Vse o kopalkah
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- fishi
- Komunikatorka
- Na forumu od: 22. 4. 2005
ja za lisco in beti vem sam mi se nobene niso ble vsec (tiste k so mele tud vecje kosarce) ker cim je zgori velka kosarca so pol tud spodi bol model za staro mamo...js bi pa rada spodi take k bikinke npr. na trakce za zavezat, zgori pa kompakten modrcek....sam ocitno ne bom nkol nasla
keep on smiling:)
-
*Ela* - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 4. 2005
fishi napisal/-a:ja za lisco in beti vem sam mi se nobene niso ble vsec (tiste k so mele tud vecje kosarce) ker cim je zgori velka kosarca so pol tud spodi bol model za staro mamo...js bi pa rada spodi take k bikinke npr. na trakce za zavezat, zgori pa kompakten modrcek....sam ocitno ne bom nkol nasla
ja pol pa si posebaj kupi ne, idi tja gledat ko posebaj prodajajo in si kupiš pač enobarvni sp. del pol pa več barvnih zgornih ko grejo skup al pa kaj takega....ziher boš najdla v zari al pa kakem emporiumu,...tam posebaj prodajajo se mi zdi
al pa najdeš en vredu zg. del pa pol več različnih spodnjih kupiš...kak ti je
no, moje mnenje jas nisem za komplet kopalke, mam raje kombinirano :ertrink:
as if.
-
SIEENA - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 18. 3. 2005
*Ela* napisal/-a:fishi napisal/-a:ja za lisco in beti vem sam mi se nobene niso ble vsec (tiste k so mele tud vecje kosarce) ker cim je zgori velka kosarca so pol tud spodi bol model za staro mamo...js bi pa rada spodi take k bikinke npr. na trakce za zavezat, zgori pa kompakten modrcek....sam ocitno ne bom nkol nasla
ja pol pa si posebaj kupi ne, idi tja gledat ko posebaj prodajajo in si kupiš pač enobarvni sp. del pol pa več barvnih zgornih ko grejo skup al pa kaj takega....ziher boš najdla v zari al pa kakem emporiumu,...tam posebaj prodajajo se mi zdi
al pa najdeš en vredu zg. del pa pol več različnih spodnjih kupiš...kak ti je
no, moje mnenje jas nisem za komplet kopalke, mam raje kombinirano :ertrink:
Kaj pa Skiny, pr Skiny-ju lahko use skup skombiniraš!
This too shall pass.
- p0LhY
- Sramežljivka
- Na forumu od: 9. 10. 2004
fishi napisal/-a:ja za lisco in beti vem sam mi se nobene niso ble vsec (tiste k so mele tud vecje kosarce) ker cim je zgori velka kosarca so pol tud spodi bol model za staro mamo...js bi pa rada spodi take k bikinke npr. na trakce za zavezat, zgori pa kompakten modrcek....sam ocitno ne bom nkol nasla
jst te cist razumem!!! mam isti problem
Time is a great teacher but unfortunately it kills all its pupils.
*Hector Berlioz*
*Hector Berlioz*
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov