Visoke pete
Moderatorji: saarijarvi, Dioniz, Sunshine
-
pupica20 - Debatorica
- Na forumu od: 13. 5. 2005
- Kraj: maribor,postojna,tržič
joooj,petke so moj fetiš ej! js sm čist nora nanje! kar naprej bi jih nosila,sam je treba včasih tut v navadnih čevlih bit! sem pa res nora na petke in se mi kr meša ko grem mimo štacune s petkami pa ko si ne morem jih kupit
Ne moremi storiti velikih dejanj. Le mala z veliko ljubezni.
-
lun|ca - Komunikatorka
- Na forumu od: 2. 1. 2005
Bom kr v tej temi postavila vprasanje... A ve katera kje bi se dalo dobit srebrne ali pa zlate sandalcke? Spredaj odprte, s kakim paskom cez, pa lepo petko? Bi vam bila zelo hvalezna za odgovore, ker sem preiskala ze vse trgovine. Ve mogoce katera kje ceveljcke dobiva Anja Tomazin?
Hvala ze vnaprej
Hvala ze vnaprej
-
lolita - Komunikatorka
- Na forumu od: 29. 8. 2004
Jaz sem si tudi zdaj kupila ene čeveljčke z visoko peto, je bil že skrajni čas nosim samo nizke čevlje, pol pa dam petke gor, se pa kot ena kura počutim pomojem je treba samo pogum zbrat, pa jih čimvečkrat obuti, pol se pa že navadiš
-
renatka_ - Cosmofrik
- Na forumu od: 30. 1. 2006
jz sm si u pondelek kupla petke..čiste navadne špičake črne, rabim jih pa za v petek ko ma fant maturantski ples..hodit v njih pa ne znam me je kr mal strah mislim..sej mi že kr gre..samo..jau
Prikazala se mi je Marija-nije baš neka pićka.
- ellizabeth
- Sramežljivka
- Na forumu od: 30. 3. 2006
saj to je že pisal kako se hod v visokih petah, sam jaz bi rabila mal bolj natančno razlago:
* ali se hodi peta prsti, ali prsti peta
* kaki čevlji so najboljši za začetek (sandali, škornji...)
* koliko naj bo peta visoka
* kako se sploh doma naučit hodt
* ali se hodi peta prsti, ali prsti peta
* kaki čevlji so najboljši za začetek (sandali, škornji...)
* koliko naj bo peta visoka
* kako se sploh doma naučit hodt
-
cebelcca - Komunikatorka
- Na forumu od: 17. 6. 2005
Sej ne vem če lih sm spada pa vseeno....bi mi znala ktera povedat kako ščistit usnjen podplat na sandalu? Sandali so spredaj odprti in res grozno zgleda temen flek okol prstov. Podplat je bel, fleki pa res temni.
Sm poskušala kar sem se spomnla, pa ni nobenga efekta. Tko da predlagejte vse kar se spomnte
Sm poskušala kar sem se spomnla, pa ni nobenga efekta. Tko da predlagejte vse kar se spomnte
Sure I can accept that we're going nowhere, but one last time let's go there...
-
MissBitch - Kofetarica
- Na forumu od: 4. 7. 2004
- Kraj: *med zemljo in zrakom*
upam da ne no... jaz sem glih zaj v navadnih japonkicah brez pete sprobala hoditi prsti-peta pa sem skoraj padla pa še lol je zgledalo... tak da res nočem videti nekoga ki hodi v špičakih prsti-peta...
mislim saj itaq vedno hodimo peta prsti, torej, ni logično ka je v petkah isto?? no vsaj meni je bilo, pa še lažje je
mislim saj itaq vedno hodimo peta prsti, torej, ni logično ka je v petkah isto?? no vsaj meni je bilo, pa še lažje je
...when it comes to the love, even the devil himself has a soul...
Kdo je na strani
Uporabniki, ki brskajo po tem forumu: 0 registriranih uporabnikov