Visoke pete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- Baby*
- Komunikatorka
- Na forumu od: 13. 10. 2009
Js mam pa miljon šuhov z visoko peto takšnih in drugačnih. že zaradi službe sem se jih čisto navadla in mi je fajn edino kar me moti ko sva s fantom je manjši od mene...če nimam petk sva nekje idte velikosti ko imam pa petke pa sem seveda večja
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Jaz vozim tudi v petah (enkrat tudi na daljšo vožnjo). Sem nekako že navajena...
-
vseenomiska23 - Komunikatorka
- Na forumu od: 24. 5. 2009
jaz tut za na fax pa trgovino obujem nizke, če pa grem kam ven al pa na rojstni dan pa petke do 8cm
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Jaz včasih tudi za pohod po trgovinah obujem petke, ker če dlje časa hodim, me noge bolijo ne glede na to, ali imam čevlje brez pete ali z visoko peto. Če so čevlji udobni, me noge ne bolijo nič bolj kot bi me v športnih copatih, če grem na daljši "sprehod" po trgovinah.
-
Coco.Chanel.* - Sramežljivka
- Na forumu od: 18. 10. 2009
Meni so petke zeloo zeloo všeč in rada jih gledam v trgovini ali pa na ženskah, ker se mi zdijo res...ženstvene ampak sama jih pa še nisem nikoli obula, ker za sebe vseeno prisegam na odobje :] ampak jih je pa lepo videti na kakšni urejeni ženski :]
-
KittyCat - Komunikatorka
- Na forumu od: 9. 8. 2007
- Kraj: Ljubljana
moj frend pravi, da se mu zdi ful dobro, ko sem zraven njega v petkah in skoraj glavo višja
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov