Vse o kopalkah
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Mimi_M - Cosmopsiho
- Na forumu od: 24. 11. 2005
- Kraj: Primorska
Nia, saj so lepe !
To si kupla v La Senzi? Kolk pa imajo oni največjo košarico modrčkov?
Ker jaz bi si mogoče tud ene kupla, saj načeloma sem zgoraj brez, ampak za vsak slučaj je fajn imet en modrc, če ne druzga, že zarad kakih toplic pozimi, hehe , pa kakšnega izleta z ladjico na morju...
In kolk bla cena, mi še prosim povej
To si kupla v La Senzi? Kolk pa imajo oni največjo košarico modrčkov?
Ker jaz bi si mogoče tud ene kupla, saj načeloma sem zgoraj brez, ampak za vsak slučaj je fajn imet en modrc, če ne druzga, že zarad kakih toplic pozimi, hehe , pa kakšnega izleta z ladjico na morju...
In kolk bla cena, mi še prosim povej
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Lepe so!
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
- TrixyPixie
- Sramežljivka
- Na forumu od: 25. 2. 2009
- Kraj: The world
Kolk pa kej stanejo kopalke Nancy?
A si jih je že kdaj kira dala delat po meri(baje, da je tudi to mogoče)?
A si jih je že kdaj kira dala delat po meri(baje, da je tudi to mogoče)?
-
Mrs Beauty - Komunikatorka
- Na forumu od: 1. 11. 2006
A ve mogoče katera, če majo večino teh kopalk, ki so na strani od La Senze, tudi v trgovinah pri nas? Kaj pa naročila si jih je že katera preko te strani? Meni jih je par všečnih, sploh tiste temno modre.
"If a guy doesn't call you, he doesn't want to call you. And if a guy treats you like he doesn't give a shit, it's because he doesn't give a shit." (He's Just Not That Into You movie)
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Sam tele so pa že stare, kr sm jih jst že doooug nazaj nekje uzrla, dol padla, kr so narjene direkt zame , ampak jih seveda do nas nikol ni prnesl (kr so ble po moje za ameriški, australski trg). Ahhh, Hawaii .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Yazmeen - Cosmofrik
- Na forumu od: 18. 7. 2006
Takoj, k sm vidla te^^ kopalke, sm si rekla, da te bojo pa zihr Alohi všeč, hibiskusi pa to
Men so pa tele iz H&M-a hude za videt, sam kako bojo pa v resnic zgledale, je pa vprašanje
Men so pa tele iz H&M-a hude za videt, sam kako bojo pa v resnic zgledale, je pa vprašanje
...let's have some fun, this beat is sick, I wanna take a ride on your disco stick...
- mama07
- Sramežljivka
- Na forumu od: 7. 4. 2009
Sm ugotovila da ma Lisca tud lušne modele
npr: tale mi potegne:
http://www.lisca.com/index.php?page=bub ... I&local=si
Bo treba it mal uč vržt
npr: tale mi potegne:
http://www.lisca.com/index.php?page=bub ... I&local=si
Bo treba it mal uč vržt
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov