Visoke pete

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
rammsteingirl
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 28. 5. 2005
Kraj: Gorenjska

Neprebrana objavaNapisal/-a rammsteingirl » 14. Jun. 2005 16:37

sovražm petke..obožujem pa superge na kakršenkol način...vedno na mojih nogah :)
birikina
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 6. 4. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a birikina » 15. Jun. 2005 20:09

petke? nikoli jih nimam.....ne zato da jih nebi marala..... amapk še tko se dokaj visoka... pa še petke... bi bla Guliverka :P
Sm jih pa imela za maturantski ples.. drugi dan sm pa hodla ko štorkla..... :) awwwwwwa
[ razmišljaj o velikih rečeh, uživaj pa v drobnih zadovoljstvih ]
marilyn
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 21. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a marilyn » 16. Jun. 2005 10:48

Petke? Ne, hvala! Rolerji? Enak odgovor in zelo podoben občutek nemoči :roll:
Nadine
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 3. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Nadine » 03. Jul. 2005 19:16

rada nosim petke, ker nardijo ful lepšo in dalšo nogo! obvezno mora bit tanka peta! :D
me pa zanima neki, ko je ena omenjala tiste gel blazinice party feet, kje se jih kupi? v milerju sem enkrat nekaj gledala, pa nisem zasledila nič tazga (no, mogoče pa nisem gledala na pravi polici :? :roll: )
Uporabniški avatar
Mašy
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 15. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Mašy » 03. Jul. 2005 19:54

Nikol še nism nosila petk in mi tut ni do tega. Obožujem svoje all-starke in simplce. To je to. Pozim pa kšni škornčki-brez petke. Jah, sto ljudi-sto čudi :cool:
Be happy!!!
Uporabniški avatar
Pikolinca
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Pikolinca » 03. Jul. 2005 20:41

Jst sm pa nosla petke edin na valeti in birmi... sem preživela..in tut fajn sm se v njih počutla.. sam mi je le bil lepši filing ko sm se preobula v čakse pol nazaj :D Drgač me pa prime kdaj da bi si kašne kupla...pa mal tko hodla okol v njih :)
glamBABY
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 1. 6. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a glamBABY » 04. Jul. 2005 13:47

micamaca napisal/-a:
glamBABY napisal/-a:ja jst sm si lih v soboto v zari kupila 6parov :D :D :D
črne škornje s peto,sandale s kristalčki,sandale s polno pet v videzu kače,zlate sandalčke pa bele pa take bež z rožico in sm full zadovolna hehe to mi je bla nagrada za opravljen popravni izpit hihi :oops:

:eek: :eek: ... 6 parov na en dan... pišuka to je skor za v guinessovo knjigo rekordov :D ... a tm sploh majo tolk različnih čevljev :gruebel:

imajo imajop skori sm pa vse police spraznla ja :oops: :D :D
La*Perla to pa itak čevlji morjo bit vedno pri roki -novi- ker nikol se ne ve kdaj jih boš rabu hehe nikol jih ni9 preveč :D :D :D
Pascale
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a Pascale » 04. Jul. 2005 14:21

Petke, petke, obvezno petke. jaz imam samo ene supergice brez petk. Bi skoraj nujno rabila še kakšne čevlje, a kaj ko so tako grdi. Pozimi je ful kriza, ker se lepi škornji s peto in plundra in sneg ne razumejo najbolje. Imam okrog 30 parov čevljev. Povprečno dam zanje 50 eur. ker mi itak ne bojo sto let všeč, je brezveze dat več, manj je pa že problem z videzom plastičnosti in cenenosti. Kar se pa Zarinih tiče, so čist povprečni. Nič ne razpadejo, so pa manj kvalitetni in udobni kot npr. Pekotovi.
Pa še na temo ponaredkov. Če vidi punco na cesti, ki ma Fendijevo torbico, bo večina (ki jih to zanima, seveda) itak najprej pomislila, da je fake. Kje je potem smisel?? jaz imam Guccijevo uro (oz tri) pa dve torbici in z veseljem povem, da je ena stala 15 eur. Je zabavno. Torbica je ful čedna, ko bo razpadla jo bom pa stran vrgla in me ne bo bolela glava.
Uporabniški avatar
MIGRENA
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 6. 5. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a MIGRENA » 04. Jul. 2005 14:28

jest mam tut ful rada petke, itak jih lah nosiš in na kavbojke, hlače, kiklce...
edino poleti sm bl v kšnih japankah pa natikačah, pozimi pa obvezno petke, ampak ne une ful velke pete - tko 3-4 cm je zame lih prov :flower:
bejby
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 4. 7. 2005
Kraj: Maribor

Neprebrana objavaNapisal/-a bejby » 04. Jul. 2005 15:08

Sicer je tak, da čeveljčke obožujem, ampak nekako imam vedno težave z njimi...ponavadi imam otečene noge, tako da ne preveč rada segam po njih.Moram priznat, da pa vedno petke zažigajo, čeprav so včasih lahko prav moteče. :wink:
Uporabniški avatar
***TaDeKa***
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 7. 7. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a ***TaDeKa*** » 07. Jul. 2005 15:30

jst nism lih tok stara da bi nosila ne vem kok petke čeprov majo moje kolegice že kr dost petke ampak nisem tista da bi bla ful usekana na visko petke. mam ene iz bate k sm dala za njih too much ampak je bla special prložnost tko da sm jih pač kupla. majo bol nizko petko in so čist poeltni.
je pa res da punce, ki so pač samo mladenke in nič več-ne glede na to kakšne pete nosijo. govorim o starosti 15,16.........saj kdaj že ne pa za v šolo itd(tudi to se dogaja).... :D
smile like u mean it!!
Uporabniški avatar
orion lady
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 1. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a orion lady » 08. Jul. 2005 13:06

Občasno jih nosim. Se pa tud sama sprašujem od kje vam denar za toliko parov.Jest hodim v službo pa si ne morem privoščit recimo par parov na mesc.
Uporabniški avatar
MySelf
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 3. 3. 2005
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a MySelf » 08. Jul. 2005 17:25

jz pa ne morem nosit petk ker sm e tko dost velika (180) :cry: pa tko so mi lepi cevlji s petkam, podplatom ...
no sj cist majckene petke mam samo to ni to :(
krfjolca
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 24. 11. 2004

Neprebrana objavaNapisal/-a krfjolca » 12. Jul. 2005 17:51

Jest nosim petke kar pogosto. Ampak samo za kratke ture, ker pol me hitro začnejo noge bolet.
Uporabniški avatar
girl007
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 30. 7. 2004
Kraj: Kranj

Neprebrana objavaNapisal/-a girl007 » 12. Jul. 2005 20:04

a morš bit to tip za pete al se da navadt? kako?
pomoje da jest nikol nam znela v petah hodt
LJUBEZEN je tista gonilna sila, ki dela dan drugačen in življenje lepše, ljubezen je nekaj skrivnostnega, lepega in nerazložljivega.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov