Vse o kopalkah
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
*ž@bic@* - Komunikatorka
- Na forumu od: 14. 2. 2007
- Kraj: LubLana*
Js si jih ponavad kupm kr v calzedonii al pa yamammay, bi pa naročila kšne od VS ker so res huude
sm mal brskala po netu pa jih je pouhn hudiih:
..od rine lanske so mi ful lepe sm jih tut js gledala na VS
sm mal brskala po netu pa jih je pouhn hudiih:
..od rine lanske so mi ful lepe sm jih tut js gledala na VS
Loue me..i'm ž@bic@
-
Aloha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 20. 9. 2005
- Kraj: Havajsko otočje
Me preseneča, da me ena taka firma kot je Billabong tak uzorc kopalk . Groza me je živalskih pik, črt, luskin, perja, ... na ljudeh.
Smell the warm and salty air... see a wave reflect a beam... stop and find a pretty shell... make it real your summer dream...
-
Tamarra* - Cosmofrik
- Na forumu od: 7. 8. 2008
Sej jaz tudi v bistvu ne maram kaj preveč teh živalskih vzor ampak te so mi pa noro dobre, pa še metuljčki in zlate vrvice malo popestrijo vse skupaj
We can judge the heart of a man by his treatment of animals." Immanual Kant
-
purple_rain - Cosmopsiho
- Na forumu od: 13. 2. 2006
- Kraj: Lj
To sem se tud jz spraševala...red_rose napisal/-a:kako mate to lanske/letosnje?!?! a lanske stran vrzete, ceprav so se vredu, samo da mate potem nove lahko?!
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 17. Jan. 2010 10:51, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
rinca - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 27. 3. 2006
°PeeKaBoo° napisal/-a:Hmm..mal čudno vprašanje, rinca. Kok je pa pri teh kopalkah spodn del kej visok uzadi? Niso preveč nizke?
ha ha, ne...pokrijejo rit, če te to zanima
za moje pojme še preveč - zadaj jih je več kot pri kakšnem modelu od calzedonie.
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
-
°PeeKaBoo° - Kofetarica
- Na forumu od: 26. 4. 2008
- Kraj: LJuBLjaNa
...
Zadnjič spremenil °PeeKaBoo°, dne 17. Jan. 2010 10:51, skupaj popravljeno 1 krat.
....DeViLiSh LiTTLe AnGeL....
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
densy napisal/-a:Joj jaz bi si tudi letos ene nove kupila. Imam že dve leti iste.
Jaz mam že 5 let iste pa jih kljub rednemu nošenju (ne 2 tedna na dopustu) ne mislim menjat, ker so še vedno v odličnem stanju.
Imaš, da me vikaš!
-
GoldenEye - Komunikatorka
- Na forumu od: 23. 8. 2008
Trapa, a maš kako znano firmo to? Jst vsako leto kupim nove kopalke pa ne zato, ker mi ne bi ble več všeč, ampak zato, ker se mi prc na riti scefrajo. Ene parkrat se vsedem na skalo pa so fuč... Al to, al se mi pa raztegnejo, da vse mahedra okoli; tud strgale so se mi že. Pa sem mela že vse sorte firm - se mi zdi, da so se tiste "neznane" pa bolj pocen znamke bolj obnesle kot pa tadrage...
ancice*, teb bi pa svetovala zgornji del, ki se zaveže okoli vratu.
ancice*, teb bi pa svetovala zgornji del, ki se zaveže okoli vratu.
-
trapa - Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2005
- Kraj: Koper
Če sem poštena mislim, da sem mela z zadnjimi kopalkami predvsem srečo. Do zadnjega nakupa sem zaradi oguljenosti in posledične prozornosti menjala približno 2 para kopalk na leto.
Tele zadnje so Benettonove, kupljene v Trstu, so pa dvojne (jih lahko nosim obrnjene na eno ali drugo stran). Kot sem že omenla, sklepam, da sem mela srečo, ker so tudi tu punce prešimfale, da njihove kopalke niso jake kakovosti. Hitim trkat po lesu, da bi zdržale čim dlje.
Tele zadnje so Benettonove, kupljene v Trstu, so pa dvojne (jih lahko nosim obrnjene na eno ali drugo stran). Kot sem že omenla, sklepam, da sem mela srečo, ker so tudi tu punce prešimfale, da njihove kopalke niso jake kakovosti. Hitim trkat po lesu, da bi zdržale čim dlje.
Imaš, da me vikaš!
-
hruška :) - Komunikatorka
- Na forumu od: 12. 5. 2008
- Kraj: lj
js mam dvoje benettonove kopalke (ene mam že 3, 4 leta in so še vedno kot nove) na žalost jih bom mogla letos dat stran, ker se mi je rit zmanjšala in mi kr visijo se mi pa tut zdi, da so benettonove kopalke iz takih prijetnih in mehkih materialov
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov