Visoke pete

Novosti, trendi...

Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine

Uporabniški avatar
hudičkica
Sramežljivka
Sramežljivka
Na forumu od: 28. 12. 2004
Kraj: ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a hudičkica » 03. Feb. 2007 23:50

joooj obožujm te čevlčke s petkami :), pa mela bi jih skoooz, doklr mi ne bi noge odpadle hehe, sam k mam ful probleme, da jih najdm, k mi nubene niso prou, me zmeri uspredi tiščijo :s, čudne nogice mam :cry:
Quien se juega con fuego se quema
Uporabniški avatar
Tamala_mrha
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Na forumu od: 21. 10. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a Tamala_mrha » 28. Jun. 2008 8:08

I simply adore high heels! :heiss: Je pa treba znati izbrati pravi model čeveljcev, to je dejstvo. Čevlji se morajo prilegati stopalu, biti udobni in kvalitetni, da ne izgubimo pete sredi mesta (nasploh nikjer je ne smemo :D). Meni se še to na srečo ni zgodilo (moram potrkat na les), pa upam, da se mi tudi nikoli ne bo. Zadnje, kar si želim, je namreč to, da bom z eno nogo hodila z visoko peto, na drugi pa z odlomljeno (brez pete). :lach: Drugače pa je doma fajn vadit pred velikim ogledalom. :wink:
Uporabniški avatar
srčica*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 20. 6. 2005
Kraj: v njegovem srčku

Neprebrana objavaNapisal/-a srčica* » 28. Jun. 2008 10:32

jaz pa ne upam s petami v javnost, ker me je preveč strah, da se bo peta zlomala, ali pa da se bom jaz zlomala... čeprav čevlji zgledajo totalno sexy...

upam, da je peta dovolj trdna... kupla sem jih v akciji, so prišli takrat 24 evrov... jaz mislim, da bi to že mroačl biti dovolj trden čevelj...

hoja sama mi ni problem... meni je težko plesat z njimi... ful hitro me noge začnejo bolet, če pa hodim pa ni take panike... in večkrat bi jih rada obula, ko gremo na kako pijačo, ampak ne upam, ker nikoli ne veš, če si bomo potem še zmislili it plesat... jaz pa s temi petami... av moje noge

:(

kakšna ideja, kako utrdit noge, da te ne bolijo, ko plešeš z visoko peto?
"moški znajo odlično povedati svoje zadnje besede in oditi z odra"
Uporabniški avatar
[She.]
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 5. 5. 2008
Kraj: Bora Bora

Neprebrana objavaNapisal/-a [She.] » 28. Jun. 2008 11:32

jst si zlo rada kupim čeule z visoko peto, samo po določenem času me začnejo bolet noge. obujem jih sam če grem kam zvečjr (vertigo,...), za vn čene nikoli.. edino cokle z nižjo petko..:D
..quello che c'e' in fondo al cuore non muore mai.. :*
Uporabniški avatar
*AnNy
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 27. 12. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *AnNy » 28. Jun. 2008 11:37

jst mam ene čevlje z visoko peto, kr drgač jih ne nosm, k sm dost visoka.mogla sm jih pa nabavt za tečaj manekenske hoje :D trenutn jih mam za u službo in zdj prov elegantno hodm.na tem tečaju sm se naučila, tko da se morm pohvalt da mi gre super :D
Uporabniški avatar
[vanessa]
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 14. 3. 2008
Kraj: In your worst nightmare near hell :)

Neprebrana objavaNapisal/-a [vanessa] » 28. Jun. 2008 12:30

enkrat sm si probala visoke špičake od sestre in sm se skori ubila (hodila sm pa ku da bi mela kouc u riti) :D ne ne, to ni zame.. nimam živcev za se naučit hodit v huge petkah.. niti ni priložnosti za si jih obut (za it kam vn zvečer mam sekjtrce al pa če čem bit malo bolj "fina" pa balerinke).. so mi pa vseeno ful lepe čevlje z visokimi petkami :D
Everything is okay in the end.. If it's not okay then it's not the end.
*kristyna*
Komunikatorka
Komunikatorka
Na forumu od: 7. 1. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a *kristyna* » 28. Jun. 2008 12:50

Že od majhnega se rada afnam v visokih petah. Višje kot so boljše so. Menda da hodim dobro v njih. Ne vem in se niti nisem poglabljala. Ampak da bi katere imela doma pa ne. Nosila jih tako ali tako nebi (ni priložnosti-->za ven moram imeti nekaj nizkega ker se grem vedno znoret) za prah nabirat imam pa dovolj drugih stvari. So mi všeč, ampak jih nimam.

Najgrše je pa ko ženska ne zna v petah hodit. Nikoli ne bom pozabila ''fazanke'' na šolskem plesu. Res hud stayling je imela vse lepo in orav dokler ni začela hodit. Groza.
Love me or leave me. Hey! Where''s everybody going??
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 28. Jun. 2008 13:22

jaz mam pa kar nekaj visokih petk doma. in sploh se mi zdi ženska postava dosti bolj huda s petami, ki podaljšajo noge. čeprav sama niti ne nosim petk, razen za kakšne malo bolj svečane priložnosti. ker nekam na pijačke ali disko mi nekak ni, da bi to nosila.
sicer pa bo sigurno več priložnosti za petke, ko bo resna služba. :cool:
*urškica*
Debatorica
Debatorica
Na forumu od: 3. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a *urškica* » 28. Jun. 2008 20:40

Js pete nosim že ful dolg.V oš sm mela v zadnjem razredu ene škornje z 1,5 cm,kar tk ni nč :) .Pol pa v sš sm začela bol konc 2.letnika,pa 3.letnik skos.Prej nism zato,kr morm zjutri najprej do vlaka peš it,pa na vlak,pa do šole,pa vse ponovit še po pouku.Sam zdj jih kr večinoma skos nosim.Če grem vn pol mam 10cm,pa čist normaln plešem ves čas.Pa ful bolš se v petkih počutm,kr sm višja pa lepš noga zgleda.
Uporabniški avatar
rachka_
Cosmofrik
Cosmofrik
Na forumu od: 21. 11. 2005
Kraj: hollywood

Neprebrana objavaNapisal/-a rachka_ » 29. Jun. 2008 9:58

ful mam rada petke, kr res potegnejo tisto sexy stran iz tebe.. jih pa bolj redko nosim, samo takrat če res grem v mesto al pa kam izključno za kako kavico al pa sprehod po trgovinicah. vglavnem pa sem cel dan zdoma in morm ful laufat okrog..pa še šiht mam taki da niso petke prav priročne..se pravi jih bolj redko dam gor.
"And those who were seen dancing were thought to be insane by those who could not hear the music." F. W. Nietzsche
Uporabniški avatar
missy*
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 7. 8. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a missy* » 29. Jun. 2008 12:16

ce se le da, jih obujem. Najraje tiste 10+ in se kaksen cm podplata spredaj. Najvisjo petko imam 12cm, pa se v njih pocutim kot v supergah :) je pa res da je tudi odvisno od modela cevlja. Ene sandale imam s petko 8cm in komaj hodim v njih. Poleti cimvec petke, pozimi pa odvisno od priloznosti :)
ana27
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 13. 3. 2008
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objavaNapisal/-a ana27 » 29. Jun. 2008 14:07

Ne nosim petk. In sploh ne vem kako lahko tiste, ki nosite 10 cm pete, sploh hodite.
Meni je takšna peta totalno grda, še toliko bolj pa, ko 90% žensk z njimi sploh ne zna hodit.
legally blonde
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 2. 1. 2005

Neprebrana objavaNapisal/-a legally blonde » 29. Jun. 2008 17:18

Jah, ce je teb grdo, ni nujno, da je tut drugim. 10 cm pete so lohk tut lepe, glede hoje u njih je pa cist odvisno kok so dobr narjeni cevlji. Se pa strinjam, da je treba znat hodt u njih, drgac bols da jih ne obujs.
orhideja1
Kofetarica
Kofetarica
Na forumu od: 29. 10. 2007

Neprebrana objavaNapisal/-a orhideja1 » 29. Jun. 2008 22:13

Pomoje je povedala samo svoje mnenje. Saj ni rekla, da mora biti tudi vam grdo, ampak da je njej grdo. In jaz se strinjam z njo, da ni gršega na ženski kot visoke pete, če ne zna v njih hodit, oz. če je ženska velika, ji za moj okus sploh ne pašejo.
Uporabniški avatar
gaby_
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Na forumu od: 22. 8. 2006

Neprebrana objavaNapisal/-a gaby_ » 30. Jun. 2008 8:56

visoka peta naredi žensko elegantno, edinstveno. in verjamem, da si nobena mladenka ali gospa ne bi obula 10cm pet, če v njih dejansko ne bi znala hoditi. tista, kateri so to zgodi, pa misli, da so visoke pete samo za vzbujenje pozornosti.

sicer pa, hoja v 10cm petah je velika umetnost.

meni ni napačno, če visoka ženska nosi pete. odvisno je, kako visoka je v mislih. recimo, tam do 180cm bi petke za svečano priložnost še šle, dalje je bolje da obuje balerinke. je pa nujno, da ima spremljevalca potem vsaj tako visokega kot je sama. drugače zgleda prostaško in smešno. (meni!)

aja, pa tiste ki so 180cm-nisem mislila, da si obujejo ravno 10cm pete. že nižje petke so dovolj, da je ženska malo bolj elegantna.

Vrni se na Moda

Kdo je na strani

Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov