Visoke pete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
Jaz sem si danes prvič kupila čevlje s peto. Za v prvo sem si vzela bolj nizko peto. Sem pa gledala na to, da sem takoj ko sem obula čevelj se uredu pučutila. Tako, da zdaj čakam priložnost, da jih dam gor.
S hojo pa mislim, da sploh nimam problemov.
S hojo pa mislim, da sploh nimam problemov.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
- tjaska
- Kofetarica
- Na forumu od: 12. 8. 2004
Meni so tanke pete naravnost nagravžne Nimam nič proti njim, če jih drugi nosijo (pač vsak nosi to, kar mu je všeč) - prav tako kot nimam nič proti temu, da ima nekdo na primer špičake
Ampak meni osebno so grous.
Jaz imam raje na primer wedges:
Tudi te čeveljčke še kdaj obujem (peta ni pretanka, moti me le to, ker je visoka le 8cm):
No, tile čeveljčki imajo pa izjemno nizko peto in jih zelo zelo redko obujem, ker ne znam hodit v njih So pa spredaj lepo zaokroženi - na trikotnik, ampak zaokroženi, če veste kaj mislim.
In za konec... Najpopolnejša peta ever made!!! Moji najljubši čeveljčki:
No pa še my brand new flats (ja, res nimajo petk!), ki so mi zeloooo všeč in sem se danes s piščetom (SIEENA) učila hodit v njih Super mi že gre!
Ampak meni osebno so grous.
Jaz imam raje na primer wedges:
Tudi te čeveljčke še kdaj obujem (peta ni pretanka, moti me le to, ker je visoka le 8cm):
No, tile čeveljčki imajo pa izjemno nizko peto in jih zelo zelo redko obujem, ker ne znam hodit v njih So pa spredaj lepo zaokroženi - na trikotnik, ampak zaokroženi, če veste kaj mislim.
In za konec... Najpopolnejša peta ever made!!! Moji najljubši čeveljčki:
No pa še my brand new flats (ja, res nimajo petk!), ki so mi zeloooo všeč in sem se danes s piščetom (SIEENA) učila hodit v njih Super mi že gre!
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
- Kraj: Ljubljana
tole je samo za v spalnico
čeprav morm rečt da prvič vidim kaj takega...
definitivno povedat, kramer, samo ne direktno da je ne bo kap zadela... začneš z čevlji ki jih ima doma, pol ji pa enkrat čez nekaj časa kupiš tele za darilo...
čeprav morm rečt da prvič vidim kaj takega...
definitivno povedat, kramer, samo ne direktno da je ne bo kap zadela... začneš z čevlji ki jih ima doma, pol ji pa enkrat čez nekaj časa kupiš tele za darilo...
-
black_mamba - Komunikatorka
- Na forumu od: 10. 2. 2006
Js sem jih mela pa za birmo in od takrat jih skoz nosim.
Sometimes I wanna cry, sometimes I wanna die, but sometimes I wanna live my fu**ing cruel life!
-
sinička - Debatorica
- Na forumu od: 8. 4. 2005
- Kraj: Ljubljana
jst obujem petke sam za posebne priložnosti... recimo, nazadnje sm jih obula v sredo, ko se šla na baletno predstavo, pa še te majo kr nizko in debelo peto
drugače jih pa ne nosim, ker me enostavno ne pritegnejo... pa še hodt ne znam v njih (ok, z vajo bi se že naučila, ampak pustmo zdj to )
drugače jih pa ne nosim, ker me enostavno ne pritegnejo... pa še hodt ne znam v njih (ok, z vajo bi se že naučila, ampak pustmo zdj to )
-
smotkica_ - Kofetarica
- Na forumu od: 11. 1. 2005
Meni isto full ne pašejo pete na visoke punce. Kr take štoraste se mi zdijo. Drugače pa sem imela včeraj prvič svoje nove čevlje s peto gor pa me k sreči niso nič užulile ali kar koli...so full uredu.
...če ljubezen nosiš v sebi...potem jo vedno tudi srečaš...
-
*_nincy_* - Kofetarica
- Na forumu od: 7. 2. 2006
Ja pete nosim...res da ne vsak dan....sploh,če gremo žurati ali pa kar koli za kar se je lepo malo pošmekat imam jaz 100% petke gor...jih mam pa tut kar dost parou...raznih baru.....sploh imam pa veliko škornjev enako vseh baru ...mah jz sm psihič na petke tko da kupim potem jih pa sploh tok velik ne nosim...
najprej imej sebe rad in potem te bodo imeli tudi drugi
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov