavaš, se igraš...) je še nevarno, da ti pade zgornji del dol.
Tiste, ki ste full bele, ne kupit belih in bledih enobarvnih kopalk. Za vas so kake žive barve, vzorčaste (po mojem še najboljša odločitev na kake rožice), črne...
Don't worry, be happy!!!
-
SIEENA - Cosmopolitanka
bucka81 napisal/-a:Ledenka napisal/-a:bucka 81:
jah, se strinjam, tudi pri meni tele ne pridejo v poštev, ker sem malo preveč bogata tam zgoraj .
So mi pa take lušne.
Jst pa lih tak model iščm, pa še pl ploh sm , tko da če se dobijo pr ns, upam da se!
Sm bla don u Calzedonii pa jih nism vidla
This too shall pass.
-
SIEENA - Cosmopolitanka
Ledenka napisal/-a:SIIENA take kopalke so imeli v Calzedoniji lani ali predlani. Letos pa nimajo takih, ne... Pa vseeno se najde dosti lepih modelov tudi letos!!!
Ja, a pa mislš da bi se dal kje dobit useen kšne take, k sm res ploh od ploha fishi a mi podariš mal???
This too shall pass.
-
Ledenka - Debatorica
Bageera napisal/-a:x_nika_x napisal/-a:hmmm....jst bi mela pa en uprasanje.....(mam fuuulll svetlo kozo....(poleti sn tok rjava kot so drugi pozimi )pa me zanima kasno barvo kopalk mi kej priporocate da nebi se bl bleda zgledala k sn.....
mogoče svetlo roza? Take nežne barve al pa svetlo modre? Al pa bele? Mogoče bi ble te
Ma neeeee!!! Lih take še bolj povdarijo bledo polt!!! To je še hujše, res!!!
Don't worry, be happy!!!
-
Ledenka - Debatorica
SIEENA napisal/-a:
Ja, a pa mislš da bi se dal kje dobit useen kšne take, k sm res ploh od ploha fishi a mi podariš mal???
he,he,he... ne, ne, ti ne podarim nič malo!!! Komaj komaj je zame dovolj!!!!
Boš sigurno kje dobila tak model brez naramnic, vendar moreš malo poiskat.
Don't worry, be happy!!!
-
x_nika_x - Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 5. 2005
- Kraj: Domžale
waaaww!!! fuullll hude kopalke une rdece rumene is kiklco so pa tok hude ......pa hvala za nasvet glede kopalk,ful ste prjazne.....ce slucajno kera ve ke majo ksne lustkane kopalke ce si totaln ploh od dile .......se tut priporocam
-
SIEENA - Cosmopolitanka
x_nika_x napisal/-a:waaaww!!! fuullll hude kopalke une rdece rumene is kiklco so pa tok hude ......pa hvala za nasvet glede kopalk,ful ste prjazne.....ce slucajno kera ve ke majo ksne lustkane kopalke ce si totaln ploh od dile .......se tut priporocam
A ti tut, no sva že dve
This too shall pass.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov