Visoke pete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
rammsteingirl - Cosmopolitanka
- Na forumu od: 28. 5. 2005
- Kraj: Gorenjska
mene pa petke čakajo kasneje, ko bom malo starejša
drugače so mi ful lepi čevlji s peto, ampak žal ne znam hoditi v njih, ne vem, kdaj se bom naučila.
drugače so mi ful lepi čevlji s peto, ampak žal ne znam hoditi v njih, ne vem, kdaj se bom naučila.
-
smiley_ka - Sramežljivka
- Na forumu od: 19. 10. 2006
ja js tud obožujem visoke petke čeprav sm visoka okol 175cm...včasih mi mal čudno k so punce z mano mal manjše...ampak se ne sekiram velik, počutim se velik bolše v visokih...manjših pet od 8cm sploh ne gledam k mi niso tko všeč...tak da večinoma mam 10cm )
aia pa noge me ne bolijo tko zelo, mal več se gibaš da nisi skoz na enem mestu pa sploh ne čutiš )
aia pa noge me ne bolijo tko zelo, mal več se gibaš da nisi skoz na enem mestu pa sploh ne čutiš )
- spice girl
- Cosmofrik
- Na forumu od: 31. 3. 2008
Tuki še ena, ki obožuje pete. Sicer sem visoka 175cm, a jih nosim brez problema. Ponavadi okrog 10cm, imam pa tudi višje. Se pa ne sekiram, če drugi zgledajo manjši kot jaz.
-
Blondie7 - Komunikatorka
- Na forumu od: 28. 3. 2009
- Kraj: Maribor
Nora na pete!!!!! Imam (samo) 166cm tak da mi pete še kako prav pridejo v sobi z večjimi ljudmi. Drugače pa mislim da pod 180cm sploh ne zgleda "gigantsko" če vidim žensko, ki zna hodit v petah. edino če ženska nima ravne drže oz. je sključena, pol zgleda čudno...
-
Peterca18 - Debatorica
- Na forumu od: 1. 1. 2006
- Kraj: Ljubljana
^^ meni tudi grdo zgleda če ženska nosi pete in ima sključeno držo. Ali pa če v petkah hodi kot kobila. Jaz rada nosim petke, ampak dokler nisem znala hodit z njimi, sem za v javnost nosila balerinke. Ker grda hoja pokvari vso lepoto čevljev
sicer pa imam 168 cm in se tudi v petkah ne počutim previsoka, ker je večina mojih frendic podobne velikosti, moj fant pa je itak ful višji od mene in ga v nobenih petkah ne "prerastem"
sicer pa imam 168 cm in se tudi v petkah ne počutim previsoka, ker je večina mojih frendic podobne velikosti, moj fant pa je itak ful višji od mene in ga v nobenih petkah ne "prerastem"
Ko bom velika, bom Lara Croft.
-
Seyfullah - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 6. 2009
- Kraj: Ljubljana
Men je full lepo,če ženska nosi petke,sploh pa naredijo noge full sexy pa daljše...Sama jih rada obujem sam k me kmal začnejo boleti noge sploh pa če moram peš iz službe domov hhehe...Drugače mam pa raj kake balerinke ali pa superge
***Everything is possible...Impossible just takes a while longer***
-
densy - Cosmofrik
- Na forumu od: 5. 3. 2006
obožujem petke. Samo morajo biti vsaj 8 cm..
Ogabni so mi čevlji, ki imajo tanko 2 cm petko.. fuuuuj
Ogabni so mi čevlji, ki imajo tanko 2 cm petko.. fuuuuj
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Men so sicer visoke petke ful lepe ampak jaz imam pa že v štumfih 180 cm tko, da se v prav v visoke petke ne spravim mogoče tko res par cm, drgač sm večinoma večja kt 90% ljudi okrog.
-
Tamala_mrha - Cosmopsiho
- Na forumu od: 21. 10. 2006
Meni je pa grozno videt v petkah punce (ali celo starejše ženske), ki ne znajo hodit v njih in imam občutek, da se bodo vsak čas zlomile, sploh če so že tako ali tako visoke. Potem bolje, da ne obuje petk kot pa da se matra v njih. No, jaz ne nosim pogosto petk, ampak za žurat skoraj vedno.
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov