Vse o kopalkah
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- pinanina
- Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 4. 2006
_tejcha napisal/-a:
oooo hudoooo,a kj veš iz kje so te tadruge pa zadnje??
LP
Poglej na : http://www.malibustrings.com
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
za letos si nameravam kupit bikinke z ozkimi trakci. imam ene, ki imajo trak okoli vratu debelejši, pa mi niso tako všeč.
- _tejcha
- Komunikatorka
- Na forumu od: 20. 9. 2007
- Kraj: Gorenjska
pinanina napisal/-a:_tejcha napisal/-a:
oooo hudoooo,a kj veš iz kje so te tadruge pa zadnje??
LP
Poglej na : http://www.malibustrings.com
o super,hvala:)))
-
saarijarvi - Cosmo moderatorka
- Na forumu od: 18. 4. 2007
A ve kera kje prodajajo kopalke z mal večjimi in stabilnejšimi modrci? Pa po možnosti kolkrtolko za pogledat, tisti enobarvni športni mi niso lih neki..
-
*mala* - Cosmopsiho
- Na forumu od: 3. 8. 2004
^^ La senza. Nekaj imajo že na spletu. Vsake toliko dodajo kak nov model. Js še čakam na kakšne ki me bodo res očarala, pa čeprav lani nove kupila.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
-
razmazena_maca - Debatorica
- Na forumu od: 24. 8. 2007
a ve katera kje bi prodajali lepe tanga kopalke? ne bi mela nekih preveč izzivalnih, samo pač da je tanga model oz. lahko tud tist ki je kot tangica v stilu zelo ozko rezanih hlačk na riti(če razume kerak aj mislim )
- Poison Girl
- Kofetarica
- Na forumu od: 26. 1. 2005
^^Brazilke. Jaz mam svoje iz Goldenpointa.
- tamala123xy
- Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 3. 2009
- Kraj: celje
Jzt kopalke kupim kar v new yorkerju al pa v h&M ker se mi zdi da nikjer drugje ne najdem takih da bi mi ble prav(govorim o zgornjem delu) ker drugje so same velike košarice tiste brez podložkov pa mi niso lih ker že tak mam majhna prsa potem pa se mi zdi da mi jih optično še bol pomanjša
and baby when it's love it is not rough it isn't fun...
- lorelaj
- Kofetarica
- Na forumu od: 27. 6. 2005
^^
Meni pa veliko lepše na majhna prsa izpadejo bikinke oz. nepodložene kopalke, kot pa razne h&m kopalke, ki so tako podložene, da se na 100 km vidi, da je samo podložen modrček, joškic pa nič. Seveda pa, vsak se obleče po svojem okusu.
Meni pa veliko lepše na majhna prsa izpadejo bikinke oz. nepodložene kopalke, kot pa razne h&m kopalke, ki so tako podložene, da se na 100 km vidi, da je samo podložen modrček, joškic pa nič. Seveda pa, vsak se obleče po svojem okusu.
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Aha, men tut.
Male, preproste bikinke, dougi, tanki opletajoči štrikci, zame še vedno najlepši plažni komplet .
Male, preproste bikinke, dougi, tanki opletajoči štrikci, zame še vedno najlepši plažni komplet .
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov