Visoke pete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
- ellizabeth
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 3. 2006
kako se to učiš s petami hodt, da ne štorkljaš? meni je to res grdo k jih velik štorklja.
-
*Srček - Komunikatorka
- Na forumu od: 19. 6. 2006
- Kraj: Ljubljana
Jes sm se tut tko s petkami "razvadla", da dejansko u supergah ne znam več hodt..pa to se po ene 10 min še navadm,sam pol me pa stegna pečejo... a se je keri že to nardil? Itaq pa mene res že čakajo krčne žile...
Drugač pa ja-peeeeeetkeeee... Full jih rada nosm pa dost dam na to da so v redu narjene...nč glede znamk,ampk da k jih dam gor,da se mi noga čis uleže not...ni pol problemov
Nosm večinoma 10-12 cm...pa ene dvojne mam od Peka in jih odsvetujem...res so tko slabo narjeni...podplat je k lis papirja,usak kamenček čutš pa fuuul hitr začnejo noge pečt...do zdj sm bla še najbl zadovolna z Bato..
Drugač pa ja-peeeeeetkeeee... Full jih rada nosm pa dost dam na to da so v redu narjene...nč glede znamk,ampk da k jih dam gor,da se mi noga čis uleže not...ni pol problemov
Nosm večinoma 10-12 cm...pa ene dvojne mam od Peka in jih odsvetujem...res so tko slabo narjeni...podplat je k lis papirja,usak kamenček čutš pa fuuul hitr začnejo noge pečt...do zdj sm bla še najbl zadovolna z Bato..
Kaži da me nisi voleo,kaži da si mi odoleo,kaži bilo šta al naivno, još niko me nije preboleo..
-
angel_girl - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 6. 2006
- Kraj: Primorska
*Srček kolko časa jih pa že nosš? jst pa jih ne morm dost kr me začnejo bolet noge, to je verjetn zato kr se nism še navadla in jih res z posebne priložnosti obujem...
Če ne pa so ful lepe pa še lepšo postavo ti nrdijo, tku d vsaka čast tistmu k jih je izumu
Če ne pa so ful lepe pa še lepšo postavo ti nrdijo, tku d vsaka čast tistmu k jih je izumu
-
bouhica - Kofetarica
- Na forumu od: 30. 7. 2004
Ah petke... Tistih ful visokih ne nosim, ker se ne počutim dobr z njimi, pa še gleženj me začne bolet, ker sem mela poškodovanga Mam raje tko minimalno petko, pa balerinke. Ne rabim neke ful visoke pete, ker mam že tko ful douge in suhe noge in tud brez visokih pet pridejo lepo do izraza
You can think Im wrong, but thats no reason to quit thinking
-
MIGRENA - Cosmofrik
- Na forumu od: 6. 5. 2005
Jest nikol ne hodim v takih petah, da bi me noge bolele tko, da vrjemte, da se dajo tut udobne petke najdt in poj sploh nimaš filinga, da jih maš gor. Mam pa petke bolj okol 6,7 cm ne lih unih 10 al pa 12 cm. Če znaš hodit v petah in maš ene udobne petke (ne rečmo kšnih takih k je 12 cm peta + podplat + en trakec ) ni nobenga problema...
Ljubav je kao šah, uvjek te zajebe neki konj dok osvajaš kralja.
- *QueenBitch*
- Kofetarica
- Na forumu od: 6. 6. 2006
Visoke petke so mi ful vsec...pa prec bi jih mela cel kup..ampak ne prevec viskoh ker sm jaz precej visoka pa mam pol mal travme zarad tega da bom pa pol 190 cm. Pol je pa problem da kksnih lepih cevlev z manjsimi petkami pa ni...mislm jih je ful tezko najt.
-
Zvoncica - Cosmofrik
- Na forumu od: 4. 11. 2005
jz mam tut rada petke, ampak zmerne, 3-7cm, v višjih me začnejo dost hitr prsti bolet.
pa ene une blazinice imam, k se jih da pod prste, pa mi res pomaga. al pa če je podplat malo mehek, če ima neko peno gor, je tut super
pa ene une blazinice imam, k se jih da pod prste, pa mi res pomaga. al pa če je podplat malo mehek, če ima neko peno gor, je tut super
-
Kramer - Sramežljivka
- Na forumu od: 14. 7. 2006
Punce, pete so zakon:
1) ven porinejo rit in prsi.
2) z gležnji se ne da mehčat koraka, pomeni, da hodite bolj na trdo in potem
spredaj lepše shake-a.
3) lepo je videt žensko, ki se pri hoji malo matra; sploh na kakih kockah.
4) previsoke pete ne obstajajo
5) treba jih je znat nosit - nekatere potem bolj krčite kolena, pa je narobe ... kolena morajo bit čim bolj stegnjena, da se potem v bokih lepo moovate in shake-ate.
Mal se potrudte, no!
1) ven porinejo rit in prsi.
2) z gležnji se ne da mehčat koraka, pomeni, da hodite bolj na trdo in potem
spredaj lepše shake-a.
3) lepo je videt žensko, ki se pri hoji malo matra; sploh na kakih kockah.
4) previsoke pete ne obstajajo
5) treba jih je znat nosit - nekatere potem bolj krčite kolena, pa je narobe ... kolena morajo bit čim bolj stegnjena, da se potem v bokih lepo moovate in shake-ate.
Mal se potrudte, no!
-
*melby* - Kofetarica
- Na forumu od: 23. 7. 2004
Men so ful všeč takšni čevlčki, na tak način -->>
Sam, kaj ko imajo vsi tako visok podplat, da bi bila s temi čevlji velika 190 cm
Zdej iščem čevlčke na tak način ampak s pol nižjim podplatom ... nič ne najdem.
In pol sm čist čudna v trgovini, k jih tko zasanjano opazujem
Sam, kaj ko imajo vsi tako visok podplat, da bi bila s temi čevlji velika 190 cm
Zdej iščem čevlčke na tak način ampak s pol nižjim podplatom ... nič ne najdem.
In pol sm čist čudna v trgovini, k jih tko zasanjano opazujem
* ~ ne oziraj se za drugimi, bodi originalen ~ *
-
Tigi - Cosmopsiho
- Na forumu od: 29. 1. 2005
- Kraj: kjer diši po bencinu in zažganih gumah...
Ja jst mela take ker sem mala...kje si jih videla?????
...poraunej vooolan!!! Bencin, bel dim, črna črta po sredin, okn dol, vroč krom, prletim čez ovink, rada mam k zacvil, rada mam k drsi, rada imam vonj po gumah, naj se kadi...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov