Visoke pete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
inchy84 - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 10. 11. 2004
- Kraj: Trbovlje
mela petke sam 2 dni obute en dan pred maturancam in na dan maturanca (noge so me tok bolele, da še 2 dni po tem nisem mogla normaln hodit ) sej ne, da mi nebi ble všeč, samo pač se v šuhih brez petke bolj udobno počutim
-
pjotra - Debatorica
- Na forumu od: 25. 8. 2004
uršy: Jaz si v Outletu nakupim pač te čevlje, ki so. V glavnem se da dobiti takoj po kakšni reviji kakšne vzorčne modele, pa ponavadi so samo v eni številki. In glede nato, da imajo italijanke noge od 35-37, mam jaz full srečo, ker 39 jim full ostaja in jih totalno znižajo. Te čevlje iz modnih revij pa znižajo tudi zato, ker jih je za par minut imela že ena manekenka na sebi. Ostali modeli, ki ostanejo, pa so iz prejšnjih sezon. Tako, da si jaz ponavadi nakupim klasične; npr. navadne črne špičaste salonarje, ker jih pač skoz rabim. Mi je pa Prada všeč zato, ker ima take modele, da se moji nogi idealno prilegajo. Jaz naprimer težko dobim kakšne sandale s paščki, ker so mi vsi preširoki. Pradini so mi čisto prav, pa še iz malo mehkejšega usnja so narejeni. Isto je pri Gucciju. Versacejevi čevlji so mi tud všeč, samo sem si kupila ene škornje iz nojevega usnja, pa so čisto pretrdi zame. Tako, da z Versacejem sem zaključila. Drugače pa tudi jaz nosim teniske in športne čevlje, da ne boste mislili, da sem tok fina, da sam to nosim. Mi je pa še zmerom najbolj pomembno, da poleti ob sandalah vedno izvršena pedikura in vedno čisti čevlji.
- urshy_
- Sramežljivka
- Na forumu od: 17. 10. 2004
- Kraj: Kranj
No, pa se moj komentar. Jst mam tud rada petke, sam jih bl mal nosm. Pa mam rajs cevlje s siroko petko, k pa une z ozko. rajs normaln hodm, k pa da se u unih cevljih pobijem in spravm v sramoto
Pa pomoje sploh ni tok pomembn kaksne cevlje mas oz. da mas petke, ampak da se ti sam dobr pocuts v njih. pa tud ce so to superge. ce jih znas nost in se dobr pocuts, lohk velik bols zgledas k pa ena u ne vem kaksnih petkah k se lom na 3 sihte.
Pa pomoje sploh ni tok pomembn kaksne cevlje mas oz. da mas petke, ampak da se ti sam dobr pocuts v njih. pa tud ce so to superge. ce jih znas nost in se dobr pocuts, lohk velik bols zgledas k pa ena u ne vem kaksnih petkah k se lom na 3 sihte.
- Edinstvena
- Komunikatorka
- Na forumu od: 21. 11. 2004
- Kraj: Maribor
hei!!! tak..za vsaki dan ponavadi adidaske pol zvečer pa kaj bol sexy... petke sicr je pa najbol pomembno da se v čevlih dobro počutimo!!!
-
*missy* - Kršitelj/ica 1. stopnje
- Na forumu od: 10. 11. 2004
jaz full rada občasno obujem čevlje s petko, ker se počutim full drugače kot v čevljih brez pete. sicer pa mislim da tudi ženska ki nima obutih čevljev s peto lahko izgleda sexy. lahko pa ženska s čevlji s peto zgleda butasto, ker jih recimo ne zna nosit...čist odvisno...
bolje ljubiti in izgubiti, kot nikoli ljubiti
me to you
me to you
-
Happy - Sramežljivka
- Na forumu od: 27. 11. 2004
- Kraj: Ljubljana
Čim dalj od mene stran prosm. Prisegam na nepetke. V njih se najbolj udobn počutm pa še pol mi je ful smešn gledat kšne ženske k se lomjo v petkah.
Med očmi je še dovolj prostora. Razmišljajmo. Videli bomo stvari, ki jih zaradi oči spregledamo.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov