Vse o kopalkah
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 2484 prispevkov
• Stran 3 od 166
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 166
Naslednja
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
pri meni pridejo letos v postev victoria's secret
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
-
dragon_fly - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 9. 2004
nancy ima prekrasne modele, sam ne bi vedla kje bi jih trenutn najvec meli na zalogi. fine so, ker se krasno prilegajo tud tistim, ki mamo pov kilce prevec
-
CommandykA - Komunikatorka
- Na forumu od: 3. 11. 2004
- Kraj: Maribor
masy napisal/-a:Ja,jaz sem se zaljubila v vse modele pri VS,pa se ne upam naročit....
tut jaz sem malo skepticna glede tega..samo po moje ne more bit nic narobe...na pageu pisejo vse mere in vse tako da...ne vidim razloga...
Riba plava in rdeca.Bil je bled in bohinj.Srbela ga je peta in sesta.Znal je brat in sestra.
-
Naughty grl - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 9. 2004
- Kraj: Lj
CommandykA napisal/-a:pri meni pridejo letos v postev victoria's secret
pr men tud
- krfjolca
- Kofetarica
- Na forumu od: 24. 11. 2004
Ne vem, za letos bom jest mal pavze naredla (sem si lani kupla kar 3 pare in zmetala ene 50.000), tko da me še peče vest. Sicer pa itak ne bo pretirane potrebe po kopalkah, ker smo morje za letos zamenjal za hribe ...
Drugače pa prisegam na Nancy. Pa še blizu je - za vogalom ...
Drugače pa prisegam na Nancy. Pa še blizu je - za vogalom ...
-
miikena - Cosmofrik
- Na forumu od: 13. 11. 2004
Jz pa letos še nič.. sam bom 100% enkrat proti poletju šla mal u šoping, čeprav mam že preveč kopalk.. sam I love kopalke!
Kupim jih pa pač tam, kjer so mi všeč oz. kamor me nos pelje ... Lani sem jih kupila v Calzedonii ...
Kupim jih pa pač tam, kjer so mi všeč oz. kamor me nos pelje ... Lani sem jih kupila v Calzedonii ...
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!
-
Dalila - Debatorica
- Na forumu od: 5. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
Jaz sem kupla dvoje v New Yorkerju. Predvsem mi je tam všeč, ker ne prodajajo kompletov ampak posamezne kose in lohk sama kombiniram. Pa tud modeli so v redu in niso drage. Jaz mam kopalke itak ponavad sam za eno sezono.
pa pa
-
Ledenka - Debatorica
- Na forumu od: 21. 2. 2005
petuš napisal/-a:ojoj!
ker mam malo manjše joškice me zanima če je katera sprobala kopalke Nancy tiste z gelom, ful me zanima kako se obnesejo
O Nancy kopalkah se pogovarjamo na drugi temi. Poišči z iskalnikom.
Don't worry, be happy!!!
-
Dalila - Debatorica
- Na forumu od: 5. 8. 2004
- Kraj: Ljubljana
nogica napisal/-a:Dalila napisal/-a:Jaz sem kupla dvoje v New Yorkerju.
Uf, pomoje bodo punce kr navalile na kopalke s te trgovine in jih bo mela pomoje vsaka tadruga!
Večino časa sem tako ali tako brez, oz. imam na sebi samo tangice, tako da mi je čisto vseeno. Pa še tiste, ki sem jih kupla res niso nič posebnega, enobarvne, tako, da ne bo lih izstopalo, da imam take kopalke kot večina bejb na plaži. Če bomo pa vse skakale v istih rumenih kopalkah naokoli bo pa to ena taka posebna zabava.
pa pa
Prvi neprebran prispevek • 2484 prispevkov
• Stran 3 od 166
•
Prejšnja
1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 166
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov