Visoke pete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
Prvi neprebran prispevek • 470 prispevkov
• Stran 30 od 32
•
Prejšnja
1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32
Naslednja
-
claire - Cosmopsiho
- Na forumu od: 19. 3. 2008
xmoda? svašta. če ženska v čevljih samo leži (ker ti čevlji niso za v javnost), ni treba bit neka strašna kvaliteta.
tak šit od čevlja bi dobila za 5€, če bi mi bilo v interesu.
pa manjka kak model s tigrastim vzorcem.
tak šit od čevlja bi dobila za 5€, če bi mi bilo v interesu.
pa manjka kak model s tigrastim vzorcem.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
- anciiika333
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 8. 2010
Kje bi dobila takšne v Ljubljani, pa da bi bili po možnosti sivi/črni/modri in pa spredaj odprti?
- nikoleta000ful
- Sramežljivka
- Na forumu od: 23. 3. 2011
sem mnenja, da čevlji z visoko peto polejšajo ženske noge, jih naredijo daljše in še kot celota deluješ veliko bolj ženstveno.
sama sem zares ljubiteljica petk. višje kot so petke, raje jih imam ampak če petk nisi navajena in v njih ne znaš hoditi, si za začetek kupi malo nižjo peto. ko boš v njih hodila sproščeno in ne boš mislila na vsak korak, ki ga narediš, boš pripravljena na kakšen centimeter višjo petko. tako stopnuješ in čez čas ti niti čevlji z 10cm petko ne bodo problem.
tistu miu miu čevlji se pa strinjam, da so božanski...
ampak nikar si ne kupi že na začetku čevlje z vrtoglavo petko (sploh ne take z zelo tanko), ker potem izgledaš zelo nerodno in smešno
sama sem zares ljubiteljica petk. višje kot so petke, raje jih imam ampak če petk nisi navajena in v njih ne znaš hoditi, si za začetek kupi malo nižjo peto. ko boš v njih hodila sproščeno in ne boš mislila na vsak korak, ki ga narediš, boš pripravljena na kakšen centimeter višjo petko. tako stopnuješ in čez čas ti niti čevlji z 10cm petko ne bodo problem.
tistu miu miu čevlji se pa strinjam, da so božanski...
ampak nikar si ne kupi že na začetku čevlje z vrtoglavo petko (sploh ne take z zelo tanko), ker potem izgledaš zelo nerodno in smešno
never say never...
-
kikyca - Cosmopsiho
- Na forumu od: 17. 9. 2006
Ene, ki so mi celo luškane, bi jih tud obula ampak obvezno v drugi barvi... ker je za mene tale oranžna čisto preveč živa (ampak verjetno jih ravno barva naredi bolj posebne). Me je fasciniralo, da so design 12-letnika (Peko by Pietro Bonacina).
Yada, yada, yada...
-
Annie.com - Sramežljivka
- Na forumu od: 28. 7. 2011
Moj prvi par čevljev z visoko peto je imel 7 cm visoko peto. Sem začela s hojo po stanovanju, potem pa sčasoma šla "sprobat" še zunanje okolje. Pa sej je kr šlo no!
Najraje nosim tiste z malo širšo peto, ki se proti tlem oža.. Ali pa s polno peto Mi delujejo lepše kot tiste ozke petke. Pa še bojim se, da bi v tistih res poletela po tleh!
Najraje nosim tiste z malo širšo peto, ki se proti tlem oža.. Ali pa s polno peto Mi delujejo lepše kot tiste ozke petke. Pa še bojim se, da bi v tistih res poletela po tleh!
Nobena mačka ni samo navadna mačka.
- Zendaya
- Sramežljivka
- Na forumu od: 4. 8. 2011
Anjeske napisal/-a:Ja in kaj potem, če si višja od vseh ostalih? To pa res ne sme biti izgovor, da ne obuješ čevljev z visoko peto. Sploh, če jih rada nosiš!
Jaz jih rada obujem za kakšne bolj slovesne priložnosti, ali pa kar tako, kadar mi zapaše.
Noge si odreži...sigurno boš manjša
-
Dead_kid - Kofetarica
- Na forumu od: 13. 11. 2006
Zendaya napisal/-a:Anjeske napisal/-a:Ja in kaj potem, če si višja od vseh ostalih? To pa res ne sme biti izgovor, da ne obuješ čevljev z visoko peto. Sploh, če jih rada nosiš!
Jaz jih rada obujem za kakšne bolj slovesne priložnosti, ali pa kar tako, kadar mi zapaše.
Noge si odreži...sigurno boš manjša
Ohhhh hvala za tak bistroumen odgovor..
Ja, vem, ampak vseeno mi je kar nelagodno.. Glede na to, da sem potem res višja od vseh.. Bom počasi začela s faksom
You migt think i ain't worth a dollar, but i feel like a millionare.
- sirova štručka
- Cosmopsiho
- Na forumu od: 9. 12. 2009
...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 14:36, skupaj popravljeno 1 krat.
Prvi neprebran prispevek • 470 prispevkov
• Stran 30 od 32
•
Prejšnja
1 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32
Naslednja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov