Vse o kopalkah
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Jaz pa sem se zaljubila v 9. po vrsti in spodnje:
VS itak zmagajo na tej lestvici.
Čeprav nisem prepričana, kako bi izgledal zgornji del kopalk in kolikokrat bi mi zlezle dol, ker nimam ravno A košarice.
VS itak zmagajo na tej lestvici.
Čeprav nisem prepričana, kako bi izgledal zgornji del kopalk in kolikokrat bi mi zlezle dol, ker nimam ravno A košarice.
-
softTouch - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 16. 2. 2007
men je tak model modrčka ful všeč,sam itak eni pašejo eni ne. upam da meni bojo,ker si nameravam ene kupit.kakšne pa so kej cene kopalk v h&m,c&a, new yorkerju?ne mislm celega premoženja za dve krpice dat...
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
V teh trgovinah, ki si jih naštela cene sploh niso gromozanske (kakšna Calzedonia ipd. pa ima kar precej visoke cene, sploh ker imajo tam ločene cene zgornjih in spodnjih delov kopalk). V h&m-u sem si lani kupila ene za 12 € če se ne motim (komplet).
-
a_pikica_a - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 4. 2006
Jaz pa raje zbiram kopalke z 'normalnimi' naramnicami, ker se potem lepo posončiš. Če ne imaš pol črte sredi prsnega koša
I can resist anything but temptation. Oscar Wilde
- sončnica
- Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 2. 2007
*hox* napisal/-a:
Meni tudi, ampak imajo zg. del samo v velikosti A.
Ta na sliki pa res ne zgleda kot, da bi imela A,tak da to pa res čudno. No sej men je kul, več ne rabim k neb mela kaj not dat
-
*kayka* - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
- Kraj: Kranj
rinca napisal/-a:a_pikica_a napisal/-a:Jaz pa raje zbiram kopalke z 'normalnimi' naramnicami, ker se potem lepo posončiš. Če ne imaš pol črte sredi prsnega koša
men so kakršnekoli črte od naramnic
zato se je pa najbol soncat zgorej brez
- sanjaanja
- Cosmopolitanka
- Na forumu od: 24. 10. 2007
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
a_pikica_a napisal/-a:Jaz pa raje zbiram kopalke z 'normalnimi' naramnicami, ker se potem lepo posončiš. Če ne imaš pol črte sredi prsnega koša
Tud jaz. Pa za malo večje prsi je sploh najboljši takšen, ker pri ostalih vse ven hoče.
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
electra* napisal/-a:Men so liscine kopalke letos fuul ušeč..skoraj vsee na tistem linkuu...
kolko so pa prib. cene takih kopalk...?
mislim, da okrog 50 eur.
- matejka**
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 4. 2008
- Kraj: MB
http://www.lisca.com/index.php?page=nap ... I&local=si
te kopalke modre so ful lepe sam pridejo 90 eu. preveeeč.
te kopalke modre so ful lepe sam pridejo 90 eu. preveeeč.
-
*skokica* - Debatorica
- Na forumu od: 1. 4. 2008
90 EUR osebno ne bi dala za kopalke. Mogoče, če bi mi bile res za dol past, ampak ne verjamem. Jaz sem si najljubše kopalke do zdaj kupila za takratnih 2000 SIT.
Sem bila pa včeraj v Nami. Katastrofa. Liscinih nepodloženih kopalk skoraj nimajo, ker se baje ne prodajo. In še celo slišala sem, da je ena prodajalka opozorila drugo, da so pač neke kopalke na lutki nepodložene, če bo katera spraševala, če jih imajo. Kaj res nobena več ne nosi nepodloženih?
Sem bila pa včeraj v Nami. Katastrofa. Liscinih nepodloženih kopalk skoraj nimajo, ker se baje ne prodajo. In še celo slišala sem, da je ena prodajalka opozorila drugo, da so pač neke kopalke na lutki nepodložene, če bo katera spraševala, če jih imajo. Kaj res nobena več ne nosi nepodloženih?
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov